ps5 pro, 1080P de ışın izleme kapalı, yansımalar ve gölgeler düşükteyken ve pssr full performansta çalışırken bile 60fps veremeyecektir. yani sahneden...
evet bende 5070 gaming trio var. 5070ti ve 5080 de aynı kalınlıkta aynı boyutta. ısı borusu sayısı fazla sadece tek farkları bu. ama bu incelikte bu...
hocam bende aynı soğutucuyu kullanıyorum. bu soğutucuda üç tane kablo var; fanların 4pin pwm kablosu, mini vrm fanın kablosu ve pompanın kablosu. pompanın...
ne sorunu var acaba?.bende ikisini kullanmış biri olarak soruyorum. 1 sene 9070xt kullandım, 7 aydır da 5070 kullanıyorum. amd de bir sürü sorun yaşadım ama...
32 bine 5070 bulunuyor alabiliyorsun. ve ben sana diyorum ki mfg ile görüntü kalitesinde kayıp yaşamadan 9070xt performansı alıyorsun. bu durumda daha...
öncelikle amd yi unut. sana 5070 ten daha güçlü olduğu falan söylenir ama zaten mfg 4x açınca 9070xt yi geçiyorsun. nvidia al stabilite ve basit kullanıcı...
bu iki işlemci arasındaki fark 1080p de ortaya çıkıyor zaten. 2K veya 4K oynayacak olsan 7800 al derdim ama 1080p oynuyorsan aradaki fiyat farkına değecek...
eagle modeli sff formunda muhtemelen. küçük boyutlu yani. küçük boyutta bu kartı soğutmak için fanlar her zaman yüksek devirde sesli çalışır ama yaz...
bende var gaming trio 5070. on numara kart. 5000 serisi nvidia kartlarda en iyi tasarımları msi yaptı bence. tasarımı çok başarılı. kart da aşırı serin ve...
yahu ben yazın en sıcak gününde sırf denemek için tüm kasa fanlarını kapatıp benchmark testi yaptım, 3 derece farketti sadece. kasanın hava akışının etkisi...