Dayak yiyeceğim yardım edin

aslında onlar benim kürtlere laf ettiğimi sandılar ne kadar kürtlere laf etmediğimi anlatmaya çalışsamda anlamadılar
Teröre laf söyleyince sinirleniyorlarsa terör sevicidir. Kürtlere söyleniyor algılıyordur.

Teröre laf söyleyince sinirleniyorlarsa terör sevicidir. Kürtlere söyleniyor algılıyordur.
polise haber versem olay dahada kızışacak bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer pazartesi yine bir şey olursa okul çıkışına polis isterim

polise haber versem olay dahada kızışacak bence

eğer pazartesi yine bir şey olursa okul çıkışına polis isterim
Ağa seni pazartesi girişte sıkıştırırlar

Sultanbeyliyi bilirim kötü bı yer

Bence bir şey olmaz git okula.

Dağdan gelmiş gibi muammele gören ve ırkçılığa maruz kalan Kürtlere daima üzüleceğim ancak bu tür hipersa''' insanlarda silahsız terorist işte bu kadar seviyesiz bir yerde okuyacağına gitme okula söyle ailene seni anlayacaklardır.

İstanbul da olacaktı ki icabına bakardık Atatürkçü türk milliyetçisi bir genç olarak terörle mücadele bozkurtlar timi montumu giyer gelirdim 😃 Kürt ile terörist karıştırılmamali bu ayrı bişey ama yaptıkları bu hakaret karaktersizlik, şerefsizlik akran zorbalığı böylelerin ağzının payını vereceksin zorla ise zorla olacak güzellik ise güzellikle

Son düzenleme:
Ah İstanbul da olacaktı ki icabına bakardık Atatürkçü türk milliyetçisi bir genç olarak terörle mücadele bozkurtlar timi montumu giyer gelirdim 😃 Kürt ile terörist karıştırılmamali bu ayrı bişey ama yaptıkları bu hakaret karaktersizlik, şerefsizlik akran zorbalığı böylelerin ağzının payını vereceksin zorla ise zorla olacak güzellik ise güzellikle
sen istanbuldamısın

sen istanbuldamısın
Sende İstanbul'daydin dimi doğru uzaksın bana ama polise git akran zorbalığı uyguluyorlar de bana sana hiçbir şey yapamazlar dağ başımi burası hiç tanıdığıniz da mı yok amcaoğlu,kuzen,akraba vs onları çağır seni okul çıkışı alsınlar tek olduğun için öyle yapıyorlar

Sende İstanbul'daydin dimi doğru uzaksın bana ama polise git akran zorbalığı uyguluyorlar de bana sana hiçbir şey yapamazlar dağ başımi burası hiç tanıdığıniz da mı yok amcaoğlu,kuzen,akraba vs onları çağır seni okul çıkışı alsınlar tek olduğun için öyle yapıyorlar
kuzenlerim var baya ortamları da geniş fakat askerde hepsi

kuzenlerim var baya ortamları da geniş fakat askerde hepsi
Sen en iyisi tören sonrası okula git hepsi girsin içeri sonra müdürün yanına git durumdan bahset. Yine kesin bir dayağın var zaten de bıçak işi sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,842
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri