Arama sonuçları: *

• Users: efexcanx1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

15 20 K BİLGİSAYAR TAVSİYE

bilgisayar rtx ekran kardı ve amd olursa harika olur tercihim o dur monitor ile 22 ye kadar olur
  2. E

BİLGİSAYR TAVSİYE 15 20 K

yakın zamanda pc almıcam sanırım 20 k ya kadar nvidia ekran kartı tercihim ve amd işlemci eğer monitor dahil varsa 22kya kadar olur
  3. E

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

Merhablar pubg mobile oynuyorum ben fakat hep kasıyor valorantta 40 50 60 fps pubgde 20 30 bazen 40 lobide yüksek biliyorum pubg mobile telefon oyunu optimazyonu zor ama bir çözumu yokmu 50e fps bile yeter yani Sistem:GT 420 GDDR3 2GB AMD ATHLON II X3 450 Processor 3 çekirdek 4 GB DRR3...
  4. E

Mi̇crosoft Güvenli̇k Sorunu

merhaba bugun microsoft hesabıma sabah saat 5 te güvenlik kodu gelmiş ve hesabta 2 tane pc girikti şifreyi değistirdim cihazları çıkardım ?
  5. E

WhatsApp üzerinden mesaj atacağım ama korkuyorum

merhaba watsapa bir oyunda destek için mesaj atıcam ama tel no gözucek korkuyorum bir şey olurmu
  6. E

10-15K BİLGİSAYAR TAVSİYE

10.15k bilgisayar tavsiyesi rtx olsa çok iyi olur dlss muhabetti filan asseto valo fps oyunları ve araba oyunları oynucam 3 4 sene rahat götursun yeter
  7. E

SOHBET MUHABBET DERTLESME VB.

Gelin sohbet edelim bana iyi gelir sohbet etmek
  8. E

KARTTA KALAN SON 5 TL

kartta son 5 tl kaldı napabilirim oyun filan ?
  9. E

16 K BU BİLGİSAYAR Alınır mı? ?

Beni 3 4 5 sene hiç uğrastırmasın max termal macunu değistirem gta 5 rdr 2 asseto valo cs 2 gibi oyunlar oynucam yani yüksek oyunlar alınır mı? ...
  10. E

MTA JANTİ ROLEPLAY YARDIM

Arkadaşlar mtada janti roleplay kayıt olurken bilgisayarda farklı bir hesap kayıtlı diyor ama ben hiç kayıt olmadım jantinin sitesine giremiyorum oyun içi nick istiyor ama oyun içi nickim yok
  11. E

panel korkusu yardım edebilir misiniz?

Merhaba Ben panelden çok korkuyorum ne yapabilirim eve polis gelrise vb. iyice içime dert oldu ne yapabilrim ?
Geri