Neler Yeni

Dayak yiyeceğim yardım edin

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold
aslında onlar benim kürtlere laf ettiğimi sandılar ne kadar kürtlere laf etmediğimi anlatmaya çalışsamda anlamadılar
Teröre laf söyleyince sinirleniyorlarsa terör sevicidir. Kürtlere söyleniyor algılıyordur.

Teröre laf söyleyince sinirleniyorlarsa terör sevicidir. Kürtlere söyleniyor algılıyordur.
polise haber versem olay dahada kızışacak bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer pazartesi yine bir şey olursa okul çıkışına polis isterim

mfm125

80+ Silver
polise haber versem olay dahada kızışacak bence

eğer pazartesi yine bir şey olursa okul çıkışına polis isterim
Ağa seni pazartesi girişte sıkıştırırlar

Sultanbeyliyi bilirim kötü bı yer

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Selim
Bence bir şey olmaz git okula.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Dağdan gelmiş gibi muammele gören ve ırkçılığa maruz kalan Kürtlere daima üzüleceğim ancak bu tür hipersa''' insanlarda silahsız terorist işte bu kadar seviyesiz bir yerde okuyacağına gitme okula söyle ailene seni anlayacaklardır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İstanbul da olacaktı ki icabına bakardık Atatürkçü türk milliyetçisi bir genç olarak terörle mücadele bozkurtlar timi montumu giyer gelirdim 😃 Kürt ile terörist karıştırılmamali bu ayrı bişey ama yaptıkları bu hakaret karaktersizlik, şerefsizlik akran zorbalığı böylelerin ağzının payını vereceksin zorla ise zorla olacak güzellik ise güzellikle

Son düzenleme:
Ah İstanbul da olacaktı ki icabına bakardık Atatürkçü türk milliyetçisi bir genç olarak terörle mücadele bozkurtlar timi montumu giyer gelirdim 😃 Kürt ile terörist karıştırılmamali bu ayrı bişey ama yaptıkları bu hakaret karaktersizlik, şerefsizlik akran zorbalığı böylelerin ağzının payını vereceksin zorla ise zorla olacak güzellik ise güzellikle
sen istanbuldamısın

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sen istanbuldamısın
Sende İstanbul'daydin dimi doğru uzaksın bana ama polise git akran zorbalığı uyguluyorlar de bana sana hiçbir şey yapamazlar dağ başımi burası hiç tanıdığıniz da mı yok amcaoğlu,kuzen,akraba vs onları çağır seni okul çıkışı alsınlar tek olduğun için öyle yapıyorlar

Sende İstanbul'daydin dimi doğru uzaksın bana ama polise git akran zorbalığı uyguluyorlar de bana sana hiçbir şey yapamazlar dağ başımi burası hiç tanıdığıniz da mı yok amcaoğlu,kuzen,akraba vs onları çağır seni okul çıkışı alsınlar tek olduğun için öyle yapıyorlar
kuzenlerim var baya ortamları da geniş fakat askerde hepsi

Kara*

80+ Silver
kuzenlerim var baya ortamları da geniş fakat askerde hepsi
Sen en iyisi tören sonrası okula git hepsi girsin içeri sonra müdürün yanına git durumdan bahset. Yine kesin bir dayağın var zaten de bıçak işi sorun.

Top Bottom