Arama sonuçları: *

1. Emin Escobar

Gaming.gen.tr iade almaması

düşüncen güzel ama kendini geliştirmen lazım :)
  2. Emin Escobar

Msi 5070 Gaming Trio Alınır mı? ?

bende var gaming trio 5070. on numara kart. 5000 serisi nvidia kartlarda en iyi tasarımları msi yaptı bence. tasarımı çok başarılı. kart da aşırı serin ve sessiz çalışıyor. asla fan sesi duyamazsın. zaten fanları yarı hızında bile çalıştırmasına gerek kalmıyor, hep 60-65 derecelerde kart. tuf'a...
  3. Emin Escobar

Çözüldü✓ 9700x Oyunlarda 90-95 Derece

ya adam bizi söyletiyor. dalga geçiyor bizle. hem bilmiyor hemde alay ediyor
  4. Emin Escobar

yahu ben yazın en sıcak gününde sırf denemek için tüm kasa fanlarını kapatıp benchmark testi yaptım, 3 derece farketti sadece. kasanın hava akışının etkisi bu kadar 1780068273 ısıyı nasıl aktardığını sanıyorsun? içi boş mu sanıyorsun o boruların
  5. Emin Escobar

kanka %0.1 ihtimal ama ihtimal işte
  6. Emin Escobar

kasayla alakalı bir problem olmaz arkadaşlar. kasada hiç fan olmasa hiç hava akışı olmasa bile böyle sıcaklıklara çıkmaz. aklıma gelen başka bir şey var; soğutucu üretim hatalı olabilir mi acaba? boruların içinde gaz mı yok acaba? ısı aktarımı yapmıyor olabilir mi ? veya şöyle bir montaj hatası...
  7. Emin Escobar

Yardım Hangi Fan Hub'u Almalıyım?

pardon ters söylemişim. havayı içeri doğru alır kanka. yani fan çerçevelerini görmek istemiyorsan bu şekilde montelersen havayı içeri doğru alır. reverse fanın mantığı o zaten.
  8. Emin Escobar

tamam üstüne takarsın bunu, havayı dışarı doğru atar. hemde reverse olduğu için görüntü olarak da çok güzel görünür.
  9. Emin Escobar

hocam şöyle bir ürün var, 1800 liraya 3 fan ve 6 pwm + 6 argb destekleyen fan çoklayıcı da yanında geliyor. fiyatına göre muazzam bence. fanları ayrı ayrı satsan da olur veya bu fiyata bu fanları almışken yedekte dursun derim ben. sen bilirsin yani. çoklayıcı zaten 700 lira, fanlar 1000 liraya...
  10. Emin Escobar

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar denediği en iyi ürün oluyor. geçen 16000hz klavye deniyor, farkı kesinlikle anladığını söylüyor videoda. 8000hz ile 16000hz arasındaki...
  11. Emin Escobar

Yardım Manyetik Türkçe Klavye Önerisi

piyasada türkçe olup 75 profilli hemde tuşları alttan aydınlatma olan iki klavye var; biri rog azoth, biri gameraider K1 HE . sizin bütçeye K1 alabilirsin. W75 gibi modellerin tuşlarını gece göremezsin. ben K1 HE kullanıyorum . 1 ay kadar oldu alalı.. memnunum yani, 3000 liraya bundan daha iyisi...
  12. Emin Escobar

Yardım Anakart ve Soğutma Uyumsuzluğu Çözümü

bütün hava soğutmalar ekran kartına böyle yakın pozisyonda çalışır zaten. hepsinin ölçüleri standarttır. ama şu konuda haklısın; bazı anakartların pcie yuvası biraz daha aşağıda oluyor, o durumda hava soğutmayla arasında daha fazla boşluk kalıyor evet. ama senin durumda üreticilerin okey dediği...
  13. Emin Escobar

Yeni Witcher 3 Dlc'si Complete Edition'a Gelecek mi?

arkadaşlar CDPR bombayı patlattı seneye üçüncü DLC paketi geliyor. peki bu paket complete edition'a sahip olan herkese ücretsiz olarak eklenecek midir?. benim bildiğim complete edition mantığı budur zaten.
  14. Emin Escobar

Yardım Hangi Kasa Daha İyi?

bu markada bu kasa varken ne olduğu belli olmayan markaları almayın bence. https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-vector-v100r-argb-beyaz-usb-31-e-atx-mid-tower-kasa-p-57220
  15. Emin Escobar

Çözüldü✓ Monitör Kolu Tavsiyesi

bende de f80 var. ürün 9 kg destekliyor. fakat monitörünüzün ağırlığı 9 kilodan az ise kesinlikle bu ürün monitörünüzü taşır diye bir şey yok. bneim monitör 7 kilo civarında, yani teknik olarak 9 kiloluk kolun benim monitörü kusursuz tutması lazım. ama öyle değil. monitörün kullanıcı kılavuzunda...
  16. Emin Escobar

W10 Dan W11'e Geçmek İstiyorum

evet işte bende de oluyor bu tarz şeyler. acaba Windows 10 dan dolayı mıdır diye düşünüyorum. o sebeple 11'e geçeyim diyorum.
  17. Emin Escobar

hocam artık bazı programlarda uyumsuzluk sorunları yaşamaya başladım. artık çoğu program güncellemelerini sadece Windows 11'e göre yapıyor. ve son zamanlarda sorunlar çözülmüş diye biliyorum. eskisi gibi sıkıntılar yok galiba artık
  18. Emin Escobar

arkadaşlar windows 10 kullanıyorum. windows sürekli w11'e yükseltin tavsiyesi veriyor. arka planda indirip yükseltecez yazıyor. gerçekten bu kadar kolay yapıyor mu işi? basit bir driver yükseltmesi gibi mi oluyor? herhangi bir bilgim veya ayarım sıfırlanacak mı?
  19. Emin Escobar

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q28g Tandem Woled (Mat) 280hz 29959 Tl

parlaklık değişimi olmuyor, hiç yaşamadım böyle bir şey. sadece arc raiders'da karanlık yerlerde ekranda beyazlıklar yanıp sönüyor. oled parlaması mı deniliyor nedir bilmiyorum tam. ama diğer oyunlarda yaşamıyorum belki oyunla alakalı bir durumdur. bide şunu ekleyeyim, ürünün destek sayfasında...
  20. Emin Escobar

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q28g Tandem Woled (Mat) 280hz 29959 Tl

hayır. bende ocak 2026 üretim tarihli XG27AQWMG var. hâlâ gri bantlama var. evet rahatsız ediyor, ama film veya oyunlarda yaşamadığım için iade etmedim. sadece Windows dosya gezgininde çıkıyor, veya koyu temalı tarayıcı sayfalarında gezinirken çıkıyor karşıma bu bantlanma. gri renkli herhangi...
Geri