Aykut D.
80+ Gold
Terör ciddi bir durum iş tem'e giderse soyunu kazırlar onların .polise desem olay dahada büyümezmi
Terör ciddi bir durum iş tem'e giderse soyunu kazırlar onların .polise desem olay dahada büyümezmi
aslında onlar benim kürtlere laf ettiğimi sandılar ne kadar kürtlere laf etmediğimi anlatmaya çalışsamda anlamadılarTerör ciddi bir durum iş tem'e giderse soyunu kazırlar onların .
Teröre laf söyleyince sinirleniyorlarsa terör sevicidir. Kürtlere söyleniyor algılıyordur.aslında onlar benim kürtlere laf ettiğimi sandılar ne kadar kürtlere laf etmediğimi anlatmaya çalışsamda anlamadılar
polise haber versem olay dahada kızışacak benceTeröre laf söyleyince sinirleniyorlarsa terör sevicidir. Kürtlere söyleniyor algılıyordur.
eğer pazartesi yine bir şey olursa okul çıkışına polis isterimTeröre laf söyleyince sinirleniyorlarsa terör sevicidir. Kürtlere söyleniyor algılıyordur.
Ağa seni pazartesi girişte sıkıştırırlarpolise haber versem olay dahada kızışacak bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer pazartesi yine bir şey olursa okul çıkışına polis isterim
tehdit ediyorlar knkBence bir şey olmaz git okula.
sen istanbuldamısınAh İstanbul da olacaktı ki icabına bakardık Atatürkçü türk milliyetçisi bir genç olarak terörle mücadele bozkurtlar timi montumu giyer gelirdimKürt ile terörist karıştırılmamali bu ayrı bişey ama yaptıkları bu hakaret karaktersizlik, şerefsizlik akran zorbalığı böylelerin ağzının payını vereceksin zorla ise zorla olacak güzellik ise güzellikle
Sende İstanbul'daydin dimi doğru uzaksın bana ama polise git akran zorbalığı uyguluyorlar de bana sana hiçbir şey yapamazlar dağ başımi burası hiç tanıdığıniz da mı yok amcaoğlu,kuzen,akraba vs onları çağır seni okul çıkışı alsınlar tek olduğun için öyle yapıyorlarsen istanbuldamısın
kuzenlerim var baya ortamları da geniş fakat askerde hepsiSende İstanbul'daydin dimi doğru uzaksın bana ama polise git akran zorbalığı uyguluyorlar de bana sana hiçbir şey yapamazlar dağ başımi burası hiç tanıdığıniz da mı yok amcaoğlu,kuzen,akraba vs onları çağır seni okul çıkışı alsınlar tek olduğun için öyle yapıyorlar
Sen en iyisi tören sonrası okula git hepsi girsin içeri sonra müdürün yanına git durumdan bahset. Yine kesin bir dayağın var zaten de bıçak işi sorun.kuzenlerim var baya ortamları da geniş fakat askerde hepsi