Arama sonuçları: *

• Users: ShiroS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Fişi prizden çıkar tak yapınca ErP çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var büyük bir şey değil ama çözemedim, şimdi ben Gigabyte H510M-H anakart kullanıyorum ErP açık PC kapatınca USB portları elektrik kesiyor bir sıkıntı yok, ama sıkıntı şurada başlıyor tüm ekipmanları bağlı olduğu prizi evden çıkarken vs çıkartıp geldiğimde...
  2. S

1070ti fan çalışmıyor

Merhabalar msı gaming x gtx 1070ti kart aldım ve temizlik macun ve fanlar değişimi yaptım ve fanları yağladım fakat şimdi kart tek fan sürekli çalışıyor diğeri hiç çalışmıyor eskileri temizleyim takıyım bari dedim onlar da hiç çalışmammaya başladı yardımcı olabilirmisiniz nası çalıştırırım eskiyi ?
  3. S

11400 - 1070ti ileriye dönük 750w psu önerisi

Arkadaşlar merhaba sistemimde psu güncellemek istiyorum 750w lık ileriye dönük almak istiyorum psu önerir misiniz ? Bulduklarımdan birisi https://www.hepsiburada.com/deepcool-pk750d-750w-atx-80-bronz-guc-kaynagi-pm-HBC00002VP6ZL Nasıldır ?
  4. S

500w PSU Gtx 1070ti besleyebilir mi ?

Arkadaşlar merhaba 3400'e 2. el MSI Gaming X GTX 1070 Ti aldım (sistemde RX550 4 GB vardı) ve sisteme takacağım fakat sahip oldugum dandik PSU ile ilgili şüphelerim var MSI kendi sayfasında 500W yeterli diyor PSU'dan 8x2 olmak üzere 12vlık ekran kartı kablosu da var sorun çıkarır mı elde para...
  5. S

Vdsl'de gelen hız arttırılır mı?

İyi günler arkadaşlar geçenlerde uydu ISS'den packet loss sorunum olduğunu belirtmiştim ve anladığım kadarıyla sorunu çözemiyorduk. Şimdi ise internet arayışındayım Türk Telekom VDSL porttan 16 Mbps verebildiği gözüküyor bu hızı arttırma imkanımız var mı VDSL 100 Mbps hıza kadar destek verdiğini...
  6. S

Paket kaybı ve request timed out

İyi günler arkadaşlar ben Şubatın 15'inde evime internet bağlattım internet bölgesel olan uydu tarzı bir internet baz istasyonu var. Ben online oyunlarda , canlı derslerde ve internet gezinirken (discord,youtube shorts ya da ana sayfada gezinmek gibi) sürekli paket kaybı yaşıyorum. Bazen iyi ama...
Geri