Daha İyi Uyku İçin Göz Bandı Takan Var mı?

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
76
Selamlar dostlar,
Genel sağlık,kas gelişimi,günlük ruh hali gibi durumları daha fazla iyileştirmenin yolu Uyku ve Uyku sağlığından,verimliliğinden geçiyor.
Uyurken göz bandı veya herhangi başka bir şey kullanan var mı?
Kullanıyorsa memnun mu tavsiyeleriniz neler?
İstişare etmek fikir alışverişi yapabilmek için açılmış bir konudur.
Şimdiden teşekkürler :)

Selamlar dostlar,
Genel sağlık,kas gelişimi,günlük ruh hali gibi durumları daha fazla iyileştirmenin yolu Uyku ve Uyku sağlığından,verimliliğinden geçiyor.
ben takıyorum ama kafam büyük olduğu için biraz sıkıyor az bişe göze baskı yapıyor burunada çok baskı yapıyor kestim bende ama yinede uyurken o bandın kendi ağırlığı göze baskı yapıyor kullanmayı bıraktım odama siyah perde aldım karanlıkta uyuyorum

Selamlar dostlar,
Gözüme gözlükten başka bir şey takmam.

Hiç denemedim. Rahatsız hissettirmez mi ya?

Benim uyku düzeni bozuk olduğu için senelerdir kullanırım. Hiç şikayetim olmadı, rahatsızlık da vermiyor. Zaten ucuz bir şey, alıp dene, olmazsa kullanma.

Yıllardır kafamın üstüne yastık koyar öyle yatarım simdiye kadar neden gözbandi takmıyorum yeni yeni sorgulamaya başladım.

Yastığı en son ne zaman kafanın altına koyduğunu hatırlamıyorsan göz bandı alma boşuna.

Yastığı en son ne zaman kafanın altına koyduğunu hatırlamıyorsan göz bandı alma boşuna.
Bende ciddi uyku sorunu varya kesik kesik uyuyorum. Genelde istediğim kadar düzgün yatayim sabah ne yastık yatakta ne çarşaf her biri ayrı bir yerde hatta ben bile bazen yatakta bulamıyorum kendimi

Verimi arttırdığı doğrudur kullanan tanıdıklarım var gözede baskı yapmak yani illaki ayarı vardır değil mi kullanan nasıl kullanıyor yoksa? Ağız bandı ve güz bandı artırıyor hocam Haland gibi futbolcular da böyle uyuyor

Geri