Era. isimli üyenin son içerikleri

1. Era.

Lotr Evreni 1. Bölüm Aiunur'un Sesi

Arkadaşlar 2 defa okuduğum Sirmalion kitabını kısa ve öz şekilde anlatmaya çalışacağım. Bölümleri ayrıntılı değilde daha basit bir şekilde anlatmaya çalşacağım. Başlangıçta yalnızca Eru Iluvatar vardı yani Tolkien evrenin tanrısı. Eru'ya Iluvatar ismini Elfler koyduğu için onlar Iluvatar...
  2. Era.

Kimler Lotr Evrenine Hakim?

Cilti yapmak için videolar var internette. Çok zor bişey değil sadece malzemeleri almak gerekiyor.
  3. Era.

17 Pro Max Kasıyor, Doğru Şarj Ediyor Muyum ?

Kasmıyor telefon ama kasıyor sanıyorsun. :D
  4. Era.

Forumda Kimler Beşiktaşlı Neden Aktif Değiller?

Ölceğimizi bilip yaşıyoruz ya hani varsın olsun şike olsun yalan dolan olsun. Maksat heyecan olsun bir meşgale olsun.
  5. Era.

pkk'lıların ayrı amed denilen israil uyarlaması takımıda tanımıyorum.
  6. Era.

Sizce Bu Boy Kısa mı

Ortalam kız boyları 1.50 ile 165 arası oluyor o yüzden kız ortalamasına göre boyun normal. Ama uzun boylu kızların yanında biraz canın sıkılabilir.
  7. Era.

Sizce Bu Boy Kısa mı

Kanka bu ortalamaya göre boyun Türkiyede ortalaması ile aynı. Avrupa ve Amerikaya göre bir tık ortalamanın altındasın. Yaşın kaç onu merak ettim şimdi uzama şansı olacak bir yaştaysan basket uzatabilir boyunu.
  8. Era.

En Güzel Kızlar Nasıl?

Vallahi ben aşırı beğendim kişi ile evliyim.
  9. Era.

17 Pro Max Kasıyor, Doğru Şarj Ediyor Muyum ?

Aynen 120 hz hıza alışan göz 60'ı bile kasıyor gibi algılıyor. Aynı şekilde 60hz kullansan 30'a düştüğü zaman farkı anlarsın. 120hz den 30'a düşmesi demek net bir şekilde kasıyor algısı yaratıyor. Ama hiç 60-120hz kulanmayıp 30hz kullansak kasıyor gibi gelmezdi :D
  10. Era.

Bak hala 2-3 beşiktaşlı interaktifte bulunuyor.
  11. Era.

Sigortadan Anlayan Biri Lazım?

En iyisi "bence" SGK'ya gidip sormak. En güvenilir alacağın cevap oradan gelecek olan olur.
  12. Era.

Kimler Lotr Evrenine Hakim?

Evrene Sirmarilon ile başlamak lazım. Lotr 100de 5i
  13. Era.

Sigortadan Anlayan Biri Lazım?

Kanka ChatCPT sordun mu?
  14. Era.

Yardım Kaliteli Omuz Çantası Önerisi

Bel çantaları bana daha sportif ve şık geliyor. Bu tür omuz çantaları bi tık yaşlı işi gibi geliyor bana.
  15. Era.

Su Tesisati 2. Sezon 4. Bölüm

Sakin olup olmaması değil anlatım biçimi hoşuma gitti. Mesela "PC satıp döner alırım" harikaydı. Sonra "elinde ki boru anahtarının AK47'den daha çok güven vermesi" :D
Geri