Neler Yeni

Dayak yiyeceğim yardım edin

Bak gerçekten polise git çocuğum falan filan bu ayakları bırak. Polise git de ki arkadaşlarım arasında teröristleri sevmiyorum nefret ediyorum dedim kenardan bir kaç grup bunu duydu şimdi beni dövmeye çalışıyorlar tipleri hiç tekin değil beni sınıftan bile zorla almaya çalışıyorlar falan de. Müdür yardımcısı ile konuştum oda hiç takmadı de. Zaten adaletli bir polise denk gelirseb ki öule hissediyorum okula gelir merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

O çocuklardan tanıdıgın hiç mi kimsenin instagramı yok?
okulda yeniyim bilmiyorum okulun çevreside aynı şekilde zaten

Hata sende hani nasıl köpeğe konuş ama anlamaz aynı misal
çok rahat 50 kere demişimdir hiç bir şekilde anlamıyorlar

okulda yeniyim bilmiyorum okulun çevreside aynı şekilde zaten
Keşke orda olsaydım yakınlarda inan gelirdim onlarla konuşmaya.. Sen dediğimi yap okulunu değiştirmek istemiyorsan bıyığından bile belli olan ülkü ocağı öğretmenin varsa onunla konuş yada bir polise şikayet et. Gerçekten seni dinleyecektir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Öyle bir anlatdın ki askere gidesim geldi :D
Her yer aynı değil ama saatler aynı sabah 5:30 kalk akşam 17:00 bitiş cumartesi bizde öğleye kadar eğitim oluyordu sonra yok pazar da tatil full

Keşke orda olsaydım yakınlarda inan gelirdim onlarla konuşmaya.. Sen dediğimi yap okulunu değiştirmek istemiyorsan bıyığından bile belli olan ülkü ocağı öğretmenin varsa onunla konuş yada bir polise şikayet et. Gerçekten seni dinleyecektir.
türkçü bir öğretmenim var fakat onunda çözebileceği bir konu değil dışarıda da kendi tiplerinden bir sürü çocuklar var

türkçü bir öğretmenim var fakat onunda çözebileceği bir konu değil dışarıda da kendi tiplerinden bir sürü çocuklar var
O çocuklardan birtanesinin bile instagramı sosyal medyası varsa öğrenirsen ben yazarım ikna kabiliyetime güvendiğim kadar

knk polise gitmek iyi bir seçenek fakat bunun sonrası var ben o okulda 4 yıl geçireceğim o çocuklar dışadaki abilerine filan hiç mi demeyecek

yoksa durmam ararım polisi ama kökten bitmiyor bu iş
Böylede duracaklarından emin misin peki o ergenlerin

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
okulumuzun yarısı kürt ve ben arkadaşlar ile konuşurken teröristleri hiç sevmediğimden bahsettim birisi duydu ve anında gidip başkalarına dedi ve 1 ders sonra sınıfımda yirmiye yakın 11 12 ler doluştu onların benim kürtlere laf ettiğimi sanmış fakat ben onlara açıklamaya çalıştım aslında kürtlere laf etmediğimi sadece sizin yanlış anladığınızı dile getirmeye çalıştım çocuklar zorla sınıftan çıkarmaya çalışıp tehdit ediyorlardı ben en sonunda dayanamadım müdür yardımcısına gittim çıkışa 5 dakika müdür yardımcısına her şeyi anlattım hoca ise sorunlu çocuklardan birini getirdi ben hocaya şikayetçi olmadığımı sadece beni yanlış anladıklarını dile getirmeye çalıştım ama ne fayda perşembe ve cuma günleri okula gitmedim hastaydım arkadaşlarım ise bana sen gerekirse 1 2 hafta gelme her teneffüs 5 6 kişi sınıfa girip sana bakıp çıkıyorlar dedi aileme söylemedim çünkü ben bu okula çok zor geldim en ufak bir şeyi gördükleri an nakil aldıracaklar lütfen yardım edin çok zor durumdayım beni sürekli tehdit ediyorlar
Hocam sınıfa 5 6 kişi yeniden gelirlerse yeniden gidin müdür yardımcısına yeniden şikayet edin böyle bir saçmalık ortamında size bir şey yapamazlar böyle bir çözüm önermemin sebebi şu eğer kimseye bir şey demezseniz çocuklar yine gelip sizi dövmeye veya zarar vermeye çalışacak yapacağınız en sağlıklı şey eğer sizi yeniden tehdit edecek bir hareketleri olursa gerekli yerlere şikayette bulunmanız en sağlıklı ve çıkar yol sağlayabileceğiniz yöntem aynı zamanda korkmayın sizi korkutmaya çalışıyorlar ama korkmadığınızı görürlerse onlarda o kadar rahat olmaz sadece rahat olun ve bir sorun çıkarsa gerekli yerlere şikayet edin aileniz sizi istemediğiniz bir imamhatip okuluna nakil aldırmak isterse de karşı çıkarsınız

Hocam sınıfa 5 6 kişi yeniden gelirlerse yeniden gidin müdür yardımcısına yeniden şikayet edin böyle bir saçmalık ortamında size bir şey yapamazlar böyle bir çözüm önermemin sebebi şu eğer kimseye bir şey demezseniz çocuklar yine gelip sizi dövmeye veya zarar vermeye çalışacak yapacağınız en sağlıklı şey eğer sizi yeniden tehdit edecek bir hareketleri olursa gerekli yerlere şikayette bulunmanız en sağlıklı ve çıkar yol sağlayabileceğiniz yöntem aynı zamanda korkmayın sizi korkutmaya çalışıyorlar ama korkmadığınızı görürlerse onlarda o kadar rahat olmaz sadece rahat olun ve bir sorun çıkarsa gerekli yerlere şikayet edin aileniz sizi istemediğiniz bir imamhatip okuluna nakil aldırmak isterse de karşı çıkarsınız
hocam bu okuldaki öğrencilerle de pek olmuyor okulun dışında bir sürü dolu oluyorlar ve bazıları okuldan değil onlardan birisi çıkarıp bıçağı saplasa suçluyu bulamayacaklar veyahutta iş işten geçmiş olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,410
Üyeler
163,657
Son üye
Carameal
Top Bottom