Paket kaybı ve request timed out

ShiroS

80+
Reaksiyon skoru
1
İyi günler arkadaşlar ben Şubatın 15'inde evime internet bağlattım internet bölgesel olan uydu tarzı bir internet baz istasyonu var.
Ben online oyunlarda , canlı derslerde ve internet gezinirken (discord,youtube shorts ya da ana sayfada gezinmek gibi) sürekli paket kaybı yaşıyorum. Bazen iyi ama ara bir CS:GO'da loss değeri 50'ye kadar çıkıp iniyor mobil verimle kullandım onda sıkıntı yok sadece CS:GO değil LoL de aynı.
Yapabileceğimiz bir şey var mı, router yazılımı güncel kabloları değiştirdim yine aynı.

Ekler

• 1676727948590.png
    1676727948590.png
    66.1 KB · Hit: 37
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    99.8 KB · Hit: 40
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    99.4 KB · Hit: 36
Altyapınız yok mu neden bu tarz bir interneti tercih ettiniz?

Alt yapı TT 8mbit olarak var bunu tercih etmemden başka çare yok. Diğer ISS'lerde TT altyapısı kullandığından dolayı onlara da yönelemedim.

Alt yapı TT 8mbit olarak var bunu tercih etmemden başka çare yok. Diğer ISS'lerde TT altyapısı kullandığından dolayı onlara da yönelemedim.
Bu uydu kafasındaki internetlerin genel sorunu bu hocam. Sağlıklı çalışanı ve memnun kalanı henüz görmedim. Çözümü normal internet bağlatmak gibi gözüküyor.

Anladım hocam hiç bir çözüm yolu yoksa yapacak bir şey yok , sağ olasın.

Baz istasyonun yoğunluğuna göre bu tür sorunlar normal. Bu tarz sistemler genelde altyaım yok, internette nefes alabileyim diye olan sistemler, oyun vb. konularda size sorun yaşatır.

Geri