Arama sonuçları: *

• Users: Bugrally
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bugrally

7800XT VE 5700X İÇİN PSU VE M-ATX KASA TAVSİYESİ GEREK

Dostlar elimde 7800XT ve 5700X var. Gezgin gibi diyar diyar, forum forum gezdim ne yapsam bilemedim. 2x16 gb ddr4 ram takacağım. PSU ve kasa önerilerinize açığım. Anakart m-ATX. Teşekkürler şimdiden. BÜTÇE: TOPLAM 5-6K. 4-5K ÖNERİRSENİZ MEMNUN OLURUM.
  2. Bugrally

₺35.000 bütçeye monitörsüz hazır-toplama sistem tavsiyesine ihtiyacım var.

Arkadaşlar bütçem ₺35.000. Halihazırda 2K monitörüm var. Hazır sistemler bir tık güvenilmez geliyor niyese. Yine de hazır-toplama sistem tavsiyelerinize açığım yeter ki beni güzel bir süre götürsün 2K oyunculukta.
  3. Bugrally

₺30.000'ye monitör, çevre birimleri hariç saf sistem tavsiyesi gerekiyor

Arkadaşlar bütçem ₺30.000. Halihazırda 2K monitörüm var. Beni güzel bir süre götürecek oyuncu sistemi önerilerinize tamamen açığım :)
  4. Bugrally

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6800 XT Hakkında yorumu olanlar?

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6800 XT almayı düşünüyorum. RTX 3000 serisinden VRAM yüzünden inanılmaz soğudum. 4000 serisi de pahalı geliyor. Bulabildiğim en uygun 6800XT modeli buydu kullanan ya da bilgisi olan bu kart hakkında bilgilendirebilir mi? İnternette hakkında pek bir yorum bulamadım.
  5. Bugrally

Çözüldü✓ ₺20.000-30.000 Arası toplama sistem önerisine ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, Birkaç hafta içinde kendime bir bilgisayar alacağım ancak ilk defa masaüstü bir bilgisayara sahip olacağımdan ötürü çok geniş bir bilgi skalasına sahip değilim. Başka forumlardan ve arkadaşlarımdan aldığım önerilerle kendimce bir sistem topladım. (Ektedir.) Yanlışlarımı...
Geri