⚠️SPOİLER İÇERİR⚠️TLOU 2 Gerçekten Zirvede Bir Oyun

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,371
Sonunda 15 Saat Sonra Bitirdim Oyunu Daha Öncesinde Youtube'da İzlemiştim Hatırladığım Yerler Vardı Ama Oynayınca Ayrı Güzelmiş Oyun Bence Türünün En İyisi Grafikler Olsun Animasyonlar Olsun Başka Oyunda Görmedim Dublaj Falan Zaten Bahsetmiyorum Bile Ve Sonunda Pc Versiyonunda Çok Kaliteli Bir Optimizasyon Örneği İle Karşılaştık Yani İmzamdaki Sistemle Yüksek Ayarlarda Ortalama 60-140 Arası Gidip Gelmeli Fps Arasında Oynadım Gerçekten Çok İyi Optimizasyon Yapmışlar Bug Desen 15 Saatte 1 Kez Karşılaştım Oyun Kıran Ondada Son Kayıt Noktasını Yükleyince Düzeldi Zaten Her 1 Dakikada Oto Save Alıyor Oyun Hikayede Gayet İyi 2 Kişi Açısındanda Ne Olduğunu Bilmek Güzeldi Ama Şöyle Bir Bakınca Geriye Joel Gerçekten Çok Bencil Birisi Adam Hem Aşıyı Bulabilecek Son Kişiyi Öldürüyor Üstüne Dünyadaki Belkide Bilinen İlk Ve Son Bağşıklı İnsanı Kurtarıyor Abi 1 Kişinin Canı İle Belki Milyonlar Kurtulacak Yani Sırf 1 Kişi Yüzünden Dünya Aynı Boktan Düzeni İle Devam Ediyor Çok Kötü Bir Durum Onun Harici Yarım Kalan Şeylerde Var Mesela Abby Ateş Böceklerinin Yerini Öğreniyor Yakalanmadan Önce Ama Hiç Gitmiyoruz Görmüyoruz Ateş Böceklerini Çok Saçma Onunda Harici Gene Ellie Eve Geri Dönüyor Hikayenin Sonunda Evde Diana Bebek Tommy Kimse Yok Nerde Olduklarınıda Bilmiyoruz Oda Ayrı Bir Durum Neyse Sizin Düşünceleriniz Neler Oyun Hakkında ?

Hocam Joel eliyi kurtarıyor çünkü aşı gelistirme ihtimali kesin değil bunun haricinde joeli aşırı saçma bir şekilde öldürmeleri elinin saçma ilişkileri ilk oyunun çok altında olsa bile yinede çok güzel bir oyun.

Sonunda 15 Saat Sonra Bitirdim Oyunu Daha Öncesinde Youtube'da İzlemiştim Hatırladığım Yerler Vardı Ama Oynayınca Ayrı Güzelmiş Oyun Bence Türünün En İyisi Grafikler Olsun Animasyonlar Olsun Başka Oyunda Görmedim Dublaj Falan Zaten Bahsetmiyorum Bile Ve Sonunda Pc Versiyonunda Çok Kaliteli Bir Optimizasyon Örneği İle Karşılaştık Yani İmzamdaki Sistemle Yüksek Ayarlarda Ortalama 60-140 Arası Gidip Gelmeli Fps Arasında Oynadım Gerçekten Çok İyi Optimizasyon Yapmışlar Bug Desen 15 Saatte 1 Kez Karşılaştım Oyun Kıran Ondada Son Kayıt Noktasını Yükleyince Düzeldi Zaten Her 1 Dakikada Oto Save Alıyor Oyun Hikayede Gayet İyi 2 Kişi Açısındanda Ne Olduğunu Bilmek Güzeldi Ama Şöyle Bir Bakınca Geriye Joel Gerçekten Çok Bencil Birisi Adam Hem Aşıyı Bulabilecek Son Kişiyi Öldürüyor Üstüne Dünyadaki Belkide Bilinen İlk Ve Son Bağşıklı İnsanı Kurtarıyor Abi 1 Kişinin Canı İle Belki Milyonlar Kurtulacak Yani Sırf 1 Kişi Yüzünden Dünya Aynı Boktan Düzeni İle Devam Ediyor Çok Kötü Bir Durum Onun Harici Yarım Kalan Şeylerde Var Mesela Abby Ateş Böceklerinin Yerini Öğreniyor Yakalanmadan Önce Ama Hiç Gitmiyoruz Görmüyoruz Ateş Böceklerini Çok Saçma Onunda Harici Gene Ellie Eve Geri Dönüyor Hikayenin Sonunda Evde Diana Bebek Tommy Kimse Yok Nerde Olduklarınıda Bilmiyoruz Oda Ayrı Bir Durum Neyse Sizin Düşünceleriniz Neler Oyun Hakkında ?
joel ellie'yi kendi öz kızı gibi gördüğü için kurtarıyor zaten, oyun çok güzel ama joelu harcamışlar boş yere o saçma olmuş.

joel bencil diye düşünmek marjinal olmaya çalışmaktan başka bir şey değil. csde de rakibi vurmayalım o zaman belki çoluğu çocuğu vardır diye. oyun bize bi karakter ile oynama imkanı sunuyorsa o karakterin mutluluğu uğruna hamleler yapmak zorundayız. ayrıca oyunun senaryosunda aşıyı bulmaya çalışan tarafın iyi niyetli olmadığı bas bas anlatılıyor ve joel de bunun farkında. aşının bulunup bulunamayacağı hiçbir zaman kesin değilken ölen kızı yerine koyduğu ve manevi kızı olarak gördüğü birisini alın bunu öldürün diyerek kimse kimseye emanet etmez lütfen istisna düşünücem diye bu hallere girmeyin

Senaryosu güzel olsa 2-3 defa daha bitirir, platin kupa almaya uğraşırdım. Joel'i öldürüp abuk sabuk bir finalle oyunu sonlandırdıkları için ikinci defa oynamaya elim gitmiyor.

Zor bir karar. Kızın kurtarılması yada çare. Çok zor bir karar. Ama öldürmedende çare bulunabiliyor saçma olan kısmı kan örneği ilik dna vs her şey elinin altında ve yeterliydi öldürmek saçma.

Ayrıca oyun mu oynuyoruz saz mı çalacağız saçma sapan ilişkilere tanıkmı olacağız belli değil. Özellikle oyun sanırsın kıyamet sonrası lgbetliler nasıl hayatta kalacak üzerine gitmiş gibi. Bu saçma durum olmasaydı şaheser olurdu.
Silah mı geliştiricez mesela yoksa silahları fabrikaya onarıma mı gönderiyoruz. RE8 deki gibi çat çat çat silahı geliştimesi lazımdı.

Oyunda birkaç hataya denk geldim ama genel olarak sorunsuz.
Abby midir Ebbesinin danası mıdır nedir onla oynamak hiç istemedim mesela özellikle elliye saldırmak hiç istemedim.Erkek fatma ıyyy

Oyun insanlarla dalga geçiyor.
Siz 1. oyunda falanı filanı öldürdünüz ama hepsi masumdu bilin. Sizi psikolojik travmaya sokmak istiyor aslında. ikilemde bırakmak için her iki tarafıda oynamanızı sağlıyor. Oyudaki karakterlerin ilişki seçimleri ve erkek fatma durumunu göz önünde bulundurup aynı zamanda bardaki kavgayıda gözünüze sokuyor ki travma devam etsin. İç dünyanız ile duygusal bağ kurup içinden çıkılmaz duruma alıyor sizi.

Ayrıca oyunda çok fazla hiç oynamadım ama sims tarzı etkileşimler var yani evden çıkmayan oyuncu tipleri için sosyalleşme için her ortamı hazırlamışlar çevre manzara dans eğlence saz vs vs. Aile kurup çiftlik gibi. Ama en nihayetinde o da saçma.

1.Oyuna 10/8 veriyorum 2.oyuna ise 10/3 veriyorum. 1.oyun kat kat iyi 2.oyunun içinden geçmişler.
+Ayrıca 1. oyunu 5-6 defa oynadım. 2. oyun pek zannetmem.

Hocam Joel eliyi kurtarıyor çünkü aşı gelistirme ihtimali kesin değil bunun haricinde joeli aşırı saçma bir şekilde öldürmeleri elinin saçma ilişkileri ilk oyunun çok altında olsa bile yinede çok güzel bir oyun.
joel bencil diye düşünmek marjinal olmaya çalışmaktan başka bir şey değil. csde de rakibi vurmayalım o zaman belki çoluğu çocuğu vardır diye. oyun bize bi karakter ile oynama imkanı sunuyorsa o karakterin mutluluğu uğruna hamleler yapmak zorundayız. ayrıca oyunun senaryosunda aşıyı bulmaya çalışan tarafın iyi niyetli olmadığı bas bas anlatılıyor ve joel de bunun farkında. aşının bulunup bulunamayacağı hiçbir zaman kesin değilken ölen kızı yerine koyduğu ve manevi kızı olarak gördüğü birisini alın bunu öldürün diyerek kimse kimseye emanet etmez lütfen istisna düşünücem diye bu hallere girmeyin
Ben Gerçekci Olarak Bakıyorum Gerçekte Düşünsene Hatta Yakın Zamanda Corona Mesela Bunun Aşısı Bulunacak Ama 1 Kişinin Ölmesi Lazım Mesela Sonra Böyle bir şey Çıkıyor Sen He Adamın Çok Benimsediği Biriymiş Felan Mı Dersin Yoksa Arkasından Mı Söversin Yani Bulunur Bulunmaz Bilinmezlik Ama Sonuç Olarak İhtimal Var He Öldürünce Doktoru Ellie'de Yaşayınca Sonuç Ne Oldu Elde Olan Şey 0 Birdaha Hiç Bulunamadı Zaten Onu Bunu Geç Zaten Oyunda 3-4 Kez Ara Sahnelerde Ellie Bile Onu Kurtarmaması Gerektiğini Belki Aşı Bulunabileceğini Söylüyor Hatta Oyunun Sonunda Belki Ölümüm Anlamlı Olurdu Diyor Yani Ellie Bile Kabullenmişken Bu Durumu Diğer İnsanların Kabullenmemesi Saçma Geliyor

Ben Gerçekci Olarak Bakıyorum Gerçekte Düşünsene Hatta Yakın Zamanda Corona Mesela Bunun Aşısı Bulunacak Ama 1 Kişinin Ölmesi Lazım Mesela Sonra Böyle bir şey Çıkıyor Sen He Adamın Çok Benimsediği Biriymiş Felan Mı Dersin Yoksa Arkasından Mı Söversin Yani Bulunur Bulunmaz Bilinmezlik Ama Sonuç Olarak İhtimal Var He Öldürünce Doktoru Ellie'de Yaşayınca Sonuç Ne Oldu Elde Olan Şey 0 Birdaha Hiç Bulunamadı Zaten Onu Bunu Geç Zaten Oyunda 3-4 Kez Ara Sahnelerde Ellie Bile Onu Kurtarmaması Gerektiğini Belki Aşı Bulunabileceğini Söylüyor Hatta Sonunda Belki Ölümüm Anlamlı Olursu Diyor Yani Ellie Bile Kabullenmişken Bu Durumu Diğer İnsanların Kabullenmemesi Saçma Geliyor
Yapımcı oyunun devamı gelsin diye öyle yapmış hocam :)

tlou2 bitince gelicem

Yapımcı oyunun devamı gelsin diye öyle yapmış hocam :)
bence daha burdan devamı gelmez saçma olur iyice boku çıkar gelirse belki ateşböceklerine ne olduğunu öğreniriz abby'nin gidemediği

bence daha burdan devamı gelmez saçma olur iyice boku çıkar gelirse belki ateşböceklerine ne olduğunu öğreniriz abby'nin gidemediği
Devamı gelir hocam burda kesenlerse saçma olur

Geri