Neler Yeni

Dayak yiyeceğim yardım edin

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
hocam bu okuldaki öğrencilerle de pek olmuyor okulun dışında bir sürü dolu oluyorlar ve bazıları okuldan değil onlardan birisi çıkarıp bıçağı saplasa suçluyu bulamayacaklar veyahutta iş işten geçmiş olacak
Hocam tamam işte siz bu gerçekleri biliyorsunuz kimlerin sorumlu olabileceğini biliyorsunuz birine şikayet etmeseniz o bıçağı gene takmayacakları ne malum ?

Hocam tamam işte siz bu gerçekleri biliyorsunuz kimlerin sorumlu olabileceğini biliyorsunuz birine şikayet etmeseniz o bıçağı gene takmayacakları ne malum ?
şikayet ediyorum fakat aldığım cevap eğer bir şey olursa eğitim hayatlarına son veririm diyor

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
şikayet ediyorum fakat aldığım cevap eğer bir şey olursa eğitim hayatlarına son veririm diyor
E hocam sizin canınız böyle yobazların eğitim hayatlarından daha kıymetli bunlar eğitim alsa ne olucak almasa ne olucak anlattığınıza göre günün sonunda serseri olacaklar sizin kendi can sağlığınızı korumanız burada daha önemli

E hocam sizin canınız böyle yobazların eğitim hayatlarından daha kıymetli bunlar eğitim alsa ne olucak almasa ne olucak anlattığınıza göre günün sonunda serseri olacaklar sizin kendi can sağlığınızı korumanız burada daha önemli
işte bunun için maalesef nakil almam lazım

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
işte bunun için maalesef nakil almam lazım
Hocam 1 seçeneğinizde canınıza tak ediyorlar öbüründe kazandığınız okulda okuma hakkınızı gasp etmiş oluyorlar aralarında bir fark yok bu hayat böyle bitmez maalesef ama sizin seçiminiz

Hocam 1 seçeneğinizde canınıza tak ediyorlar öbüründe kazandığınız okulda okuma hakkınızı gasp etmiş oluyorlar aralarında bir fark yok bu hayat böyle bitmez maalesef ama sizin seçiminiz
maalesef hocam heleki ben ortaokulu da imam hatip okudum şu 1 ayda hayatımın dönüm noktasını yaşadım normalde çok mutsuzdum fakat şu 2 haftadır çok neşeliydim taki çarşamba gününe kadar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
@Hudzell sen merak etme biz bi gün bu işin üstesinden gelices ✊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arqmızda kalsın geçen bi tanesinin ayağına takıldım bilerek ayağını uzattı 10 metre uzadı ayağı böle bende takılmamam imkansız sen ayağıma nie takılıon felan yürüdü dedim avel gibi uzatırsan kokmuş ayağını takılırım tabi demeye kalmadı ahiretten yazıorum o kadar bulaşmayın kürtler ve yörüklerden uzak allaha yakın olun
@🃏JOKER🃏 🐺
Ben kürtlere giremem aga

Kara*

80+ Silver
maalesef hocam heleki ben ortaokulu da imam hatip okudum şu 1 ayda hayatımın dönüm noktasını yaşadım normalde çok mutsuzdum fakat şu 2 haftadır çok neşeliydim taki çarşamba gününe kadar
Babacım ya git nakilini al elemanları şikayet etsen eğitim hayatları bitse yine senden bulunur bu sefer hayli hayli takarlar bıçağı uğraş dur sonra.

Babacım ya git nakilini al elemanları şikayet etsen eğitim hayatları bitse yine senden bulunur bu sefer hayli hayli takarlar bıçağı uğraş dur sonra.
aldırıyorum nakilimi böyle bir son yaşamak istemezdim açıkçası ama her işte bir hayır vardır derler

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Mehmet

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125