En Güzel Kızlar Nerede Anketi ?

EN GÜZEL KIZLAR HANGİ ÜLKEDE

• Rusya

Oylar: 32 82.1%
  • Arabistan

Oylar: 1 2.6%
  • İran

Oylar: 2 5.1%
  • Irak

Oylar: 0 0.0%
  • Suriye

• Ürdün

Oylar: 1 2.6%
  • Fas

• Cezayir

• Tunus

• Libya

• Mısır

• Hindistan

Oylar: 4 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    39

gangonur

80+
Reaksiyon skoru
4
EN GÜZEL KIZLAR SİZCE HANGİ ÜLKEDE (TR HARİÇ) Bence Rusya sarışın mavi gözlüler çok güzel

Aga sence türk erkeklerine rus kızlar bakıyomu
Hocam bakarlar ama nasıl desem sen sen ol rus kızına güvenme dikkatli ol rus kızları rus erkekleri onlara bizimkiler gibi köpek gibi itaat etmediği ilgi göstermediği kendine daha çok önem veren akıllı başında erkekler olduğu için onlarda türk erkeklerine vs. Yüz veriyorlar ama şöyle söyliyeyim sadık rus kızı çok sadık tır geri kalanı ise çok sıkıntı hocam evlilik düşünülmez yani düşünülürsede dikkat edilmeli

Zaten bizim milletin hintli erkeklerden farkı yok tabiri caizse bir kaç gram kömür için köpek oluyorlar gururunu hiçe sayıyorlar arkadaşlarını satıyorlar vs…. Ama sorsan hepsi hayır der
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 milyar nüfus u var aslında en çok orda vardır
Şimdi bak yıl 2020-21 falan ben anime kızlarına (japon,çinli,koreli kızlara) karşı bir zaaf edinmiştim yani çok beğeniyordum ama sonra DC de GTA RP ekibimizmiydi hatırlamıyorum da biri bana hintlileri savundu bende ön yargılıydım ama sonra fark ettim ki adam haklı

Ayrıca eğer nufusün genelini baz alırsak ortlama olarak vs. Tabi hindistan değil asla ben direk spesifik olarak yani Hindistan daki kızlar güzel değilde hindistanda çok güzel kızlar var anlamında anladım soruyu umarım doğru anlamışımdır😅

Son düzenleme:
Hocam bakarlar ama nasıl desem sen sen ol rus kızına güvenme dikkatli ol rus kızları rus erkekleri onlara bizimkiler gibi köpek gibi itaat etmediği ilgi göstermediği kendine daha çok önem veren akıllı başında erkekler olduğu için onlarda türk erkeklerine vs. Yüz veriyorlar ama şöyle söyliyeyim sadık rus kızı çok sadık tır geri kalanı ise çok sıkıntı hocam evlilik düşünülmez yani düşünülürsede dikkat edilmeli

Zaten bizim milletin hintli erkeklerden farkı yok tabiri caizse bir kaç gram kömür için köpek oluyorlar gururunu hiçe sayıyorlar arkadaşlarını satıyorlar vs…. Ama sorsan hepsi hayır der
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bak yıl 2020-21 falan ben anime kızlarına (japon,çinli,koreli kızlara) karşı bir zaaf edinmiştim yani çok beğeniyordum ama sonra DC de GTA RP ekibimizmiydi hatırlamıyorum da biri bana hintlileri savundu bende ön yargılıydım ama sonra fark ettim ki adam haklı

Ayrıca eğer nufusün genelini baz alırsak ortlama olarak vs. Tabi hindistan değil asla ben direk spesifik olarak yani Hindistan daki kızlar güzel değilde hindistanda çok güzel kızlar var anlamında anladım soruyu umarım doğru anlamışımdır😅
Aga bi gün moskovaya gideriz buluruz bi rus kızı gerçekten çok güzeller şaka değil

korkuyorum senden bundan sonra
La ben spesifik olarak bahsettim yoksa genel hindistanı kast etmedim 😂

Bak 20 yaşındayım ama hayatımda sadece 3 kadına ilgi duydum/hoşlandım (Çizgi filmleri ve Animeleri saymıyorum😅) Onlardan biride “anushka sharma” git bak ama “Peekay” filimindeki haline bak benim ilgi duyduğum o haliydi sonra gel konuşalım

Aga bi gün moskovaya gideriz buluruz bi rus kızı gerçekten çok güzeller şaka değil
Güzel olmasına güzelde hocam şahsen benim için karakter,sadakat,zeka vs. Gibi şeyler güzellikten çok daha önemli benim için dünyanın en güzel ve en sexy kadınıyla bile evlensen zeka yoksunuysa veya sadakatsiz veya karaktersiz ise ahlakı düzgün değilse ne anlamı var ki ?

Yani 25 te evlendim diyelim 30’da bilemedin 35 te artık kadınlar 20 lerindeki gibi hissettirmez zaten güzellik olarak artık yavaştan karışıklıklar vs. Başlıyor kalmıyor o gençlik halleri o yüzden günümüzde kadınlar 30-35 lerine kadar hayatında her haltı yiyip sonra normalde gençken yüzüne bakmayacağı erkeğin birine güzelliğinin son demlerinde kapağı atıp hayatına devam ediyor

Yani güzel değil bir ömür geçircek insan lazım bak şunu insanlar bi anlasa dünyadaki boşanma oranları %80-90 düşer ama yok herkes güzel/sexy tamam kafa yapımızda az uyuyor diyip devam ediyorlar vs…..

Türk ve asyalı hanımefendilerin yaşadığı yerleri koymaman savaş suçu bu arada.

Geri