Arama sonuçları: *

• Users: Bigo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Monitör teknik servis ücreti

Casper'dan aldığım monitörün ekranı kırıldı servise yolladım ücreti ne kadar gelir. Ben monitörü 3000 TL'ye aldım.
  2. B

Monitör teknik servis

Bundan 2-3 ay önce Casper marka monitör almıştır 2 gün önce monitör klavyenin üzerine düştü ekranın sol tarafı kırıldı bende garantiye yolladım doğal olarak garanti kapmasamına alınmadı.Sitesinden servis takibine baktığımda ücret talep edildğini gördüm size gönderilen smsdeki adımları uygulayın...
  3. B

VATAN OEM SİSTEM STOK

Nasipse yeni pc alacağım ama neredeyse bir haftadır belki bir haftayı geçti vatan oem stokları yenilemiyor.Tahmini ne kadar süreye yeniler?
  4. B

USB TYPE C ÇEVİRİCİ HAKKINDA

Yeni sistem almayı düşünüyorum kasada 3 tane usb giriş yeri var.Bunlardan iki tanesi type c bir tanesi type a.Benim şuan kulaklığım,mousem ve klavyem type a.Bende type c çevirici almak istiyorum ama internette genellikle ürünler ile ilgili telefonu şarj etmesinden bahsedilmiş.Ben yinede alsam...
  5. B

Gaming gen tr güvenilir mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/261368/gaming-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi almayı düşünüyorum şuan ama gaming gen tr güvenilir mi bilmiyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım birde sistem hakkında yorum yapabilir misiniz...
Geri