Era. isimli üyenin son içerikleri

1. Era.

Kasa Çalışıyor Fakat Monitöre Görüntü Gelmiyor

Başka bir hdmi kablosunu denedin mi?
  2. Era.

Öneri 100k Bütçe Laptop Önerisi

https://rog.asus.com/tr/laptops/rog-strix/rog-strix-g16-2025/?utm_source=chatgpt.com o zaman buna bak asusun
  3. Era.

Öneri 100k Bütçe Laptop Önerisi

https://www.trendyol.com/gameraider/ignia-gr16-i9-14900hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-5070ti-12gb-140w-16-inc-qhd-300hz-fdos-gaming-laptop-p-1077921833?boutiqueId=61&merchantId=105369&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&utm_source=chatgpt.com
  4. Era.

Hangi Siteden Hazır Sistem Alınır?

İkiside güvenilir markalar. Mesela GamingGenTR'de daha önce servislik sıkıntı yaşamıştım harika ilgilendiler. Parçaları yenileri ile değiştirdiler. Itopyada asnı şekildedir.
  5. Era.

Salah, Beşiktaş'ta !👀

Arkadaşlar bir Beşiktaş taraftarı olarak bir kaç şey yazmak istiyorum. Dünyada futbolun çöplüğü iki tane ülke var. Birisi Asya'nın çöplüğü diğeri ise Avrupa'nın çöplüğü. Asya'nın Çöplüğü (Suudi Arabistan): Suudi Arabistan'da bulunur. Liglerinde kalite yoktur, yaşamak içinde özellikle Avrupalı...
  6. Era.

Uyku Düzeni Nasıl Düzeltilir?

Kardeşim o imkansız diyorsan uyku düzenin düzelmesi İMKANSIZ! Ben sana olur yolu söylüyorum. Diğer yolu ise uyku ilacı ama o da bağımlılık yapıyor yani hastalık durumlarında alınması gereken bişey. Eğer yatmayı planladığın saatte kadar PC oynamaya devam edersen uyku düzeninde maalesef düzelmez.
  7. Era.

Lol Hesap Satın Alma

Ben satmayı düşünmüyorum sadece ne eder onu merak ettim. İyi bir fiyatsa satılabilir. Bütün hepsini attım.
  8. Era.

Lol Hesap Satın Alma

Ne eder benim bu hesap fiyat olarak?
  9. Era.

Evde kol kası nasıl yapılır

Kardeşim şınav çok etlili oluyor. Kol, arka kol, göğüs ve omuzu çalıştırıyor. Eli daha açarak ve kapatarak bölgeleri değiştirebiliosun. Zaten hangi bölgenin daha çok çalıştığını o bölgenin yanmasından hissedersin. Birde barfiks barı alabilirsin kapıya sıkıştılanlardan çok pahalı bir şey değil...
  10. Era.

Uyku Düzeni Nasıl Düzeltilir?

1. Çay kahve gibi içecekleri azalt günde 1-2 bardağı geçme. 2. Ekran süreni azalt (gerek telefon gerek PC) 3. Yatmayı planladığın saatten 2 saat önce telefon ve PC'yi mutlaka kapat 4. Yatarken varsa TV açık kalmasın 5. Karanlık ve sessiz bir ortamda uyumaya dikkat et.
  11. Era.

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davuz zurna az
  12. Era.

Çözüldü✓ Kulaklık Alcam İdefix Güvenilir mi?

İdefix güvenilir bir site dostum.
  13. Era.

Klavye Takılma Sorunu

Sorun aldığından beri var mı sonradan mı başladı?
  14. Era.

Rx6800xt Alınır mı? Nelere Dikkat Edilmedi?

İkinci el ortalamasını hiçbilmiyorum sen araştırmışsan uygunsa al gitsin.
  15. Era.

Gta 6 ‘Yı Ön Siparişten Aldınız mı?

Türkçe desteğini politik olarak özellikle vermedikleri için bedava olsa aynamayacağım. Tavsiyem bir oyun oyanamsanız hayatınız hiçbir şey değişmez ama onalr açısından çok şey değişir.
Geri