panel korkusu yardım edebilir misiniz?

Real isim kullanma șuan yaptığın gibi.Bașka bir șey yapamazsın.

beyler arkasımda panel var ondan korkuyorum
nolcak la maksimum uğraşırsın vakit kaybı yani korkma başka bisi olmaz hem realdeb taniyorsan ve kötü niyetli bir tip ise git dov

diğer insanlardan değil arkadasımın arkında panel var aramızda biraz iyi ondan korkuyorum soy adımı bilmiyor ama bulursa harbi cok korkuyorum

sanaldan ise ve isim soyisim biliyorsa engelle geç dediğim gibi sadece uğraşırsın başka bir şey olmaz

tolunay oren gibi olursam asırı korkuyorum annemlere ne derim ben onla pek takılmak istemiyorum ama yapıcak bisey yok

diğer insanlardan değil arkadasımın arkında panel var aramızda biraz iyi ondan korkuyorum soy adımı bilmiyor ama bulursa harbi cok korkuyorum
olm bu kadar korkma panel herkeste var zaten ulaşması kolay birsen hem dediğim gibi birsen olmaz sadece ugrastirir

reis biliyorum ama arkadasım sey dedi mafiadan borc bile alır dedi
Post automatically merged:

beni geç annemlere ne derim

tolunay oren gibi olursam asırı korkuyorum annemlere ne derim ben onla pek takılmak istemiyorum ama yapıcak bisey yok
ben seni anladım ailene ne diyeceğini bilemiyorsun eğer öyle bir olay yaşarsan. Yani aileni bilinclendirmeyi deneyebilirsin bu devirde insanların çok kolay bilgilerimize ulaşabildiğini anlatabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri