Arama sonuçları: *

• Users: Bertid
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Yeni RX 6700 XT satın aldım. İkinci el ama fanında bir sorun var sol fan 0 RPM'de bile %100 güçte çalışıyor ve durduramıyorum. Ara ara kendi kendine durup yeniden %100 güce dönüyor ne yapmalıyım? Geri iade etmek istedim fakat eski sahibi başka kart aldığını geri iade alamayacağını söyledi...
  2. Bertid

Steamde indirme problemi

Steamde bir oyunu indirmek istediğimde belli bir süre normal bir şekilde indirme yapıyor, internetimde yazıldığı gibi bir sorun olmadan indirme yapabiliyorum fakat bir süre sonra indirme hızı yerleri görüyor ve bir daha düzelmiyor steamı kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için. Bu sorunu eskiden...
  3. Bertid

Monitör hakkında bilgi!

Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör bu monitörü satın almak istiyorum ama sizce satın almak mantıklı mı daha önce hiç lenovo almadım 240 HZ'ye geçmek istiyorum şu anda 144 HZ kullanıyorum ve yeterli değil gibi hissetmeye başladım. FPS oyunlarını seviyorum...
  4. Bertid

RX 6500 XT İÇİN UYGUN AYARLAR

RX 6500 XT için önerebileceğiniz uygun GPU ve VRAM ayarları nelerdir? Kendim denedim fakat karta zarar verme riskini göze almak istemiyorum denemiş veya denenmiş bir bilgi varsa mükemmel olacaktır.
  5. Bertid

Çözüldü✓ AMD DRIVER ACILMIYOR

Daha önce amd kullanıyordum, dün başka bir kart taktım yine amd, yüklediğimde amd driver uygulaması açılmadı, yükleyebiliyorum ama açılmıyor, ddu ile sildim ama yine çalışmadı EKRAN KARTI: RX 6500 XT
  6. Bertid

V Rising alt tab atınca kapanıyor

V Rising'te alt tab attığımda bazen oyun donuyor ve kapanıyor aynı sorunu yaşayan var mı? varsa nasıl çözeceğimi söyleyebilir mi?
  7. Bertid

Çözüldü✓ 512 GB SSD & 1TB HARDDISK Öneri

Anakart: ASUS PRIME H510M-K Mevcut Dahili: GoodRam 512 GB 2000/1600 G2 512 GB herhangi bir bütçede uyumlu güzel bir SSD olabilir veya 1TB hızlı bir HARDDISK'te olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  8. Bertid

Siyah Ekran Sorunu

Merhaba, Valheim oynarken bilgisayarım durduk yere siyah ekran yedi ve MSI Afterburner ile fanları daha hızlı bir konuma getirdim fakat oyuna yeniden girdiğimde tekrar çöktü Valheim'in optimizasyon sorunu olduğunu biliyorum. Valheim dışında bilgisayarda Google-Discord arasında gezinirken de 3...
Geri