B

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• B
      BITCODERR, RTX 5070 / 5060 Ti / 9070xt, Hangisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yani hp omen al arkana bak diyorsun 4050 li varmı önerebileceğin reis veya almışken 5050 mi al diyorsun arada fiyat farkı çok yok 4k için değer mi veya çok...
    • B
      BITCODERR, RTX 5070 / 5060 Ti / 9070xt, Hangisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Başkanım şöyle şimdi üniye gidecem ben bundan önce hep masaüstü kullandım bu laptop illet bir şey yani masaüstü gibi değil hikayeli oyunlar oynamıyorum şuan...
    • B
      BITCODERR, Laptop Önerileri kategorisinde Laptop Önerisi Asus ? başlıklı bir konu açtı.
      Bütçe 30-50k arası 50 zor ama yani Asus Tuf düşünüyorum kalitesinden dolayı ama 35k bandına 3050 45k bandına da 4050 li sistemler geliyor 0 alacam 2.elden...
    • B
      BITCODERR, Laptop Önerileri kategorisinde Asus Tuf Mu Hp Victus Mu başlıklı bir konu açtı.
      Şöyle üniversiteye gideceğim için laptop alacam laptopta 2.elden ağzım yandı masaüstü gibi değil birde kredi kartı ile alacağımdan 0 oldun istiyorum bütçem...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,820
Üyeler
201,588
Son üye
Rhaszvixk
Geri