MufasaBoss
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,016

Çakı Yada Muşta Al Görünce Korkarlarevet tatil ve okulu bıraktım da ama işe gidip geldiğim yer okulun yakınında o kabile sürüsüyle karşılaşmam an meselesi diyeyim

Çakı Yada Muşta Al Görünce Korkarlarevet tatil ve okulu bıraktım da ama işe gidip geldiğim yer okulun yakınında o kabile sürüsüyle karşılaşmam an meselesi diyeyim
Mahkemeye kadar giderse bir şey olmaz. Önce kiz sana vurmuş. Biri sana vurduktan sonra tepki olarak felç bıraksan haklı bulunursun.olayı ailem için büyütmemeye çalışıyorum bana kalsa adresine gidip seveyim hepsini bide çakı olarak ne tavsiye edersiniz hocam yarın ona göre alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kızın babası öğrenirse olayın mahkemeye kadar gideceğini düşünüyorumannesi biliyor olayı sadece
Fazla abartmışsın bende senin yaşında çok zıpladım her seferinde dayağımı yiyip oturdum birşeyde olmadı yaniArkadaşlar lise 1 öğrencisiyim ve bir sevgilim oldu aynı sınıftan 6 aydır sevgiliydik ve son 2 aydır vs. benden ayrılmak istiyordu ama ben her seferinde çabalayarak ayrılmasını önledim bir gün beden eğitimi dersinde erkeklere karşı gür hür şekilde tezavrat yaptıgını gördüm neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda başımdan git dedi neyse sınıfa çıktıktan sonra bir gelir misin diye birkaç defa sordum ve en sonunda şak diye yapıştırdı. Yapıştırdıktan sonra elini ikinci kez kaldırdı vurmak için elini tutayım derken elim yüzüne geldi. Ve sınıftakı kız erkek fark etmeksizin herkes üstüme çullandı teneffüslerde şu parka gel görüşeceğiz gibisinden yüzlerce tehdit aldım ve dayanamayıp müdüre gittim olayı anlattım sonrasında babamı çağırmasını istedim ve o gün bir şekilde eve gittim ve okula daha fazla gitmeyeceğimi söyledim sonrasında bugün dayanamayıp birkaç mesaj attım ve "gelen istekleri 1 hafta boyunca kabul etmeni önermem" gibisinden bir şey yazdı ondan sonra birkaç tane istek geldi Instagram'dan sonrasında ise karşınızdayım. Çok mağdur bir durumdayım kalbim ağzımda resmen korkuyorum ne yapacağım hakkında sizlerle tartışmak istiyorum.
Ya abartmışsın dostum baktın durmuyorlar korkut sünepe gibi takılmaArkadaşlar lise 1 öğrencisiyim ve bir sevgilim oldu aynı sınıftan 6 aydır sevgiliydik ve son 2 aydır vs. benden ayrılmak istiyordu ama ben her seferinde çabalayarak ayrılmasını önledim bir gün beden eğitimi dersinde erkeklere karşı gür hür şekilde tezavrat yaptıgını gördüm neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda başımdan git dedi neyse sınıfa çıktıktan sonra bir gelir misin diye birkaç defa sordum ve en sonunda şak diye yapıştırdı. Yapıştırdıktan sonra elini ikinci kez kaldırdı vurmak için elini tutayım derken elim yüzüne geldi. Ve sınıftakı kız erkek fark etmeksizin herkes üstüme çullandı teneffüslerde şu parka gel görüşeceğiz gibisinden yüzlerce tehdit aldım ve dayanamayıp müdüre gittim olayı anlattım sonrasında babamı çağırmasını istedim ve o gün bir şekilde eve gittim ve okula daha fazla gitmeyeceğimi söyledim sonrasında bugün dayanamayıp birkaç mesaj attım ve "gelen istekleri 1 hafta boyunca kabul etmeni önermem" gibisinden bir şey yazdı ondan sonra birkaç tane istek geldi Instagram'dan sonrasında ise karşınızdayım. Çok mağdur bir durumdayım kalbim ağzımda resmen korkuyorum ne yapacağım hakkında sizlerle tartışmak istiyorum.
bi kız için okulu mu bıraktınokulu direk bıraktım ama işe gidip geldiğim yer okulun biraz yakınlarında. zaten yeterince ruhsal ve aile problemlerim var buda eklensin istemiyorum asla kimseye görünmemem lazım bir çözüm istiyorum biraz darboğaz bir durum evet ama yardımınız için şimdiden teşekkürler
olum lise 1 de neden böyle dandinikinkon şeylerle uğraşıyorsunuz sevgili mevgili kız falan ne sdhheıhıhf yaşınız başınız kaç sanki ilişkiyi ilerleteceksiniz. ne güzel sınav senen bitmiş yat pc oyna gez yürüyüş yap ibadet yap kitap oku takıl ya boş işlerle uğraşmayın neymiş sevgiliymiş okulmuş tokatmış kreghıherıhnıheıgrArkadaşlar lise 1 öğrencisiyim ve bir sevgilim oldu aynı sınıftan 6 aydır sevgiliydik ve son 2 aydır vs. benden ayrılmak istiyordu ama ben her seferinde çabalayarak ayrılmasını önledim bir gün beden eğitimi dersinde erkeklere karşı gür hür şekilde tezavrat yaptıgını gördüm neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda başımdan git dedi neyse sınıfa çıktıktan sonra bir gelir misin diye birkaç defa sordum ve en sonunda şak diye yapıştırdı. Yapıştırdıktan sonra elini ikinci kez kaldırdı vurmak için elini tutayım derken elim yüzüne geldi. Ve sınıftakı kız erkek fark etmeksizin herkes üstüme çullandı teneffüslerde şu parka gel görüşeceğiz gibisinden yüzlerce tehdit aldım ve dayanamayıp müdüre gittim olayı anlattım sonrasında babamı çağırmasını istedim ve o gün bir şekilde eve gittim ve okula daha fazla gitmeyeceğimi söyledim sonrasında bugün dayanamayıp birkaç mesaj attım ve "gelen istekleri 1 hafta boyunca kabul etmeni önermem" gibisinden bir şey yazdı ondan sonra birkaç tane istek geldi Instagram'dan sonrasında ise karşınızdayım. Çok mağdur bir durumdayım kalbim ağzımda resmen korkuyorum ne yapacağım hakkında sizlerle tartışmak istiyorum.
-100000 saygınlıkDur Burcunu Tahmin Edeyim Başak Burcu Erkeğisin![]()
Ne Alaka ?-100000 saygınlık