Era. isimli üyenin son içerikleri

1. Era.

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Genelde indirimden alınan monitörlerde hep bir arıza oluyor.
  2. Era.

Monitörde Bir Leke Var

Bizzat tüketici hakları mahkemesini bu sebepten kaybettim dostum.
  3. Era.

Monitörde Bir Leke Var

Dostum eğer emin değilsen hiç riske girmek direkt iade talebi oluştur ve ekranı geri ver. Demek ki sorunundan dolayı indirime girmiş. Eee boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yenmez diye.
  4. Era.

Monitörde Bir Leke Var

Kardeşim öncelikle ölü piksel nedeni ile iade edersen servis bunu kabul etmez. Çünkü yasal olarak belli bir sayıya kadar ölü piksel normal kabul ediliyor. Eğer internetten aldıysan ve 15 günlük yasal süre içersinde iade etmek istiyorsan “ışık huzmeleri çok fazla, renkler canlı değil” gibi...
  5. Era.

Önereceğiniz Virüs Programı (Kaliteli + Ucuz Yollu)

Yıllık tam sürüm 200-300TL olursa iyi olur.
  6. Era.

Ne önerirsin bana?
  7. Era.

Ben diğerlerine göre fiyatları kastetmiştim. Mesela ona muadil olan hangileri bilmiyorum. Mesela Kaspersky'a muadil antivirüsler hangileri, hangileri yıllık daha avantajlı.
  8. Era.

Yıllık ücretlendirmesi ne kadar?
  9. Era.

Virüs programı önerilerinizi bekliyorum.
  10. Era.

Hayatım Boyunca Nvıdıa Kullandım, AMD'ye Geçmeye Değer mi

Bende hep invida kullandım. Arkadaşlarım "aman haa aptallık etme falan" dediler. Sonra bir bayram sabahı indirimli hazır sistem topladım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta arkadaşlarımdan daha fazla FPS alıyorum. Bende Radeon RX 6700 XT var ve 4060ti olan arkadaşlarımdan fazla FPS alıyorum...
  11. Era.

Çözüldü✓ Laptop'u Ekstradan Isıtır mı?

Arkadaşlar uzun klavye ve mouse bir arada padleri oluyor. Bu pedin üstünde laptopla oyun oynamak ekstra ısı yaptırır mı? Ona göre mouse pad siparişi vereceğim. Eğer ısı oluyor derseniz sadece mouse için olan düz karelerden alacağım. Isıtır ama seni etkileyecek kadar ısıtmaz derseniz direkt uzun...
  12. Era.

Valorant Gibi Oyunlarda Fps Sorunu Yaşamazken Lolde Sabit Fps Alamıyorum Neden?

Evet, bu sorun sadece sende yaşanmıyor. Özellikle LoL'de FPS'in sürekli inip çıkması, diğer oyunlarda hiçbir problem olmamasına rağmen birçok oyuncunun karşılaştığı bir durum. Eğer diğer oyunlarda (PUBG, Valorant, CS2 vb.) FPS'in normalse, sorun büyük ihtimalle donanımdan değil. En sık çözülen...
  13. Era.

Masaüstü Vs Dizüstü!

İyi bari içim rahatladı.
  14. Era.

Masaüstü Vs Dizüstü!

Anladım yani o zaman bizim aldığımız laptop'ta bir sıkıntı yok sadece dizüstü olduğu için masaüstünden performansı düşük kalıyor.
  15. Era.

Masaüstü Vs Dizüstü!

Arkadaşlar aynı özelliklere sahip masaüstü ile dizüstü arasında performans farkı oluyor mu? Eşime hemen hemen eşit hatta bir tık üstü dizüstü pc aldım fakat oyunları açarken falan masaüstü daha hızlı açılıyor. Oyunda bir problem olmuyor ama açılırken falan daha yavaş geldi bana. Bu dizüstülerle...
Geri