Dostum eğer emin değilsen hiç riske girmek direkt iade talebi oluştur ve ekranı geri ver. Demek ki sorunundan dolayı indirime girmiş. Eee boşuna dememişler...
Kardeşim öncelikle ölü piksel nedeni ile iade edersen servis bunu kabul etmez. Çünkü yasal olarak belli bir sayıya kadar ölü piksel normal kabul ediliyor...
Ben diğerlerine göre fiyatları kastetmiştim. Mesela ona muadil olan hangileri bilmiyorum. Mesela Kaspersky'a muadil antivirüsler hangileri, hangileri yıllık...
Laptopu mousepad üstüne koymak ısıtır. Bu yüzden altını biraz kaldırıp koymak her zaman iyidir. Direkt masaya koymakta ısıtır. Her türlü laptop altı biraz...
Bende hep invida kullandım. Arkadaşlarım "aman haa aptallık etme falan" dediler. Sonra bir bayram sabahı indirimli hazır sistem topladım ve hiçbir sıkıntı...
Arkadaşlar uzun klavye ve mouse bir arada padleri oluyor. Bu pedin üstünde laptopla oyun oynamak ekstra ısı yaptırır mı? Ona göre mouse pad siparişi...
Evet, bu sorun sadece sende yaşanmıyor. Özellikle LoL'de FPS'in sürekli inip çıkması, diğer oyunlarda hiçbir problem olmamasına rağmen birçok oyuncunun...