Elefterios
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 743
korkma bir şey yaparlarsa sende onlara yap kendini savun
Kabile ordusu vs savunmasız birisi mikorkma bir şey yaparlarsa sende onlara yap kendini savun
yumruk atmayı bilmeyen kabile sürüsü sende arkadaşlarını falan toplaKabile ordusu vs savunmasız birisi mi![]()
Kral kötü örnek olmak istemem ama ülkede malum adalet yok kendin sağla. Adanalıyım biraz kaba olabilirokulu direk bıraktım ama işe gidip geldiğim yer okulun biraz yakınlarında. zaten yeterince ruhsal ve aile problemlerim var buda eklensin istemiyorum asla kimseye görünmemem lazım bir çözüm istiyorum biraz darboğaz bir durum evet ama yardımınız için şimdiden teşekkürler
malesef 5 6 kişi değil en az 40 kişi geliyorlar bırak çakıyı tüfek bile kurtaracağını sanmıyorumKral kötü örnek olmak istemem ama ülkede malum adalet yok kendin sağla. Adanalıyım biraz kaba olabilirbence yanında çakı taşı. Bu o evlatları 3-4 kişi kıstırıp dövmeye çalışabilir en azından bıçağı görünce korkarlar baktın çekilmiyorlar tak birinin bacağına zaten yaşları 15-17 civarıdır korkarlar genelde. Kötü bir örnek biliyorum ama haberlerde görüyoz 5-6 oe birleşip çocuğun kalbini sökmüşler yazık günah. Kendini savunmam gerek bir noktada
Şu ergen kızların ergen erkek arkadaşları bide bana denk gelse. Bana denk gelende otçu elimi kaldırsam bıçak yiyeceğim normal adam yok buradaen sevmediğim insan tipi ergen kızlar nefret ediyorum.
çevrem yok benim biraz masum kalıyorum ben bu nesile göreyumruk atmayı bilmeyen kabile sürüsü sende arkadaşlarını falan topla
maşallah hocam mesajda en az 2 leş görüyorumŞu ergen kızların ergen erkek arkadaşları bide bana denk gelse. Bana denk gelende otçu elimi kaldırsam bıçak yiyeceğim normal adam yok burada
Sen öyle olduğuna bakma bizzat şahit oldum. 10-12 tane yaşı 17 falan başka okuldan çocuklar geldi hepsi birbirinin klonu adidas kombin. 3 çocuğa çökmeye çalıştılar çocuğun biri muştayla o kekolardan birinin çeneyi dağıttı geri kalan 11 i hiçbişe yapamadımalesef 5 6 kişi değil en az 40 kişi geliyorlar bırak çakıyı tüfek bile kurtaracağını sanmıyorum![]()
bir yıl kaldım, ikinci yılımı böyle feda ettim.Benden tavsiye nakil ver geç dostum uğraştığına değmeyecek başka bir okula geç kafan rahat olsun, şimdi orada vakit geçmez sürekli stres olursun
onlar öyledir hocam zaten kalabalıktan güç alıyorlar bir babayiğit'e denk gelince zortluyorlarSen öyle olduğuna bakma bizzat şahit oldum. 10-12 tane yaşı 17 falan başka okuldan çocuklar geldi hepsi birbirinin klonu adidas kombin. 3 çocuğa çökmeye çalıştılar çocuğun biri muştayla o kekolardan birinin çeneyi dağıttı geri kalan 11 i hiçbişe yapamadı