Neler Yeni

Dayak yiyeceğim yardım edin

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Sultanbeyli'yi bilirim. Lanet bi yer hele ki bu konuda. Onlar kendini kürt milliyetçisi sanan keko, serseri, it-kopuktan başka bir şey değiller. Ortaokulda çok çektim bende onlardan. Liseyi Aziz Sancar'da bitirdim bilirsin muhtemelen. Şuan Kocaeli'de yaşıyorum. Sultanbeyli yüzünden İstanbul'dan bezdim :D

Hanaz

80+ Gold
okulumuzun yarısı kürt ve ben arkadaşlar ile konuşurken teröristleri hiç sevmediğimden bahsettim birisi duydu ve anında gidip başkalarına dedi ve 1 ders sonra sınıfımda yirmiye yakın 11 12 ler doluştu onların benim kürtlere laf ettiğimi sanmış fakat ben onlara açıklamaya çalıştım aslında kürtlere laf etmediğimi sadece sizin yanlış anladığınızı dile getirmeye çalıştım çocuklar zorla sınıftan çıkarmaya çalışıp tehdit ediyorlardı ben en sonunda dayanamadım müdür yardımcısına gittim çıkışa 5 dakika müdür yardımcısına her şeyi anlattım hoca ise sorunlu çocuklardan birini getirdi ben hocaya şikayetçi olmadığımı sadece beni yanlış anladıklarını dile getirmeye çalıştım ama ne fayda perşembe ve cuma günleri okula gitmedim hastaydım arkadaşlarım ise bana sen gerekirse 1 2 hafta gelme her teneffüs 5 6 kişi sınıfa girip sana bakıp çıkıyorlar dedi aileme söylemedim çünkü ben bu okula çok zor geldim en ufak bir şeyi gördükleri an nakil aldıracaklar lütfen yardım edin çok zor durumdayım beni sürekli tehdit ediyorlar
Ben 3 5 kisiye kafa tuttum (macar) polis ti savcıydı yığarım kapınıza uğraşırım bela olurum dedim 3 5 korku vs bıraktılar +küfürlü konuşma kayıtları vs vs dava açarım parayıda çatır çatır yerim dedim zaten içlerinden 3 tanesi sabıkalı

Ama bunlar korkmaz hatta iyice döver haberin olsun +7 yıllık doğu deneyimi +erzurumlu komşumuzdan biliyorum

Yani sende kürt değilsen kurtuluşun yok

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,873
İsim
.
@lekas adını soy adını, hangi sınıfta olduğunu bana özelden yazar mısın

Kontfire

80+ Silver
Ben 3 5 kisiye kafa tuttum (macar) polis ti savcıydı yığarım kapınıza uğraşırım bela olurum dedim 3 5 korku vs bıraktılar +küfürlü konuşma kayıtları vs vs dava açarım parayıda çatır çatır yerim dedim zaten içlerinden 3 tanesi sabıkalı

Ama bunlar korkmaz hatta iyice döver haberin olsun +7 yıllık doğu deneyimi +erzurumlu komşumuzdan biliyorum

Yani sende kürt değilsen kurtuluşun yok
bu nasıl CV aga

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
okulumuzun yarısı kürt ve ben arkadaşlar ile konuşurken teröristleri hiç sevmediğimden bahsettim birisi duydu ve anında gidip başkalarına dedi ve 1 ders sonra sınıfımda yirmiye yakın 11 12 ler doluştu onların benim kürtlere laf ettiğimi sanmış fakat ben onlara açıklamaya çalıştım aslında kürtlere laf etmediğimi sadece sizin yanlış anladığınızı dile getirmeye çalıştım çocuklar zorla sınıftan çıkarmaya çalışıp tehdit ediyorlardı ben en sonunda dayanamadım müdür yardımcısına gittim çıkışa 5 dakika müdür yardımcısına her şeyi anlattım hoca ise sorunlu çocuklardan birini getirdi ben hocaya şikayetçi olmadığımı sadece beni yanlış anladıklarını dile getirmeye çalıştım ama ne fayda perşembe ve cuma günleri okula gitmedim hastaydım arkadaşlarım ise bana sen gerekirse 1 2 hafta gelme her teneffüs 5 6 kişi sınıfa girip sana bakıp çıkıyorlar dedi aileme söylemedim çünkü ben bu okula çok zor geldim en ufak bir şeyi gördükleri an nakil aldıracaklar lütfen yardım edin çok zor durumdayım beni sürekli tehdit ediyorlar
Mezapotamya essekleriye uğraşma boşver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Acaba ne yaptı merak ettim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Dostum iyi misin son durum nedir , merak ettim

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
Mezapotamya essekleriye uğraşma boşver.
aynısını yüzümüze karşıda söylesene 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim benim sen galiba instada falan kürtlere söylenenleri gerçektedede söylebilecegini falanmı sandın?? Galiba amacin kurtlere laf atmak degil ama ne yazikki boyle tipleri biliyorum geçmiş olsun

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,895
İsim
Oğuz
Galiba dayak yedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ
Gerizekalılar her yerde ve ülke de eğitim seviyesi zaten sıfır. Hiç şaşırmadım.
Allah kurtarsın kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom