Windows11 kurulum yardım

frknkrkn

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar merhaba Windows 11 kurmaya calisiyorum gördüğünüz gibi yüzde yüz oluyor sonra 10 saniye içinde yeniden başlatılacak diyor ve kurulum ekranı sıfırlanıyor neden olur acaba

Ekler

• IMG_20230413_185112.jpg
    IMG_20230413_185112.jpg
    706 KB · Hit: 46
Acaba tekrardan USB ile boot ediyor olabilir mi? Bilgisayarı kapatıp USB'yi çıkarın sonra tekrardan açın. Eğer sorun çözülürse Bios'tan boot seçeneklerinizden 1. önceliği Windows'u yüklediğiniz diske alın.

iso bozuk olabilir
Orijinal siteden indirdim daha yeni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba tekrardan USB ile boot ediyor olabilir mi? Bilgisayarı kapatıp USB'yi çıkarın sonra tekrardan açın. Eğer sorun çözülürse Bios'tan boot seçeneklerinizden 1. önceliği Windows'u yüklediğiniz diske alın.
Tam yeniden başlatacakken USB yi çıkardım sonuçtan haber edeceğim hocam

Hocam çook teşekkür ederim oldu sayenizde

Orijinal siteden indirdim daha yeni

Tam yeniden başlatacakken USB yi çıkardım sonuçtan haber edeceğim hocam

Hocam çook teşekkür ederim oldu sayenizde
Rica ederim. Boot önceliğini değiştirmeyi unutmayın zira USB'yi taktığınızda tekrardan USB ile boot etme ihtimali mevcut.

Rica ederim. Boot önceliğini değiştirmeyi unutmayın zira USB'yi taktığınızda tekrardan USB ile boot etme ihtimali mevcut.
Hocam OS Boot Manager yazan mı öncelikli olacak

Hocam OS Boot Manager yazan mı öncelikli olacak

Ekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,974
Üyeler
197,096
Son üye
r1qu
Geri