Sevgili arkadaşlarım, ben burada sistemin bir eksiğini görüp. Neden Meta'ya ulaşmak için o ***** Chrom vb. kullanmak zorunda kalayım ki dedim. O *****...
kule almamalısın, sıvı almasın. anakartını seviyorsan tabi. 3150 TL'ye kule alacağına. 3950 TL 360 3 Fan sıvı soğutma. Bu arada tavsiyem tecrübe ile...
Ben 1-2 aylık tecrübemi paylaşıyorum dostum. 2 aydır gözlerim şenlik ediyor. Bilgisayarım günde 16 saate yakın açık ve en ufak göz yorgunluğu yaşamadım bu...
monitörün oledCARE özellikleri çok gelişmiş durumda bende geliştiriciyim saatlerce PC başında çalışan biriyim. HDR'yi iş yaparken kullanmıyorum sadece...
Merhaba arkadaşlar,
Meta.ai’yi her seferinde tarayıcıda açmak yerine, ayrı ve hafif bir pencerede kullanmak isteyenler için küçük bir Windows uygulaması...
Merhaba arkadaşlar,
Meta.ai’yi her seferinde tarayıcıda açmak yerine, ayrı ve hafif bir pencerede kullanmak isteyenler için küçük bir Windows uygulaması...
oyun oynamayı seviyorsan Epic, steam gibi. hiç düşünme BAZZİTE os'a geç muhteşem bir linux distrosu. www.baziite.cc donanımına uygun isoyu indir kur...
Maksadın oyun oynamak ise o paralar çok sanki hocam. Ben itopya'dan 2 Hafta önce Arc b580 12Gb. aldım valla almayı düşündüğün kartı sallar. Horizon6'yı...
Anakartım GEN5 olmamasına rağmen (msi x570a-pro GEN4) aldım ve muhteşem çalışıyor. Soğutucu ve fan desteği ile soğutuyorum yalnız.
mark sonucu sizlere bir...