İşlemci 6200 uBüyük ihtimal takarsın slot varsa.
İşlemci nedir?
Bu içindeki ile aynı RAM.
Bu da aynı RAM. Farkı daha yeni revizyon olması ve daha uygun fiyatlı.
![]()
Samsung M471B1G73EB0-YK0 8 GB 1600 MHz DDR3 Ram
Samsung M471B1G73EB0-YK0 8 GB 1600 MHz DDR3 Ram detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
N11'den alıp kupon da kullanırsan daha da uygun olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tık hızında kuponlardan 200 üstü 40'ı alıp kullan şimdi alacaksan.
Sonra alırım dersen 300 üstü 60 kupon oluyor onu alıp kullanabilirsin. Aynı 9, 10, 11. günlerini takip et.
Tamam söylediğimi alabilirsin. İstersen ileride 2×16 da yapabilirsin 32GB olur.İşlemci 6200 u
Bir tane daha slot var üstünde
Hocam bide bir konu daha açmıştım kimse cevaplamadı anlıyorsanız eğer cevaplayabilirmisinizTamam söylediğimi alabilirsin. İstersen ileride 2×16 da yapabilirsin 32GB olur.
Birde rami 16 yaptığımda faydası olur değilmiTamam söylediğimi alabilirsin. İstersen ileride 2×16 da yapabilirsin 32GB olur.
Hangi konu? Link varsa yardımcı olmaya çalışırım.Hocam bide bir konu daha açmıştım kimse cevaplamadı anlıyorsanız eğer cevaplayabilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde rami 16 yaptığımda faydası olur değilmi
Başlık 'Ekran kartı chipset sorunu' https://forum.donanimarsivi.com/konu/ekran-karti-chipset-sorunu.798676/Hangi konu? Link varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Açılıp kapanmada birkaç saniye daha hızlanma olur ve özellikle chrome, render gibi işlerde daha iyi performans sağlar. Oyunlarda da biraz fps artışı olabilir. İşlemci oyun için uygun değil pek ama. Genel olarak tabi yani faydasını görürsün.
Hocam konuyu hortlattım ama rami 250 TL'ye sipariş verdim n11'den yarın gelicek şimdi taktığımda dual channelmi olucak yoksa single mıTamam söylediğimi alabilirsin. İstersen ileride 2×16 da yapabilirsin 32GB olur.
Taktım Rami baya iyi calışıyo ciddi performans artırdı 4 gb dı HD graphics 520 8 GB kullanıyo ama artık onu anlayamadım hocam birde ekran kartınıda yaptırmayı düşünüyorum 930 m HD graphicse göre daha performanslı olur değilmiDual olacak.
930M daha performanslı olur. Onu yapabilecek bilgisayarcı çok azdır ama. BGA makinesi lazım. Onu sor yapacak yere.Taktım Rami baya iyi calışıyo ciddi performans artırdı 4 gb dı HD graphics 520 8 GB kullanıyo ama artık onu anlayamadım hocam birde ekran kartınıda yaptırmayı düşünüyorum 930 m HD graphicse göre daha performanslı olur değilmi
Sordum ellede yapabilirim bga makinesi de var dedi 600 TL diyo hocam930M daha performanslı olur. Onu yapabilecek bilgisayarcı çok azdır ama. BGA makinesi lazım. Onu sor yapacak yere.
Yapabiliyorsa iyi. Fiyat da idare eder.Sordum ellede yapabilirim bga makinesi de var dedi 600 TL diyo hocam