Alıntıyı görüntüle
Dying light
Genel olarak iyi bir oyun fakat onu batıran tek bir olay var hikaye anlatımı sunumu ve hikayesi. hikaye çok klişe klasik zombi istilası bir tek biz bir ajan gibi bir şeyiz başlarda hikayenin bu kadar kötü olmasının tek sebebi bölüm tasarımları hiçbir olayı yok ben dying lighti 3 kez bitirdim bir şeyi unuttummu diye bu kadar kötü olamaz diye ama oyunda resmen bulmaca bile yok oyunu zorlaştırmak için daha fazla zombi felan koyuyorlar. hikayenin hiçbir olayı yok yani sadece zombileri kes npcye ulaş sıkıcı diyolaglar geç ve görev bitti he bu arada hikaye çok olduda bittiye geliyor oynanış süresi 13 saat ama 30 dakka önce tanıştığınız biri 30 dakka sonra ölüyor genelde o açıdan çok olduda bittiye geldiğini söyliyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Mafia 3
Anlatmaya gerek varmı? sanmam tam bir yüz karası 2k czech gibi güzel bir firmanında kapatılmasına yol açmıştır take two bünyesindeki bir firmadan görülebilecek en kötü oyun. almayın aldırmayın
Alıntıyı görüntüle
Mafia 2 definitive edition
yanlış anlamayın mafia 2'yi çok severim fakat definitive edition o iğrenç bir şey nedeni ne biliyormusunuz hayır oyun hala çok güzel fakat bu remastered değil abi grafikler hala aynı felan sadece vitonun saçı ve 2 yüz modellemesi değiştirilmiş ve oyun 8gb dan 50 gb olmuş hayır mafia 2 ile definitive edition ı youtube dan yan yana açın farkı anlamanız imkansız
Alıntıyı görüntüle
Battlefront 2
Klasik p2w oyun işte bahsetmeye gerek yok metin 2 den felan tek farkı grafikleri denilebilir ana mantık hala aynı P2W
Alıntıyı görüntüle
Cyberpunk 2077
Oyun güzel 70 saate kadar oynadım fakat çoğu mekaniğin sadece görevler için scripted sahneler olması oyuna karşı sevgimi mahvediyor arabadan sarkıp ateş etme mesela yada bd izleme
marketten p*rno alabiliyoruz ama izliyemiyoruz kısacası eksikleri çok bugları zaten allah katı diyebiliriz
Alıntıyı görüntüle
watchdogs 2 hiç fena bir yapım değilken watchdogs legion hiçbir olayı yok gibi oynanış süresi uzatmak için silahları karakterlere vermişler böylece istediğiniz silahi almak için karakter alma yan görevlerinide yapmak zorundasınız felan tam bir angarya anca grafikler yüzünden teknoloji demosu olabilirmiş o kadar
Alıntıyı görüntüle
Shadow of the Tomb raider
Tomb raider oyunlarını cidden çok severim fakat yeter be kardeşim 3 oyundur aynı oynanış şunu biraz çeşitlendirin be tuttu diye sürekli sürekli aynı oynanış ui lar bile neredeyse ilk oyunla aynı
Alıntıyı görüntüle
Breath Of The Wild
benim en sevdiğim oyunlardan biridir amma şöyle bir durum varki bu bir zelda oyunu olmak için hikaye açısında çok basit sadece açık dünya var evet açık dünya gerçekten eğlenceli yapılacak çok şey var ama bu bir zelda hikaye oyunu değil zelda açık dünya oyunu olmuş resmen etraftan flash backler toplıyabiliyoruz ama sırasıyla izlemedinmi hiçbir şey ifade etmiyor son boss desen biraz fazla şey cafcaflı ama işlevi yok gibi saldırıları çok basit bir son bossa göre en fazla bir oyunun ilk bossu olabilir
Listeye daha çok ekleme yapmak için sizin isteklerinizi bekliyeceğim takipte kalın