tayfn35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 755
Hocam fikrim şuan tam yok ama bebek üzerinden gidebilirhangi konudan devam eder mesela ?
Hocam fikrim şuan tam yok ama bebek üzerinden gidebilirhangi konudan devam eder mesela ?
Dur alıyım da yeni OLED monitörümle bi deneyeyim oyunuSonunda 15 Saat Sonra Bitirdim Oyunu Daha Öncesinde Youtube'da İzlemiştim Hatırladığım Yerler Vardı Ama Oynayınca Ayrı Güzelmiş Oyun Bence Türünün En İyisi Grafikler Olsun Animasyonlar Olsun Başka Oyunda Görmedim Dublaj Falan Zaten Bahsetmiyorum Bile Ve Sonunda Pc Versiyonunda Çok Kaliteli Bir Optimizasyon Örneği İle Karşılaştık Yani İmzamdaki Sistemle Yüksek Ayarlarda Ortalama 60-140 Arası Gidip Gelmeli Fps Arasında Oynadım Gerçekten Çok İyi Optimizasyon Yapmışlar Bug Desen 15 Saatte 1 Kez Karşılaştım Oyun Kıran Ondada Son Kayıt Noktasını Yükleyince Düzeldi Zaten Her 1 Dakikada Oto Save Alıyor Oyun Hikayede Gayet İyi 2 Kişi Açısındanda Ne Olduğunu Bilmek Güzeldi Ama Şöyle Bir Bakınca Geriye Joel Gerçekten Çok Bencil Birisi Adam Hem Aşıyı Bulabilecek Son Kişiyi Öldürüyor Üstüne Dünyadaki Belkide Bilinen İlk Ve Son Bağşıklı İnsanı Kurtarıyor Abi 1 Kişinin Canı İle Belki Milyonlar Kurtulacak Yani Sırf 1 Kişi Yüzünden Dünya Aynı Boktan Düzeni İle Devam Ediyor Çok Kötü Bir Durum Onun Harici Yarım Kalan Şeylerde Var Mesela Abby Ateş Böceklerinin Yerini Öğreniyor Yakalanmadan Önce Ama Hiç Gitmiyoruz Görmüyoruz Ateş Böceklerini Çok Saçma Onunda Harici Gene Ellie Eve Geri Dönüyor Hikayenin Sonunda Evde Diana Bebek Tommy Kimse Yok Nerde Olduklarınıda Bilmiyoruz Oda Ayrı Bir Durum Neyse Sizin Düşünceleriniz Neler Oyun Hakkında ?
Bende katılıyorum gerçekten bir sanat eseri oyunun tek eleştireceğim kısmı sonunu kullanıcıya bırakabilirlerdi ve bu lezbiyenliği gözümüze sokmasalardı keşke bu kadar gerçekten midem bulandı sonu biraz zayıf bırakılmış bencede.Sonunda 15 Saat Sonra Bitirdim Oyunu Daha Öncesinde Youtube'da İzlemiştim Hatırladığım Yerler Vardı Ama Oynayınca Ayrı Güzelmiş Oyun Bence Türünün En İyisi Grafikler Olsun Animasyonlar Olsun Başka Oyunda Görmedim Dublaj Falan Zaten Bahsetmiyorum Bile Ve Sonunda Pc Versiyonunda Çok Kaliteli Bir Optimizasyon Örneği İle Karşılaştık Yani İmzamdaki Sistemle Yüksek Ayarlarda Ortalama 60-140 Arası Gidip Gelmeli Fps Arasında Oynadım Gerçekten Çok İyi Optimizasyon Yapmışlar Bug Desen 15 Saatte 1 Kez Karşılaştım Oyun Kıran Ondada Son Kayıt Noktasını Yükleyince Düzeldi Zaten Her 1 Dakikada Oto Save Alıyor Oyun Hikayede Gayet İyi 2 Kişi Açısındanda Ne Olduğunu Bilmek Güzeldi Ama Şöyle Bir Bakınca Geriye Joel Gerçekten Çok Bencil Birisi Adam Hem Aşıyı Bulabilecek Son Kişiyi Öldürüyor Üstüne Dünyadaki Belkide Bilinen İlk Ve Son Bağşıklı İnsanı Kurtarıyor Abi 1 Kişinin Canı İle Belki Milyonlar Kurtulacak Yani Sırf 1 Kişi Yüzünden Dünya Aynı Boktan Düzeni İle Devam Ediyor Çok Kötü Bir Durum Onun Harici Yarım Kalan Şeylerde Var Mesela Abby Ateş Böceklerinin Yerini Öğreniyor Yakalanmadan Önce Ama Hiç Gitmiyoruz Görmüyoruz Ateş Böceklerini Çok Saçma Onunda Harici Gene Ellie Eve Geri Dönüyor Hikayenin Sonunda Evde Diana Bebek Tommy Kimse Yok Nerde Olduklarınıda Bilmiyoruz Oda Ayrı Bir Durum Neyse Sizin Düşünceleriniz Neler Oyun Hakkında ?
Vallahi para için yeri yarıp içinden senaryo çıkarırlar hocamyok be bebek zaten 2-3 dakikalığına olan bir şey onuda geç oyun başından beri belli olan bir çar yani süpriz değil etmez bence
Sonunda 15 Saat Sonra Bitirdim Oyunu Daha Öncesinde Youtube'da İzlemiştim Hatırladığım Yerler Vardı Ama Oynayınca Ayrı Güzelmiş Oyun Bence Türünün En İyisi Grafikler Olsun Animasyonlar Olsun Başka Oyunda Görmedim Dublaj Falan Zaten Bahsetmiyorum Bile Ve Sonunda Pc Versiyonunda Çok Kaliteli Bir Optimizasyon Örneği İle Karşılaştık Yani İmzamdaki Sistemle Yüksek Ayarlarda Ortalama 60-140 Arası Gidip Gelmeli Fps Arasında Oynadım Gerçekten Çok İyi Optimizasyon Yapmışlar Bug Desen 15 Saatte 1 Kez Karşılaştım Oyun Kıran Ondada Son Kayıt Noktasını Yükleyince Düzeldi Zaten Her 1 Dakikada Oto Save Alıyor Oyun Hikayede Gayet İyi 2 Kişi Açısındanda Ne Olduğunu Bilmek Güzeldi Ama Şöyle Bir Bakınca Geriye Joel Gerçekten Çok Bencil Birisi Adam Hem Aşıyı Bulabilecek Son Kişiyi Öldürüyor Üstüne Dünyadaki Belkide Bilinen İlk Ve Son Bağşıklı İnsanı Kurtarıyor Abi 1 Kişinin Canı İle Belki Milyonlar Kurtulacak Yani Sırf 1 Kişi Yüzünden Dünya Aynı Boktan Düzeni İle Devam Ediyor Çok Kötü Bir Durum Onun Harici Yarım Kalan Şeylerde Var Mesela Abby Ateş Böceklerinin Yerini Öğreniyor Yakalanmadan Önce Ama Hiç Gitmiyoruz Görmüyoruz Ateş Böceklerini Çok Saçma Onunda Harici Gene Ellie Eve Geri Dönüyor Hikayenin Sonunda Evde Diana Bebek Tommy Kimse Yok Nerde Olduklarınıda Bilmiyoruz Oda Ayrı Bir Durum Neyse Sizin Düşünceleriniz Neler Oyun Hakkında ?
joel ellie'yi kendi öz kızı gibi gördüğü için kurtarıyor zaten, oyun çok güzel ama joelu harcamışlar boş yere o saçma olmuş.