Arama sonuçları: *

• Users: Era.
  • Order by date
  1. Era.

İphone 14 ten 16 ya geçilir mi?

14 dediğin telefon taş gibi telefon bence maddi durumun çok çok çok iyi değilse alman gereksiz.
  2. Era.

Win11 online oyunlarda kasma yapar mı?

Dostlar online oyunlarda FPS drop alıyorum. Özellikle alt+tab ile sekmeler arasında geçiş yapıp oyun sekmesine geçince hep yaşıyorum. Servise 2 defa yolladım ssd ve işlemci değişti ama sorun hala devam ediyor. Sizce sorun Win 11'midir? Driverlar güncel. Ryzen 5 5600 RX 6700 XT
  3. Era.

Rx 6600 xt Ve ryzen 5 3600 Toplama Sistemim nasıl ?

Güç kaynağın 750w bence fazla olmuş gibi geldi.
  4. Era.

PC sorunlu çalışıyor!!

Kendin mi topladın yoksa hazır sistem mi? Eğer hazır sistem ise hiç uğraşma direkt satıcı firmaya yolla ücretsiz baksınlar.
  5. Era.

Yardım Amazon tr de gümrük vergisi alınıyor mu

Bir defasında bana Asyadan yada Avrupandan kargo seçeneği sormuştu.
  6. Era.

iPhone 13 sıfır mı alınmalı iPhone 15 2. el mi

Kanka yazımı okudun değil mi?
  7. Era.

iPhone 13 sıfır mı alınmalı iPhone 15 2. el mi

Telefondan anlıyorsan ve kontrol edecek bir tanıdığın varsa ikinci el 15 al geç derim. ama anlamıyorsan hiç ikinci ele bulaşma. Zamanında bir arkadaşım 15 günlük 14 pro aldı ve telefon düştüğü için anakart tamiri olmuş, arka cam kapak ve ekran değişmiş. Telefon çıkalı daha 1 sene olmadı ne...
  8. Era.

Yardım Amazon tr de gümrük vergisi alınıyor mu

Yanlışın var dostum. Bazı ürünler yurtdışından geliyor ama bunu belirtiyor. Genel olarak tüm ürünleri yurtiçi oluyor. Dediğim üzere eğer avrupadan gelecekse ona göre belirtiyor.
  9. Era.

Samsung note 20 ultra alınır mı? bu yılda ?

Senin eğer paran varsa ne mutlu sana fakat arkadaşımız anlaşılan bütçesi yetmediği için s20 almak mantıklı mı diye soruyor. Adam bende para bok gibi sen model söyle dese ona göre yorum yazmasını da biliriz.
  10. Era.

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Bence en doğalı bol bol yemek yiyerek protein almak. Protein tozu kullanacaksan da çok pahalı olanları kullanman gerek. Ucuz yollu olanlar hem zararlı hemde hiçbir işe yaramıyor.
  11. Era.

Yardım ps5 mi almalıyım xbox series x mi? yani kısaca gamepass vs ps plus.

Ben PlayStation oyunlarını daha çok beğeniyorum. O yüzden PS tercih ediyorum ama ekonomik açıdan XBOX al geç. Ama diyorsan ki benim maddi durum iyi hiç düşünme PlayStation al.
  12. Era.

Samsung note 20 ultra alınır mı? bu yılda ?

Telefonlara bu devirde dünya bedeller ödemeye karşıyım. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi makul fiyatlar üzerinden alım yapıyor olsak hiçbir sıkıntı olmaz ama günümüzde sadece Instagram'da story bakıp attığımız telefonlara sanki bizi uzaya götürüyor muamelesi yapmak doğru değil. iPhone 7 ile 15...
  13. Era.

RX 6700 XT / Ryzen5 5600 Fps Drop

Windows 10 kullandığım zamanda aynı sorunu yaşıyordum. Belki Win11'de sıkıntı olmaz diyerek 11 yükledim ama gene aynı sıkıntıyı yaşadım. 1721657837 Benim anlamadığım konu ben bu PC'yi servise verdiğimde bunlar testini yapmıyor mu? İşlemci değiştirildi ama sorun devam ediyor. 1721658365...
  14. Era.

RX 6700 XT / Ryzen5 5600 Fps Drop

Sorundan bahsetmeden önce PC özelliklerini paylaşmak istiyorum. Daha sonra sorun, denediğim çözüm yollarına gideceğim. İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart EKRAN KARTI: ASUS Radeon RX...
  15. Era.

Voltajın düşüp geri yükselmesi oyun oynarken kasma/donma yapar mı?

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart EKRAN KARTI: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı RAM: CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram SSD...
  16. Era.

PSU: FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Güç Kaynağı
  17. Era.

Arkadaşlar LoL oynarken sıkıntı yaşamıyorum ama Albion oynarken anlık donmalar falan yaşıyorum. PC format attım ama gene ara ara küçük kasmalar oluyor. Çok player olan bölgelerin dışına çıktığım zaman bile kasma olabiliyor. Evde voltajımız sürekli düşüp çıkıyor bununla alakalı olabilir mi? Son...
  18. Era.

Rtx 4060 Ti Li Sistem Nasildir ?

Eskiden intelciydim ama artık işlemcide AMD tercih ediyorum. Sebebi ise gereksinime göre işlemciyi ilerde yükseltme potansitelnini olması. İntelde sonra ki nesillerin soketleri uymuyor o da artık canımı sıkıyor.
  19. Era.

''HAKEDİLMİŞ T*CİZ'' (Leş Zihniyet!) Videosu

Ben her şeyin yerinde olması taraftarıyım. Plaja şalvarla gidersen herkes sana değişik değişik bakar. Yada düğüne bikini ile gidilir mi? Gidersen eğer olay olur öyle değil mi? Bu yüzden ben kadın yada erkek fark etmeksizin kıyafetin yerine uygun giyilmesi taraftarıyım. Herkes doğru yerde doğru...
  20. Era.

Sizce Bu Adam Milli Takımda Olmalı Mı?

Kardeşim Semih ve Cenk dururken forvetsiz oyun anlayışına sahip bir teknik adam bu dediklerini kayda alacağını hiç sanmıyorum.
Top Bottom