Çözüldü✓ Laptop ram önerisi ?

Uğur4040

80+
Reaksiyon skoru
31
CamScanner 26.08.2023 20.18.jpg
laptop için ram önerisi bir 8 GB ram daha takabilirmiyim ?

Büyük ihtimal takarsın slot varsa.
İşlemci nedir?

Bu içindeki ile aynı RAM.

Bu da aynı RAM. Farkı daha yeni revizyon olması ve daha uygun fiyatlı.

N11'den alıp kupon da kullanırsan daha da uygun olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tık hızında kuponlardan 200 üstü 40'ı alıp kullan şimdi alacaksan.
Sonra alırım dersen 300 üstü 60 kupon oluyor onu alıp kullanabilirsin. Aynı 9, 10, 11. günlerini takip et.

Büyük ihtimal takarsın slot varsa.
İşlemci nedir?

Bu içindeki ile aynı RAM.

Bu da aynı RAM. Farkı daha yeni revizyon olması ve daha uygun fiyatlı.

N11'den alıp kupon da kullanırsan daha da uygun olur.

Tık hızında kuponlardan 200 üstü 40'ı alıp kullan şimdi alacaksan.
Sonra alırım dersen 300 üstü 60 kupon oluyor onu alıp kullanabilirsin. Aynı 9, 10, 11. günlerini takip et.
İşlemci 6200 u
Bir tane daha slot var üstünde

Tamam söylediğimi alabilirsin. İstersen ileride 2×16 da yapabilirsin 32GB olur.
Hocam bide bir konu daha açmıştım kimse cevaplamadı anlıyorsanız eğer cevaplayabilirmisiniz

Tamam söylediğimi alabilirsin. İstersen ileride 2×16 da yapabilirsin 32GB olur.
Birde rami 16 yaptığımda faydası olur değilmi

Hocam bide bir konu daha açmıştım kimse cevaplamadı anlıyorsanız eğer cevaplayabilirmisiniz

Birde rami 16 yaptığımda faydası olur değilmi
Hangi konu? Link varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Açılıp kapanmada birkaç saniye daha hızlanma olur ve özellikle chrome, render gibi işlerde daha iyi performans sağlar. Oyunlarda da biraz fps artışı olabilir. İşlemci oyun için uygun değil pek ama. Genel olarak tabi yani faydasını görürsün.

Hangi konu? Link varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Açılıp kapanmada birkaç saniye daha hızlanma olur ve özellikle chrome, render gibi işlerde daha iyi performans sağlar. Oyunlarda da biraz fps artışı olabilir. İşlemci oyun için uygun değil pek ama. Genel olarak tabi yani faydasını görürsün.
Başlık 'Ekran kartı chipset sorunu' https://forum.donanimarsivi.com/konu/ekran-karti-chipset-sorunu.798676/
Bu konu hocam ekran kartı takmak istiyorum harici yardimci olabilirseniz sevinirim 🤗

Taktım Rami baya iyi calışıyo ciddi performans artırdı 4 gb dı HD graphics 520 8 GB kullanıyo ama artık onu anlayamadım hocam birde ekran kartınıda yaptırmayı düşünüyorum 930 m HD graphicse göre daha performanslı olur değilmi

Taktım Rami baya iyi calışıyo ciddi performans artırdı 4 gb dı HD graphics 520 8 GB kullanıyo ama artık onu anlayamadım hocam birde ekran kartınıda yaptırmayı düşünüyorum 930 m HD graphicse göre daha performanslı olur değilmi
930M daha performanslı olur. Onu yapabilecek bilgisayarcı çok azdır ama. BGA makinesi lazım. Onu sor yapacak yere.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,066
Üyeler
193,239
Son üye
bymayfe
Geri