Arkadaşlar yardım edin dayak yiyeceğim

korkma bir şey yaparlarsa sende onlara yap kendini savun

okulu direk bıraktım ama işe gidip geldiğim yer okulun biraz yakınlarında. zaten yeterince ruhsal ve aile problemlerim var buda eklensin istemiyorum asla kimseye görünmemem lazım bir çözüm istiyorum biraz darboğaz bir durum evet ama yardımınız için şimdiden teşekkürler
Kral kötü örnek olmak istemem ama ülkede malum adalet yok kendin sağla. Adanalıyım biraz kaba olabilir🤣 bence yanında çakı taşı. Bu o evlatları 3-4 kişi kıstırıp dövmeye çalışabilir en azından bıçağı görünce korkarlar baktın çekilmiyorlar tak birinin bacağına zaten yaşları 15-17 civarıdır korkarlar genelde. Kötü bir örnek biliyorum ama haberlerde görüyoz 5-6 oe birleşip çocuğun kalbini sökmüşler yazık günah. Kendini savunmam gerek bir noktada

en sevmediğim insan tipi ergen kızlar nefret ediyorum.

Kral kötü örnek olmak istemem ama ülkede malum adalet yok kendin sağla. Adanalıyım biraz kaba olabilir🤣 bence yanında çakı taşı. Bu o evlatları 3-4 kişi kıstırıp dövmeye çalışabilir en azından bıçağı görünce korkarlar baktın çekilmiyorlar tak birinin bacağına zaten yaşları 15-17 civarıdır korkarlar genelde. Kötü bir örnek biliyorum ama haberlerde görüyoz 5-6 oe birleşip çocuğun kalbini sökmüşler yazık günah. Kendini savunmam gerek bir noktada
malesef 5 6 kişi değil en az 40 kişi geliyorlar bırak çakıyı tüfek bile kurtaracağını sanmıyorum :D

en sevmediğim insan tipi ergen kızlar nefret ediyorum.
Şu ergen kızların ergen erkek arkadaşları bide bana denk gelse. Bana denk gelende otçu elimi kaldırsam bıçak yiyeceğim normal adam yok burada

Benden tavsiye nakil ver geç dostum uğraştığına değmeyecek başka bir okula geç kafan rahat olsun, şimdi orada vakit geçmez sürekli stres olursun

malesef 5 6 kişi değil en az 40 kişi geliyorlar bırak çakıyı tüfek bile kurtaracağını sanmıyorum :D
Sen öyle olduğuna bakma bizzat şahit oldum. 10-12 tane yaşı 17 falan başka okuldan çocuklar geldi hepsi birbirinin klonu adidas kombin. 3 çocuğa çökmeye çalıştılar çocuğun biri muştayla o kekolardan birinin çeneyi dağıttı geri kalan 11 i hiçbişe yapamadı

Sen öyle olduğuna bakma bizzat şahit oldum. 10-12 tane yaşı 17 falan başka okuldan çocuklar geldi hepsi birbirinin klonu adidas kombin. 3 çocuğa çökmeye çalıştılar çocuğun biri muştayla o kekolardan birinin çeneyi dağıttı geri kalan 11 i hiçbişe yapamadı
onlar öyledir hocam zaten kalabalıktan güç alıyorlar bir babayiğit'e denk gelince zortluyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri