Arama sonuçları: *

• Users: Era.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Era.

1800tl'ye 1tb Superbox Bitirdim 600tl Airuydu İnternete Geçtim

Arkadaşlar İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan (Yazlık Bölge) bölgesinde ikame ediyorum. Bulunduğum yerde Türk Telekom'un yada başka bir kablolu internetin altyapısı olmadığı için Turkcell Superbox interneti kullanıyordum. Fakat bölgem yazlık bir yer olduğu için yazlıkçılar ve günü...
  2. Era.

Midtyjlland: 0-2 : Beşiktaş (Ms) Kartal 3. Turda

Maç Sonucu: Midtyjlland: 0 - 2 : Beşiktaş Beşiktaş ikinci yarıda ki performansı ile rakibi zorlayarak 10 kişi kalmasını sağladı. Rakibe uzun süre baskı kuran Beşiktaş attığı iki golle rakibini geçerek bir üst tura çıktı. Beşiktaşımızı tebrik ediyoruz. Goller: ⚽ 70' M. Rashica ⚽ 76' Orkun Kökçü...
  3. Era.

Midtylland Vs Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

🏆 UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ⏰ 30.07.2026 Perşembe 20:00 🌩️ Bulutlu 21°C 🏟️ MCH Arena, Herning / Danimarka 📺 S Sport Plus 👨‍⚖️ J. Brooks 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Beşiktaş bugün ilk maçı kendi sahasında 1-0 kazandığı Midtylland ile 2. tur rövanş maçına çıkacak. İlk maçta rakibin yediği kırmızı karta rağmen...
  4. Era.

Fenerbahçe'nin 3. Tur Rakibi Belli Oldu

Fenerbahçe 2. ön eleme maçında Gornik Zabrze'yi yenerse bir sonra ki turda ki rakibi Avusturya'nın güçlü ekibi Strum Graz ile eşleşecek. Bir Beşiktaş taraftarı olarak Fenerbahçe'ye şampiyonlar liginde başarılar diliyorum.
  5. Era.

Herkesin İşleri Kesat mı?

Arkadaşlar her sene olduğu gibi yaz sezonu açılınca insanlar yıllık izinlerinde kendilerini yazlıklarında, yazlık mekanlarda yada yurt dışı gibi bölgelere atıyor. Hali ile para sikülasyonu bu bölgelerde canlanıyor ve günlük hayatta yaşadığımız şehirlerde insan sayısının azlığından kaynaklı...
  6. Era.

Yuki'den Vazgeçtik! Peki Honda Cb125r Nasıl? Alınır mı?

Daha önce Yuki Hammer alınır mı diyerek sizlere sormuş ve buna pişman olmuştum. Oradan aldığım derslerden yola çıkarak Çin malı motorlardan uzak durdum. Şimdi hedefim ise herkesin alacaksan Japon al sözleri üzerine Honda'nın CB125R modeline yoğunlaştım. Tabi kendimi YouTube inceleme videolarında...
  7. Era.

Beşiktaş'ın Mohamed Salah Tavrında Arkasındayım!

Dünya kupasıydı, transferler derken çok yoğun bir futbol trafiğinin içinde kaldık. Bir yandan yazın getirdiği sıcak bir yanda da transfer haberlerinde ki sıcak gelişmeler biz Beşiktaş taraftarlarını gerçekte ve manevi olarak terletti. Önce Trossard ve Nübel haberleri ile inanılmaz bir heyecan...
  8. Era.

Yuki Hammer (50cc) Motosiklet Alınır mı?

LÜTFEN SADECE BAŞLIĞA BAKIP YORUMU OKUMADAN CEAVP VERMEYİN! Arkadaşlar eşim motosikletlere çok ilgi duyuyor ama böyle granaj olarak yarış motosikleti tarzında olanları seviyor. Scotter tarzı modelleri hiç beğenmiyor. B sınıfı ehliyeti olduğu için 50cc motorları hali hazırda ki ehliyeti ile...
  9. Era.

Klasik League Of Legends Geliyor

Sizleri bilmiyorum ama ben gerçekten çok heyecanlıyım. 3'üncü sezondan itibaren LoL oynayan birisi olarak özellikle LoL yetkileilerin aşırı bozuk item ve aşırı bozuk karakterler getirmesi ile oyundan soğumuş vaktimi oyuna girersem sadece ARAM gibi basit modlarda oynayarak geçiriyordum. Oyunların...
  10. Era.

Yeni Sandero Sizce Nasıl?

Arkadaşlar 2026 yılından Fiat'ın Egea modelini üretmesini durdurmasıyla birlikte ülkemizde en ucuz alacağımız sıfır araç şimdilik yenilenmiş logo ve şık tasarımı ile dikkatimi çeken Dacia Sandero oldu. Boş modeli 1.280.000TL civarlarındayken dolu paketide 1.400.000TL civarında. 3 silindirli 1.0...
  11. Era.

Sistemime Göre Sizce Ram Yeterli mi?

Arkadaşlar PC sistemin aşağıda ki resimde görüldüğü gibi. League of Legends, Albion Online, PUPG gibi online oyunlar oynuyorum. Sistemimde olan 2x8=16GB ram sizce yeterli mi? 16x16=32 yapmaya gerek var mı?
  12. Era.

Felsefeye İnananların Bir Yaratıcıya Uzaklaşması...

Arkadaşlar genel olarak felsefei, bilim gibi alanlarda çok uzmanlaşanlar genelde artık bir yaratıcı olma teorisinden uzaklaşıyor. Çeşitli dinlerle bilimin gün geçtikçe çelişmesi bazı dini açıklamalarında bu konularda yetersiz kalması benide her zaman düşündürmüştür. Sizce bir yaratıcı var mı?
  13. Era.

The Odyssey Filme Giden Oldu Mu?

Beyler aranızda Christopher Nolan yapımı The Odyssey filmine gideniniz oldu mu? Cast seçimi ile daha vizyona girmeden önce bir çok tepki çeken filme gitme konusunda çok kararsız kaldım. Yahudi lobisinin her filmde bir eş cinsel ve zenci koyma zorunluluğu yüzünden artık film yada dizi izlemek...
  14. Era.

Beşiktaş'ın Mo Sallah Çıkmazı

Beşiktaş uzun zamandır peşinde koştuğu Muhhammed Sallah transferinde bir türlü ilerleme kaydedemedi. Söylentilerin bazılarında Sallah Türkiyede oynamak istediği için Beşiktaş teklifine sıcak bakıyor ama Sallah'ın menejeri 7.5 milyon euro gibi yüksek bir ücret (komisyon) istiyor. Beşiktaş başkanı...
  15. Era.

Beşiktaş ve İlhan Fakılı

Beşiktaş'lı kardeşleriminde düşünceleri çok merak ediyorum. Beşiktaş geçtiğimzi günlerde Mattersburg ile hazırlık maçı yaptı ve İlhan Fakılı transferini de izleme fırsatım oldu. Gerek tekniği olsun gerek içiriye girip şut denemeleri olsun bana çok başarılı geldi. Tabi tek bir maç ile bunu...
  16. Era.

Önereceğiniz Virüs Programı (Kaliteli + Ucuz Yollu)

Virüs programı önerilerinizi bekliyorum.
  17. Era.

Çözüldü✓ Laptop'u Ekstradan Isıtır mı?

Arkadaşlar uzun klavye ve mouse bir arada padleri oluyor. Bu pedin üstünde laptopla oyun oynamak ekstra ısı yaptırır mı? Ona göre mouse pad siparişi vereceğim. Eğer ısı oluyor derseniz sadece mouse için olan düz karelerden alacağım. Isıtır ama seni etkileyecek kadar ısıtmaz derseniz direkt uzun...
  18. Era.

Masaüstü Vs Dizüstü!

Arkadaşlar aynı özelliklere sahip masaüstü ile dizüstü arasında performans farkı oluyor mu? Eşime hemen hemen eşit hatta bir tık üstü dizüstü pc aldım fakat oyunları açarken falan masaüstü daha hızlı açılıyor. Oyunda bir problem olmuyor ama açılırken falan daha yavaş geldi bana. Bu dizüstülerle...
  19. Era.

Win10 güncelleme bitti 11'e geçmeli mi yoksa 10'dan devam mı etmeli?

Nedeni ile belirtir misiniz?
  20. Era.

İnsanlar Ellie (Bella Ramsey) hakkında neden bu kadar acımasız.

The Last of Us oyununu defalarca bitirmiş birisi olarak evet dizideki Ellie karakterin daha çok benzetilmesini isterdim, herkesin de isteği buydu ama başka bir cast seçimi yapıldı ve oyuncu Bella Ramsey olarak belirlendi. Böyle büyük bir oyunun uyarlmasın da oyuncu olmak gerçekten zor bir iş...
Geri