hiçbir sorun yok bileşenlerde. bios dan gerekli performans ayarlarını falan yaptınız mı? böyle güçlü işlemciler kullanılırken bios ayarları yapmak lazım
ben vatandan almıştım. kargodan teslim alırken baktım daha önce alınıp iade edilip tekrar ambalajlanıp gönderilen ürün. direk geri gönderdim teslim almadım...
hem bunlar hemde İngilizce yazan o en üstteki ayarlar var ya onları zaten hiç anlamıyorsun. nedir neye yarar hangisini açınca ne olduğunu bilmiyorsun...
hocam bende 10 sene sonra nvidia dan geçtim bu karta ilk defa amd kullanayım dedim. 8 ay kadar kullanabildim. sonra satıp kurtuldum nihayet. 5070 aldım...
bu anakart yeterlidir hocam 14 fazlı zaten Z serisi anakart yeterlidir. ama herhangi bir hava soğutmanın yeteceğini sanmam. arctic veya lian li 360mm sıvı...
K versiyonları 0.2 ghz daha yüksek hızda çalışıyor. Onun dışında overclock yapılıyor K serisine ama zaten yeterince yüksek hızlarda çalışıyor. yani daha...
şu termal macun yenile diyenlerin zerre bişeyden anladığı yok. cpu yüksek sıcaklık oldu mu hemen akıllarına termal macun gelir başka bir şey gelmez. senin...
horizon u oynamış mısın bilmiyorum muhtemelen oynamadığın halde sallıyorsun oyuna. ayrıca dinamik ve yapı olarak demedim daha yazdığımı okuyup anlamıyorsun...
yav oyunun TLOU ile ne grafik ne karakter ne senaryo ne de vizyon olarak uzaktan yakından alakası yok. nasıl bu benzetmeyi yaptın inanılmaz. ben sana...
ağzı olan konuşuyor. tümüyle yalan yanlış bilgiler. Pro B650-A Wi-Fi 14 tane her biri 80A değerinde vrm fazına sahip. 9950x3D bile kullansan sonuna kadar...