Neler Yeni

Günümüz oyunları güzel mi?

Güzel mi?

• Çoğunluğu kötü

Oylar: 19 48.7%
  • Çoğunluğu güzel

Oylar: 20 51.3%

• Oy kullanan toplam üye
    39
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Oğuzhan Türk
İyi diyorsun peki neden?
Mekanikliği
Grafikleri
Hikayesi
Stratejisi
Eğlencesi,
günümüz oyunlarında mükemmel bannerlord,god of war,wukong,apex,lias bar vb. daha sayamadığım onlarca oyun varken daha ne gibi bir oyun istiyorsunuz anlamıyorum yada hayatınızda hiç bilgisayar oyunumu oynamadınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
At avrat silah
Mekanikliği
Grafikleri
Hikayesi
Stratejisi
Eğlencesi,
günümüz oyunlarında mükemmel bannerlord,god of war,wukong,apex,lias bar vb. daha sayamadığım onlarca oyun varken daha ne gibi bir oyun istiyorsunuz anlamıyorum yada hayatınızda hiç bilgisayar oyunumu oynamadınız?
Sıkmayan türde oyunlar istiyorum. 2024'te mesela çok da iyi oyun çıkmadı. FF7 Rebirth, Astro Bot ve Wukong yılı taşıdı diyebiliriz. Saydıkların arasında tek God of War'ın tüm serisini oynadım. Bir çoğu zaten eski nesil oyunu ve çok güzeldi onlar.

Apex online oyun. Online oyunlarda, platform bağımlılığı olsun diye oyuncuların haklarına giriyorlar.

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
...
buyuk sirketlerin cikardigi oyunlarin artik kendilerini tekrar etmeye basladigini dusunuyorum bu yuzden yeni yilda cikan bagimsiz oyunlar benim daha cok hosuma gidiyor ornek verecek olursam miside, needy girl overdose, lethal company, different strokes, judero, kinitopet ve daha niceleri... kucuk ekiplerin oyunlarini oynamak daha keyifli geliyor cunku genele hitap etmeye calismiyorlar, ama tabii ki full indie oyunlardan ornek verdigimi gormussunuzdur :3

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hearts of iron 4 candır gerisi yalandır
(rx 570 var abi açmıyo abi yanıyoz abi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamka
Arkadaşlar merhaba.

Sizce günümüz oyunlar sizce nasıl? İyi mi güzel mi? Ben birçok güncel oyundan keyif alamıyorum hiç. 10 saat oynasam bile sıkıcı geliyor.

Nedeni ise oyunlarda çok görev var ve oynanışları eğlenceli değil gibi hissediyorum. En son büyük oyun olarak Legend of Zelda ToTK bitirdim, o çok güzeldi ama Nintendo oyunları genel olarak güzel olur. Oynanışa çok önem verir Nintendo.
RDR3 bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom