Arama sonuçları: *

• Users: frknkrkn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

İphone icin akilli saat

Herkese iyi günler iPhone telefon kullanıyorum ve WhatsApp'tan gelen mesajları ve fotoğrafları görmek için bir akıllı saat almak istiyorum bunu en ucuza hangi marka ve modelle halledebilirim yardım ederseniz sevinirim
  2. F

Cmd pişmanlığı !!!lutfen yardim!!!!

Selam millet hp victus laptopumun windowsunu cmd ile aktiflestirdim ce ondan sonra ekran saniyelik kararmaya basladi mavi ekran hatasi vermeye basladi cihazimi tekrar freedos yapip temiz windows kurma ihtimalim var mi varsa nasil lutfen yardim edin
  3. F

3. Mavi ekran hatası?!?!?!?

Selam millet rtx3060, i5-12500h hp victus laptopum var çok şükür memnunum. Canavar gibi maşallah ama bu 3 oldu mavi ekran veriyor. Bir problem var mıdır. Kullanmaya devam edersem sıkıntı olur mu? Lütfen yardımcı olun.
  4. F

Irak'tan gelen kaçak iPhone 14 pro max

Hocalarım herkese iyi akşamlar. Irak'tan kaçak iPhone 14 pro Max almayı düsünüyorum 28k TL. İleride IMEI sıkıntı olur mu yoksa alınır mı
  5. F

Bilgisayarım yandı mı???

Millet selam bugün farkettim laptop altındaki fanlarda böyle bir leke var bu nedir(hafif beyaz gibi gözüken yerler)
  6. F

Erkek kol saati 3000tl

Arkadaşlar selamlar bütçem 3000 TL. Ömürlük ve beni zengin gösterecek kol saati arıyorum. Model önerileriniz varsa atarsanız sevinirim.
  7. F

!!!Mavi ekran hatası!!!

Arkadaşlar mehaba bilgisayarımı alalı 1-1.5 ay oldu bu sabah açtım mavi ekran hatası verdi birinci sorum neden olur İkinci sorum yeniden başlatıp kullanmaya devam etsem problem olur mu
  8. F

Haksız yere valoranttan kısıtlandım

Arkadaşlar herkese iyi günler. Valorantta 20 lvl olduktan sonra dereceli girilebiliyorn ben daha 30 40 dk önce 20 lvl oldum ve dereceli girecektim lakin beni 281 saat kısıtlamış bu da yaklaşık 11.5 saat ediyor. Ama diğer oyun modlarına girebiliyorum bunun sebebi nedir acaba.
  9. F

XBOX GamePass oyun önerisi

Arkadaşlar selamlar Xbox gamepass oyun önerilerinizi bekliyorum. Türkçe olması avantajlı rtx3060 ve İ5-12500h a göre tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. F

Bilgisayar uyku modu yardım!

Arkadaşlar selam bilgisayarıma klavye takınca anında uyku moduna geçiyor ama eskiden böyle değildi nasıl çözülebilir?? 1682517402 Yarildimci olursanız sevinirimc
  11. F

16.1 inch laptop soğutucu

Arkaşlar iyi akşamlar 16.1 inch bilgisayarım var buna soğutucu almayı düşünüyorum. Sizce sogutucular işe yarar mı almalı mıyım, eğer tavsiye ederseniz f/p sogutucu önerir misiniz?
  12. F

CS2 ortalama fps durumu

Arkadaslar hayırlı sahurlar CS:GO da 1080p ortalama 320-360 arası fps aliyorum sizce cs2 de FPS kaç olur?
  13. F

CMD ile windoes etkinleştirme

Arkadaşlar lütfen yardım edin CMD ile Windows etkinleştirdim bunu nasıl geri alabilirim ve dijital lisans almak mantıklı mi 1681415669 Acil olursa sevinirim
  14. F

Windows 11 OEM key önerisi

Arkadaşlar güvenilir ve ömürlük Windows 11 OEM key arıyorum öneriniz var mı
  15. F

Windows11 kurulum yardım

Arkadaşlar merhaba Windows 11 kurmaya calisiyorum gördüğünüz gibi yüzde yüz oluyor sonra 10 saniye içinde yeniden başlatılacak diyor ve kurulum ekranı sıfırlanıyor neden olur acaba
  16. F

1080p low ayarlar rtx3060

Sorum gayet basit i5-12500h ve rtx3060 ile Low ayarlarda 1080p beni kaç sene götürür, uzun ömürlü olur mu?
  17. F

Ücretli mühendislik fizik vizesi

Arkadaşlar selam. 1 sınıf endüstri mühendisiyim, bölümüm ingilizce aranızda kendine güvenen varsa ücreti mukabilinde vizemi çözdüreceğim •electric field •gauss law •electric potential •capacitors and capacitance •current resistance Konular bunlar
  18. F

Freedos kurulumu Windows 11

Edit: bilgisayar elime ulasti windows 11 ISO ve rufus dışında bir programa ihtiyacım var mı ??? Arkadaşlar ilk kez freedos kuracağım (Windows 11) ve açıkçası çok anlamıyorum bu işlerden sizce kendi başıma yapabilir miyim ve kaç saat sürer
  19. F

Önemli orijinal Windows 11 problemi

Herkese selam millet bugün HP Victus 16-d1011nt modelini sipariş ettim. Bilgisayar freedos ve açıkçası ben de çok bu işlerden anlamıyorum. Bilgisayarcıyı aradım 1000 TL ye orijinal Windows 11 yüklerim garantili dedi. Sizce ne yapmalıyım
  20. F

RTX3060 Laptop Önerir Misiniz?

Arkadaşlar iyi günler bütçem maksimum 24k 1 kuruş aşamam en acilinden rtx3060lı laptop tavsiyeniz varsa sevinirim
Geri