ahmetkoklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 63
- İsim
- Ahmet köklü
18 yasindayim bu yasima kadar gercek hayatta hic bir yasanmisligim olmadi denecek kadar az ve sosyallesmedim hic. Bilgisayar bagimlisi biriyim. Gunun cogunlugu pc de gecer okul gezilerine lise ortaokulda vb. Hic katilmadim. Hem zamaninda alisik olmadigim ve midem asiri bulandigi icin gidemiyordum. Ama simdi izmir gezisi olacak kutuphaneye girilip bir polis akademisine gidilecekmis sonradan serbest birakacaklarmis ama ben resit olsam bile aileme cok bagliyim ve sosyal ortam gormeye hic alisik degilim ve hayatim boyunca sehir disina hic cikmadim sadece ailemin bir isi icin gitmistik 2015 2016 yilinda. gelis gidis ve orada gezdirme vb. 1000 tl istedi okul iyi orda yemek vb. İcinde para alirim. Kendi paramla odedigim icin sikinti yok birikimim var. Tek sinirlendigim sey arkadasim benim gitmemden ragatsiz oldu o benden daha asosyal ve internette asiri takiliyor her okul donusu oyun girmem icin yalvariyor gelmezsen küsüyor. Kendim bir kiz gorunce ortama girince bile elim kolum bosaliyor birde buyuk sehire gidip etrafimda bir suru farkli karakterde insan gorucem belki onlarla konusucam hem korkuyorum hem uzuluyorum cunku ciddi anlamda magara doneminden modern caga zaman makinesinden gelmis insanoglu gibi sok oluyorum. Ozellikle sosyallesenleri gormek bile beni mutlu ediyor. Ve kendi acimdan degerlendirdigimde bir kiz ile konusucam ve gulecegiz sakalasacagiz icecek icip gezecegiz eglenecegiz... Bunu hayal etmesi bile icimi kipir kipir yapiyor ama konusmayi bilmiyorum ve gecmisten travmalarim var zorbalanma vb. Durumlari icin. Birde psikolojik ilac kullandim sizce ne yapabilirim.