panel korkusu yardım edebilir misiniz?

olm sen ne yaşıyorsun 4 sayfa olmuş akıl var mantık var 8 e giden çocuk nerden bulucak tefeciyi mafyayı işler öyle yürüyormu sanıyorsun sen panellerin bi s1ke yaradığı yok anla artık anla dalga geçmişler senle
dalga değil gibiydi ama cocukların arkası varsa ne olur reis sonra yazmam kormadıgım surece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1-2 Hafta kullanmışlığım var Adın, Soyadın, Yaşadığın il bilinmiyorsa hiçbirşey yapamazlar. He diyelim biliyorlar doğru kişiyi bulabilmeleri için doğum tarihi ve ilçeyi de bilmeleri lazım. Yani rahat olabilirsiniz.
arkadasım ilçeyi biliyor soy adımı bilmiyor ama diğer arkadasım soylerse sıkıntı dogum tarihimi bilmiyor

arkadasım ilçeyi biliyor soy adımı bilmiyor ama diğer arkadasım soylerse sıkıntı dogum tarihimi bilmiyor
Arkadaşınız soy adınızı ve doğum tarihinizi söylemezse kolay kolay bi şey yapamaz hocam.

Panel diyince monitör paneli sandım 😂

Olm veletmin tc den ne tefecisi ne mafyası kaç yaşındsın e okuluna bile giremezler polis göndermeye götü yemez bile hadi göndersin suçlumusn nolucak

Merhaba Ben panelden çok korkuyorum ne yapabilirim eve polis gelrise vb. iyice içime dert oldu ne yapabilrim ?
Hocam gören de panel kullanan anonyms kurucusu falan sanacak 😃 7 yaşındaki mehmeti devlet rahatlıkla bulur zaten. Ayrıca yine de uğraşmamak adına isminizi vb kullanmayın sosyal medyada.

Geri