Neler Yeni

Bir kiza karsi boyle davranmam iyi birseymi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,701
İsim
uwu
18 yasindayim kucuklugumde ilkokul ortaokulda sessiz oldugum icin cokca sorbalandim kendimi onlari doverek savunuyordun cunku konusmayi bilmiyordum anneme diyordum anne okulda su cocuk bana bunu dedi ona ne diyimcvb. Diye hic bilmiyordum annem ne derse onlari diyordum onlarda uyanik konuskan olduklarindan kucukte olsak lafi veriyordu bana. Bende sinirlenirsem ikimiz kavga ederdik :D neyse 6 yasindan 12 yasina kadar yaklasik 8 tane kiza asik olup hepsine soyledim be sessiz oldugum icin reddettiler sonrasinda bende kizlarla iletisimi kesmeye ve kendi iletisim sorunumu gizlemek icin kendimi boyle olmamin beni vizyonlu ve daha ciddi gosterecegini vb. Dusunuyordum. Oyle kendimi kandirdim. Ornegin simdilarde daha gecen yil 17 yasinda yasamistim bir kiz gelmisti yabanciydi tanimiyordu kimse okul ici konustum yanima oturdu konustuk konusurken hem mutluluk hem adrenalin hem el kol titremesi cennetten bir hediye almis gibi seviniyordum ve icimde 'belki birdaha boyle birsey yasayamayacagim boyle bir sans gelmisken elimden geldigince yuruyeyim konusayim' olarak bakmistim. Valla kizi cok tanimasam bile cok yakin durunca belki o bana sarilir diye surekli konusuyordum telefonumu aciyordum birseyler gosteriyordum o anki konusulan konu ile ilgili vb. Ama benim ana dusuncem bir insan beni neden sevdin diye dusunuyorum 12 yillik egitim hayatinda kimse be dersem diyeyim unursamadi belli basli kisiler haricinde umursamama nedeni ise onlarla okudugum sure boyunca npc gibi ders icinde bile hic konusmamamdi bana liseye gectigimde davet etmeye calusiyorlardi ,2 3 kere dediler 'arkadasin dogum gunu var sebde gel vb. Suraya gidicez gelsene vb. Diyorlardi. Ama ben onlardan daha olgun davranmak istedigim icin hicbiri ile konusmadim nedense simdide daha jotu duruma dustum ama hayatim gencligimin bu zanana kadar olan kismi internette discordda instagramda gecti
bazı konularda aynıyız ben şuan daha sosyalim önceden aşırı fazla reddediyordum insanları şuan ne olduğu belli insanlarla sohbet ediyorum. geçen sene kimseyle zorunluluk harici konuşmadım , ondan önceki sene biraz bende etki bırakan olaylar oldu o yüzden de yine sessizdi içimden ağlıyordum. Bi yer de dışarı taşıyor ama yine gizlerdim şuan bile bazen ders ortasında yada tenefüs te aklıma geliyor yine kötü oluyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet köklü
arkadaşın hayatını anlatmış gülmekten öldüm ya.
Hocam biz bir ekip olarak calisiyoruz aslinda misal 2 arkadasim var liseden beri konustugum onlarla oyun oynariz konusuruz hic bir zaman ayrilmadik biz 6 kisiydik diger 3 u bizi birakti kendimiz dc discordda ornek olarak bir takim kisilere kufur eder sovusurduk cunku yaptiklari iyi degildi uyanik serseri kiz erkek sahislari icin derdik konusma oraya davet ettigimiz biri tarafından gitti sonra ben bu kizlarla kavga ettim bagiristim. Bu zamana kadar ailevi degerime dinime vb. Cok kufurvedildi kimisi beni ittirdi tehdit etti birsey demedim guldum sadece bana bakarak ailevi kufur etse bile orada butun sinirim ile patladim kizlara hayat kadini dedim turkiye tabiri ile agir anlami ile dedim bagirdim onlarda agladi ama yillardir zorbalama asagilama saf olarak gorme vb. Bircok durum oldu birde kucuklugumden beri zorbalandigim icin hakettiler geldi bunun bir yakini beni tehdit etti iste doverim senin canini alirim vb. 10 15 dk bunlada laf ile tartistik ben orda sinirden divara tahtaya vb. Vuruyorum. Cunku disarida hic bir insan ile kavga etmedim ve etmekte istemedim hayatim boyunca disari cikmayan bir insanim cogunlukla kavgalarda genelde haksiz olsam bile hicbirsey yapmiyorum bagirmaktan baska. Bu olay oldu gecti gitti aradan 2 yil gecti hala ayni olay konusuluyor 3 arkadas kaldik biri onlarla arkadas konusmalari vb. Olursa bize bilgileri veriyor ve bende gerektigi yerde fisilti konusmalarini bizimle ilgili olan seylerini ses kaydi aliyoruz yorumluyoruz. Birimiz yokken birimiz oyun yapiyoruz istihbarat raporu gibi her aksam ayri bir veriyi sunup konusuyoruz :D

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Adem Taş
Hocam biz bir ekip olarak calisiyoruz aslinda misal 2 arkadasim var liseden beri konustugum onlarla oyun oynariz konusuruz hic bir zaman ayrilmadik biz 6 kisiydik diger 3 u bizi birakti kendimiz dc discordda ornek olarak bir takim kisilere kufur eder sovusurduk cunku yaptiklari iyi degildi uyanik serseri kiz erkek sahislari icin derdik konusma oraya davet ettigimiz biri tarafından gitti sonra ben bu kizlarla kavga ettim bagiristim. Bu zamana kadar ailevi degerime dinime vb. Cok kufurvedildi kimisi beni ittirdi tehdit etti birsey demedim guldum sadece bana bakarak ailevi kufur etse bile orada butun sinirim ile patladim kizlara hayat kadini dedim turkiye tabiri ile agir anlami ile dedim bagirdim onlarda agladi ama yillardir zorbalama asagilama saf olarak gorme vb. Bircok durum oldu birde kucuklugumden beri zorbalandigim icin hakettiler geldi bunun bir yakini beni tehdit etti iste doverim senin canini alirim vb. 10 15 dk bunlada laf ile tartistik ben orda sinirden divara tahtaya vb. Vuruyorum. Cunku disarida hic bir insan ile kavga etmedim ve etmekte istemedim hayatim boyunca disari cikmayan bir insanim cogunlukla kavgalarda genelde haksiz olsam bile hicbirsey yapmiyorum bagirmaktan baska. Bu olay oldu gecti gitti aradan 2 yil gecti hala ayni olay konusuluyor 3 arkadas kaldik biri onlarla arkadas konusmalari vb. Olursa bize bilgileri veriyor ve bende gerektigi yerde fisilti konusmalarini bizimle ilgili olan seylerini ses kaydi aliyoruz yorumluyoruz. Birimiz yokken birimiz oyun yapiyoruz istihbarat raporu gibi her aksam ayri bir veriyi sunup konusuyoruz :D
boşver ya kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha çok şey olacak ve garip bir ortamın varmış

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,775
İsim
Sarp Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet köklü
boşver ya kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha çok şey olacak ve garip bir ortamın varmış
3 aya mezun oluyorum uni var ama ben uzaktabda okuyabilirim kendim interbet isleribdeyim uzaktab okurum buyuk ihtimal sinav vb. Oluncami oraya gidilir bilmiyorum ama ornegin animasyon cizgi film bolumleri var onlar ya istanbul ankara izmir vb. Gibi buyuk sehirlerdedir ben hayatimda denizli disinda bir sehre gitmedim sayilir ve okuyacagim bolumden cok kendimi gelistirmem daha onemli olacagi icin oraya kira mira gitme vb. Asla yapmam isterse param cok olsun sehir disina uni okumaya gitmem benim gibi bir insan gitmez :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,589
Üyeler
169,308
Son üye
emirxk
Top Bottom