Orijinal siteden indirdim daha yeniiso bozuk olabilir
Tam yeniden başlatacakken USB yi çıkardım sonuçtan haber edeceğim hocamAcaba tekrardan USB ile boot ediyor olabilir mi? Bilgisayarı kapatıp USB'yi çıkarın sonra tekrardan açın. Eğer sorun çözülürse Bios'tan boot seçeneklerinizden 1. önceliği Windows'u yüklediğiniz diske alın.
Hocam çook teşekkür ederim oldu sayenizdeAcaba tekrardan USB ile boot ediyor olabilir mi? Bilgisayarı kapatıp USB'yi çıkarın sonra tekrardan açın. Eğer sorun çözülürse Bios'tan boot seçeneklerinizden 1. önceliği Windows'u yüklediğiniz diske alın.
Rica ederim. Boot önceliğini değiştirmeyi unutmayın zira USB'yi taktığınızda tekrardan USB ile boot etme ihtimali mevcut.Orijinal siteden indirdim daha yeni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tam yeniden başlatacakken USB yi çıkardım sonuçtan haber edeceğim hocam
Hocam çook teşekkür ederim oldu sayenizde
Hocam OS Boot Manager yazan mı öncelikli olacakRica ederim. Boot önceliğini değiştirmeyi unutmayın zira USB'yi taktığınızda tekrardan USB ile boot etme ihtimali mevcut.
Hocam OS Boot Manager yazan mı öncelikli olacakRica ederim. Boot önceliğini değiştirmeyi unutmayın zira USB'yi taktığınızda tekrardan USB ile boot etme ihtimali mevcut.
Aynen öyleHocam OS Boot Manager yazan mı öncelikli olacak
Hocam OS Boot Manager yazan mı öncelikli olacak
Teşekkürler hocam sagolunAynen öye
Rica ederimTeşekkürler hocam sagolun