Arama sonuçları: *

• Users: Uğur4040
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

İki sistem arasında kaldım hangisi daha iyi

Arkadaşlar game garaj Hero7-a kyber sistemle bu sistem arasında kaldım hangisi daha iyi https://www.gaming.gen.tr/urun/386226/gaming-tuf7700xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-gaming-rx-7700-xt-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS 4060 ti 16 gb mı 7700 XT mi daha iyidir
  2. U

Amazon ürünü sipariş ettim ama parayı çekmedi

Ürünü sipariş ettim ama üzerinden 3-4 saat geçmesine rağmen para çekilmedi
  3. U

Jbl kulak üstü alınır mı?

Yarın kulaklık alıcağım Jbl tune 560 BT alınır mı? yoksa başka onerebiliceginiz model varmı bütçe 1300-1400 arası uzun süre kullanabileceğim sporda dışarda bassları iyi olması tercihim
  4. U

Gaming.gentr Dell g2422hs alınır mı?

Arkadaşlar güvenilir mi ghosting felan çıkarmı kargo sağlam gelirmi daha önce alan varmı. Birde 1080 p için 27 inç mi yoksa 24. İnç dahami mantikli
  5. U

30.000 TL hazır sistem önerisi

Hazır sistem önerisi
  6. U

Pubg para geri iade yardım

arkadaslar bu yazı ne anlama geliyor bilen birisi acil yardım edebilirmi
  7. U

Hiq creatine vs bigjoy

Hiq vs bigjoy hangisi daha mantıklı bütçe konusunda bir sıkıntım yok https://takehiq.com/products/hiq-creatine-300g?variant=40163985326141 Hiq kod ile 570 TL ye düşüyor...
  8. U

17 yaş creatine gereklimi

17 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum protein tozu harici hiçbir supplement kullanmadım şuana dek. Creatine başlamak istiyorum nasıl tüketmeli yim kaç hafta kullanmalıyım kaç litre su içmeli yim saç dökmesi yapar mı bunun gibi sorularım var spora 55 kg başladım şuan 68.5 kiloyum
  9. U

Kara harp okulu Vs hamyo

Seneye msü giricem tyt netlerim 55-65 net arası değişiyo sizce ilerde hamyo mu yoksa kho daha mantıklı olur çoğu kho zor olduğunu ve gitmemem gerektigini soyluyo okulda okuyan veya mülakata gitmiş olanlar konu hakkında bilgi verebilirmi
  10. U

Ready or Not Playstation gelicekmi

Ready or Not u PS ye gelicekmi
  11. U

PC vs Ps5 hangisi daha mantıklı

23.000 TL bütçeye PlayStation almak mı yoksa , bilgisayar toplamak mı daha mantıklı ? Elimde şuan PS4 var ama maalesef yetemediğini düşünüyorum artık kasmalar takılmalar olmaya başladı.
  12. U

Gençer gaming ogün sistem alınır mı?

https://www.gencergaming.com/ogundemirci Bu sistemi almayı düşünüyorum işlemciyi Ryzen 5600 yapıp 22.000 TL bütçem var monitör öneriside alabilirim
  13. U

Epic games GTA 5 açılmıyor

Arkadaşlar epic games üzerinden GTA 5 i açmaya çalışıyorum önceden açılıyordu ama şimdi açılmıyor. Rockstar ekranı çıkıp play on epic games yazısı geliyor ona tıklıyorum ama hala herhangi bir tepkime vermiyo mod kurulu acaba oyüzden mi 1699113100 Arkadaşlar yardımcı olucak yokmu
  14. U

Mert hoca 70 günde tyt kampına başladım kitabını almalımıyım

Tyt matematiğim zayıf 5-10 net arası o yüzden Mert hoca 70 günde tyt matematiğe başladım. Kitabında almayı düşünüyorum 11. Sınıfım-tyt denemesinde Türkçe 27-28 net fen 10-12net arası , sosyal en son 2023 ÖSYM denemesini çözdüm 14 doğru 6 yanlıştı günde 20 paragraf çözmeye başladım. netlerim...
  15. U

Termal macun düzgün sürülmüşmü

16. U

Çözüldü✓ Termal macunu fazla sürmüş olabilirmiyim

Arkadaşlar 3 gün önce termal macunu yeniledim laptopun şimdi herhangi birşeyi açmaya çalışırken bile fan çok zorlaniyo sıcaklık değerleri normal ama fan bukadar gürültülü çalışmıyodu ve termal macunu sıkarken elimden biraz fazla kaçırdım yarın macunun hepsini silip terkardan az sıksammı yoksa...
  17. U

İ 5 6200 u Nvidia 930m 16 GB ram 480 GB SSD hangi oyunları kaldırır

Arkadaşlar yukarda yazan sistem hangi oyunları kaldırır valoda felan kaç FPS verir
  18. U

İşlemci sıcaklığı iyi mi? laptop

Arkadaşlar işlemcim 48-50 derece boşta görüyo oyunlarda ise en fazla 72-73 derece görüyo laptop soğutucu yok sizce iyi mi? bu değerler
  19. U

Çözüldü✓ Laptop ram önerisi ?

laptop için ram önerisi bir 8 GB ram daha takabilirmiyim ?
Geri