Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 995
- İsim
- Talha Açıkgöz
merhaba, xbox game pass satın aldım ama hangi oyunları oynayacağım bilmiyorum öneri verebilir misiniz? aklımda ac serisi var hangisini önerirsiniz? epicte payday 2 var ama hiç oynamamıştım payday 3 oynayayım mı? world war z aftermath oynamayı düşünüyorum ama arkadaşım yok tek oynayabilir miyim? valheim için oyun ön izleme diyor o ne oluyor demo mu? tomb raider serisi nasıldır? tom clancys ghost recon hikayeli mi? starfield nasıl ilk çıktığında adından baya bi söz eddilmişti. stardew walley oynamadım hiç hikayeli bir oyun değil sanırsam ama yine de oynanır mı? star wars oyunları nasıl filmlerini bile izlemedim star warsun sarar mı? sniper elite 5 nasıl? sniper elite 4 var steamda ama hiç oynamadım snow runner ne tarz bir oyun? hellblade var steamda önce onu oynayıp hellblade 2 oynayayım mı? resident evil hakkında da hiçbir fikrim yok onun hakkında ne düşünüyorsunuz? nfs serisinden şunu oyna dediğiniz var mı? halihazırda steam hesabımda fh5 var zaten ondan nfs pek dikkatimi çekmiyor. microsoft flight sim dikkatimi çekiyor ama hem yüklemesi uzun sürecek hem de standart editionda pek uçak yok gibi. mass efect nasıldır? lost in random nasıl? it takes two,isonzo,insurgency sandstorm nasıl? hell let loose oynamayı düşünüyorum. halo serisi oynamaya değer mi? frostpunkun adını baya bi duymuştum o nasıl ve ne tarz bir oyun? fh motorsport standart edition yüklemeye değer mi? fh5 100 saatten sonra sıktı fh4 te de 150 saatim fln var. for honor nasıl? bannerlord tarzı bir şey mi? fm 2024te çok zaman harcar mıyım? açıkcası herhangi bir oyuna 100 saatten fazla ayırmak istemiyorum o da seri halindeyse kütüphanemde far cry 3 var onun dışında far cry serisi pek iyi değil diyorlar gene de diğerlerini oynayayım mı? oynayacaksam sırayla mı oyayacağım? dragon age serisi nasıl? dishonored defentive edition var epic kütüphanemde önce dishonored defentive edition oynayıp 2. oyunu da game passten oynayayım mı? diablo ıv, dead space serisi,dead by dylight nasıl? bf serisinden hikayesi iyi olan oyun hangisidir? ve son olarak a plague tale requem nasıldır? evet, biliyorum alakalı alakasız birçok soru sordum hepsine cevap vermenizi beklemiyorum fakat bilen dostlarım 2şer 3er yanıtlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler