Niye ?Vatandan pc almak aptalliktir
Kanka diğer sitelerede güvenemiyorum gaming gen tr den düşünüyordum ondada faturada oynuyorlar,bozuk parça falan gönderiyorlar dedi çekindimVatandan pc almak aptalliktir
Geçen hafta 15 bine 3070 li sistem sattı Vatan babamın mağazası değil ama güzel yaptığı işler de oluyor. Vade farksız çoğu kredi kartına da taksit var. Herşeyi de kötülemeyin be çıkın şu kafadanVatandan pc almak aptalliktir
Teknoloji üzerine kurulu her firmanın eksisi ve artısı vardır. Bana bir firma söyleyin ki teknoloji işini sorunsuz yapsın. Her sistem satan yerde sorunlar var. Biraz şans işi.Geçen hafta 15 bine 3070 li sistem sattı Vatan babamın mağazası değil ama güzel yaptığı işler de oluyor. Vade farksız çoğu kredi kartına da taksit var. Herşeyi de kötülemeyin be çıkın şu kafadan
Ben aralık sonunda imzadaki sistemi aldım aldıktan sonra kafamdaki her türlü soru işaretini mail yoluyla ilettim saolsunlar hiçte cevapsız bırakmadılar faturada da insanlar herhangi bi ürünün örn. ekran kartının hepsiburada satış fiyatına bakıyorlar onunla kıyaslıyorlar halbuki firma ürünü hepsiburada üzerinden almıyor dolayısıyla fiyat düşüyor bu yüzden toplama pcye kıyasla fiyat daha aşağıda oluyor. Faturada da sıkıntı yok gayet normal. Gaming gen tr adresine güvenebilirsin ben aşırı memnun kaldım şahsen bi sıkıntım olmadı hiçbir alandaKanka diğer sitelerede güvenemiyorum gaming gen tr den düşünüyordum ondada faturada oynuyorlar,bozuk parça falan gönderiyorlar dedi çekindim
Bunu destek hattına sordunuz mu hocam, belki mağaza stoklarını görüntüleyemiyor olabilirsiniz mağazalardan birini arayıp onlara da sordurmakta fayda var. Birini ararsanız eğer orada yoksa olan mağzaya bakarlar sistemdenNasipse yeni pc alacağım ama neredeyse bir haftadır belki bir haftayı geçti vatan oem stokları yenilemiyor.Tahmini ne kadar süreye yeniler?
Kalitesiz parca kullanıyor rampage kasa psu falanNiye ?
Stok hakkında bilgi paylaşamıyoruz vs diyip geçiştiriyorlarBunu destek hattına sordunuz mu hocam, belki mağaza stoklarını görüntüleyemiyor olabilirsiniz mağazalardan birini arayıp onlara da sordurmakta fayda var. Birini ararsanız eğer orada yoksa olan mağzaya bakarlar sistemden
Teşekkür ederim şimdi daha iyi anladımBen aralık sonunda imzadaki sistemi aldım aldıktan sonra kafamdaki her türlü soru işaretini mail yoluyla ilettim saolsunlar hiçte cevapsız bırakmadılar faturada da insanlar herhangi bi ürünün örn. ekran kartının hepsiburada satış fiyatına bakıyorlar onunla kıyaslıyorlar halbuki firma ürünü hepsiburada üzerinden almıyor dolayısıyla fiyat düşüyor bu yüzden toplama pcye kıyasla fiyat daha aşağıda oluyor. Faturada da sıkıntı yok gayet normal. Gaming gen tr adresine güvenebilirsin ben aşırı memnun kaldım şahsen bi sıkıntım olmadı hiçbir alanda