Arama sonuçları: *

• Users: Era.
  • Order by date
  1. Era.

Sonu "ez" İle Biten Kelimeler Bulun?

bitmez bitemez, görmez göremez, gülmez gülemez :)
  2. Era.

Süper Lig Maçları En Ucuz Nasıl İzlerim

PC'den izlemeli var ama yayın geç geliyor. TODD diye bir ugulama var. Beinsport'un orijinal uygulaması. Hem netflix gibi film ve diziler var hemde spor paketi var. Sadece tuttuğun takımın maçlarını izlediğin paketlerde oluyor.
  3. Era.

Kpss Önlisans Çıkacak Konuları Nereden Bulabilirim ?

ösym'nin kendi sayfasına baktın mı? Orada geçmiş sorular falan filanlar hep var diyer biliyorum.
  4. Era.

Monitör Tavsiyesi Oyun ve Sosyal Medya

bende geardan memnunum
  5. Era.

Üniversite Karşılaştırması

aydın
  6. Era.

4 Yıllık Bilgisayar Mühendisliğimi (Kaliteli Üni) Yoksa 2 Yıllık mı

Önce tahsil 4 senelik mutlaka bitir. Ne demek istediğimi ilerde anlayacaksın.
  7. Era.

Motor Almak İçin Yardımınız Lazım!

2 El ürünlere bir türlü güvenemiyorum. Geçen bir tane almaya gittik anlayan arkadaşımı götürdüm. İlanda sol bir defa devrildi dedi ama şaşe'si yamuk çıktı. Ağır bakımları yapıldı demiş başkası bir sürü bakım eksik tekerlek kabak. Bilemiyorum ama ben ikinci el düşünmüyorum. Değerinin düşmüş...
  8. Era.

Motor Almak İçin Yardımınız Lazım!

Aklımda BAJAJ modellerinden bir kaç model var. Pulsar N160 TEK ÖN TEKER ABS 170/180 bin bandında (sıfır) Pulsar NS200 UG ÇİFT ABS 230bin bandında (sıfır) Sizce hangisini almalıyım.
  9. Era.

Ekran Kartlarına Gelen Son Zamlar.

Geçenlerde bir arkadaş forumda indirim gelir mi? Beklemeli miyim diye açtığı konuya indirim sakın bekle aksine bindirim gelir ne alacaksan hemen al demiştim. Ürüne normal zam gelmese ÖTV'ye zam gelir gene hiçbir şey yerli yerinde durmaz.
  10. Era.

Türk Telekom Vs Vodafone?

Çekiyorsa Vodafone daha avantajlı geldi bana. Zaten genel olarak hepimiz GB'larımızı sosyal medyalarda harcıyoruz. Geriye kalan 40GB düz internet için hayli hayli yeter.
  11. Era.

Hangi Telefon Operatörü İyi?

Valla her opreratörün çekim gücü alanı değişiyor. Önce bölgenden en iyi seçen hangisi belirle. Eğer ortalama değerler aynı ise ucuz al geç. Yani Turkcell'in çekmediği yerlerde TurkTelekom yada Vodafone'un güçlü olduğu yerler gördüm.
  12. Era.

Sizce Hangisi Daha Mantıklı ?

6700XT OC tavsiye etmem.
  13. Era.

Stres Testinde Çökmeyen Ekran Kartı Oyunlarda Çöküyor

Stres testlerinin bir boka yaradığını zaten görmedim.
  14. Era.

Borsaya Başlamak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Borsa yada kripto önermiyorum. YouTube'da "yatırım tavsiyesi değildir" şeklinde bi bok bilmeyen bir çok YouTuber videoları izleyerek başlayabilirsin. "Başlama tavsiyesi değildir."
  15. Era.

İyi ki almışım dediğim mutfak aleti. Yasomi y85

Patlamaz demi bu :kekw: Patlamıyorsa ki düdüklü sırf korktuğum için kullanmadığım bir ürün hemen şimdi gidip alayım :)
  16. Era.

Kilo Verip Şekillenmek İçin Spor Yaparken Protein Tozu Seçimi

Kardeşim eğer vucüt geliştirmek istiyorsan (tüm gün) kilonun iki katı oranında protein tüketmen gerekiyor. Mesela eğer 70 kilo isen 70x2=140g protein alman lazım. Mesela protein değerlerine bakacak olursak; 100gram tavuk göğüsünde (pişmiş) - 30 gram protein olur. Ortalam boyutlarda ki yumurtada...
  17. Era.

Ddr4 Sistem Oyun Odaklı Kaç Yıl İs Görür?

Ben aim gerektiren oyunları beceremem ama Valo bence çöp oyun değil.
  18. Era.

1800tl'ye 1tb Superbox Bitirdim 600tl Airuydu İnternete Geçtim

Adamlar beleş para peşinde kanka. Mesela Turkcell bal gibide benim burada internetlerinin çekmediğini alt yapının kötü olduğunu biliyor ama 1-2 ay ne koparsam peşind adamlar. Adamları arıyorum "eveet bölgeden dolayı tahhüt bozma hakkınız var" diyor. Yani bölge sorunlu biliyorlar ama ilk abone...
  19. Era.

1800tl'ye 1tb Superbox Bitirdim 600tl Airuydu İnternete Geçtim

Arkadaşlar İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan (Yazlık Bölge) bölgesinde ikame ediyorum. Bulunduğum yerde Türk Telekom'un yada başka bir kablolu internetin altyapısı olmadığı için Turkcell Superbox interneti kullanıyordum. Fakat bölgem yazlık bir yer olduğu için yazlıkçılar ve günü...
  20. Era.

Midtyjlland: 0-2 : Beşiktaş (Ms) Kartal 3. Turda

Valla bu hoca ile biraz ışık var gibi ama tabi bakalım sezon açılana kadar nasıl transferler bizi bekliyor. Doğru yerlere iyi transferler çok fark yaratır. Rıdvan çok istekli oynuyor bana İbrahim Üzülmez hırsını hissettirdi. Oh forvette bana güven veriyor. Orkun merkezde harika işler yapıyor...
Geri