En Güzel Kızlar Nerede Anketi ?

EN GÜZEL KIZLAR HANGİ ÜLKEDE

• Rusya

Oylar: 32 82.1%
  • Arabistan

Oylar: 1 2.6%
  • İran

Oylar: 2 5.1%
  • Irak

Oylar: 0 0.0%
  • Suriye

• Ürdün

Oylar: 1 2.6%
  • Fas

• Cezayir

• Tunus

• Libya

• Mısır

• Hindistan

Oylar: 4 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    39
Bence her ülkeden aralarında seçim yapamayacak kadar güzel kızlar bulabilirsin. Ama avrupaya gitmiş birisi olarak Türk kızlarının oran olarak onlardan daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Mesela İran gibi ortadoğu ülkelerinde de çok güzel kızlar çıkıyor. Göreceli olarak asyalı kızları çok beğenenlerde oluyor burda tamamen olay değişiyor.

EN GÜZEL KIZLAR SİZCE HANGİ ÜLKEDE (TR HARİÇ) Bence Rusya sarışın mavi gözlüler çok güzel
kanka 6 ülke gezdim danimarkadakiler bambaşka hepsi sarışın doğal güzeller

India Amateur kategorilerini dolanan ben 🤣
Yok be hocam o kadar değil

Ben direk malum videoları izlemiyorum hocam hem psikolojik,fiziksel zararları var diye hemde dinen pek doğru değil diye 7 yıldır falan sadece Hentai izliyorum sonuçta sadece işlemcideki 0-1 yani elektrikten oluşan dijital çizim haram değildir herhalde😅

Son düzenleme:

Ben direk malum videoları izlemiyorum hocam hem psikolojik,fiziksel zararları var diye hemde dinen pek doğru değil diye 5-7 yıldır falan sadece Hentai izliyorum sonuçta sadece işlemcideki 0-1 yani elektrikten oluşan dijital çizim haram değildir herhalde😅
Vay bee :D Şeytanın aklına bile gelmez sjsjndjsjj

Bi ara 3D animasyonlar çıkıyordu karşıma acayip canavarlarla felan. O aklıma geldi. Büyük büyük şeyleri vardı hahakajajsnhdj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anlatsana biraz detaylı
Hayali bile zevkli değilmi? :D

Vay bee :D Şeytanın aklına bile gelmez sjsjndjsjj

Bi ara 3D animasyonlar çıkıyordu karşıma acayip canavarlarla felan. O aklıma geldi. Büyük büyük şeyleri vardı hahakajajsnhdj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayali bile zevkli değilmi? :D
Evet

EN GÜZEL KIZLAR SİZCE HANGİ ÜLKEDE (TR HARİÇ) Bence Rusya sarışın mavi gözlüler çok güzel
Bu arada reis bu liste en güzel kıslar nerededen ziyade “Orta doğu daki en güzel kızlar nerede” gibi olmuşlisteye japonya,kore,brazilya,çin,viking ülkeleri vs. Eklemeyip yerine çok saçma bir sürü seçenek eklemişsin

Ben direk malum videoları izlemiyorum hocam hem psikolojik,fiziksel zararları var diye hemde dinen pek doğru değil diye 7 yıldır falan sadece Hentai izliyorum sonuçta sadece işlemcideki 0-1 yani elektrikten oluşan dijital çizim haram değildir herhalde😅
Haram değildir kısmını tekrar düşünmeni öneririm. Bahsettiğin zararların nesi eksik olsun onda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,598
Üyeler
201,517
Son üye
Çınar Çetin
Geri