bende var gaming trio 5070. on numara kart. 5000 serisi nvidia kartlarda en iyi tasarımları msi yaptı bence. tasarımı çok başarılı. kart da aşırı serin ve...
yahu ben yazın en sıcak gününde sırf denemek için tüm kasa fanlarını kapatıp benchmark testi yaptım, 3 derece farketti sadece. kasanın hava akışının etkisi...
kasayla alakalı bir problem olmaz arkadaşlar. kasada hiç fan olmasa hiç hava akışı olmasa bile böyle sıcaklıklara çıkmaz. aklıma gelen başka bir şey var...
Klasik Amd gibi geldi bana
1780045497
Oyunun hangi bölgesinde atıyor tam olarak? Ben çözünürlügu ve grafik ayarlarini en dusuge alip abby nin bölgesini...
pardon ters söylemişim. havayı içeri doğru alır kanka. yani fan çerçevelerini görmek istemiyorsan bu şekilde montelersen havayı içeri doğru alır. reverse...
hocam şöyle bir ürün var, 1800 liraya 3 fan ve 6 pwm + 6 argb destekleyen fan çoklayıcı da yanında geliyor. fiyatına göre muazzam bence. fanları ayrı ayrı...
instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar...
Bir youtuber'ın üstü kapalı söylemlerinden anladığıma göre sponsorluk şartları objektif olmayı kabul etmiyor. Tab2 miydi neydi öyle bir lavuk var. Her...
piyasada türkçe olup 75 profilli hemde tuşları alttan aydınlatma olan iki klavye var; biri rog azoth, biri gameraider K1 HE . sizin bütçeye K1 alabilirsin...
bütün hava soğutmalar ekran kartına böyle yakın pozisyonda çalışır zaten. hepsinin ölçüleri standarttır. ama şu konuda haklısın; bazı anakartların pcie...
arkadaşlar CDPR bombayı patlattı seneye üçüncü DLC paketi geliyor. peki bu paket complete edition'a sahip olan herkese ücretsiz olarak eklenecek midir...