Evet, çünkü listedeki oyunların %75'i ortalamanın üstündeoynanışlarına laf atmıyorum başlığa illa benim için kötü oyunlar yazdırtacanız vallağ :d
hikaye anlatısı kötü rdem kabul et hiçbir olayı yokHepsine katılıyorum fakat Dying Light hariç.
Zamanına göre güzel oyundu.
2.oyununu bekliyorum.
Eline sağlık.
Açtığın her konuda Caps açıp millete bağırıyorsun. Hep bi kavga içerisindesin. Sen bu forumdan banlandığın gün forumun kalitesi 100 kat artacak.oynanışlarına laf atmıyorum başlığa illa benim için kötü oyunlar yazdırtacanız vallağ :d
herkesin sevdiği oyunu ben sevmek zorunda değilimEvet, çünkü listedeki oyunların %75'i ortalamanın üstünde
Klasik şeyler var.hikaye anlatısı kötü rdem kabul et hiçbir olayı yok
FPS/parkur türünde eşdeğer bir oyun varsa söyle, hediye olarak dağıtacağım.hikaye anlatısı kötü rdem kabul et hiçbir olayı yok
o zaten tam bir boş 2 saat sürüyorKlasik şeyler var.
Ama Following DLC'sini sevmedim ben.
Onun için başlığa "benim için en kötü oyunlar" yaz demiyoruz mu zaten?herkesin sevdiği oyunu ben sevmek zorunda değilim
kardeşim bak küfür ettirme bana hikaye diyorum sen ne diyorsun oynanışına lafmı ediyorum beyninde contalarmı eksikFPS/parkur türünde eşdeğer bir oyun varsa söyle, hediye olarak dağıtacağım.
Herhalde oyunu türüne göre yargılamayı da bilmiyorsun.
Onun için başlığa "benim için en kötü oyunlar" yaz demiyoruz mu zaten?
O zaman başlığa hikayeye göre ve bana göre en kötü oyunlar yaz.kardeşim bak küfür ettirme bana hikaye diyorum sen ne diyorsun oynanışına lafmı ediyorum beyninde contalarmı eksik
O zaman başlığa hikayeye göre ve bana göre en kötü oyunlar yaz.
Hiçbir açıklama bile yazmamış...