Arama sonuçları: *

1. Emin Escobar

Fan Önerisi Siyah Sade Işıksız

yok bu değil p12 modelini tavsiye ederim. hem sessiz hem performanslı hemde fan göbeği çok kaliteli
  2. Emin Escobar

Fan Önerisi Siyah Sade Işıksız

arctic fanları hem ucuz hemde çok kaliteli, uzun ömürlüdür. tavsiye edebilirim bu fanları
  3. Emin Escobar

9070xt 2k mı 4k mı kullanmalıyım

far4 dlss seviyesine yaklaşmış evet de destekleyen oyun sayısı kaç? sene sonuna kadar 250 oyuna gelecekti güya ama hani hiç görmedik. bırak fsr4'ü fsr3 destekleyen oyun bile çok az. kaldı ki fsr4 harici görüntü kalitesi zaten kötü, kullanılmaz vaziyette. şimdi fsr 4.1 çıkarttığını söylüyor...
  4. Emin Escobar

Ultra 7 270K Plus vs 9800x3D Gel Tartışalım

evet çok memnunum. çok az tozlanıyor içi ve fanları hem sessiz hemde çok kaliteli. genel işçilik kalitesi üst düzey. hiçbir şikayetim yok. sadece belki bir şey söylenecekse şu olabilir; fan çoklayıcısı pwm kontrollu değil, fanları full devirde dönderiyor. fanlar zaten buna göre üretilmiş ama...
  5. Emin Escobar

Ultra 7 270K Plus vs 9800x3D Gel Tartışalım

2K ve üstü oyunculuk için cpu aslında çok da farketmiyor. 8 çekirdek ve üstü olsun yetiyor. mesela imzamdaki setupumu daha 3-4 yıl darboğazsız kullanırım, sonrasında ekran kartını yükseltince cpu yetmeyecek, ama o zaman da gidip cpu, anakart komple sistemi değiştirmeyecem, gidip 4K monitör alıp...
  6. Emin Escobar

Arctic Liquid Freezer III 360 vs 360 pro

fanlar full devirde dönerken tabii ki sesli oluyor, bu engellenemez zaten, rüzgar sesi bu. ama full devirde dönmezken gayet sessiz. kullandığın cpu'ya göre full devire çıkmaz bile belki. o zaman komple sessiz bir kullanım yaşarsın. pompa sesi falan da yok.
  7. Emin Escobar

MSI Geforce Rtx 5070 Ti 16 GB Shadow 3X OC GDRR7 Ekran Kartı 44999 TL

ventus bunun bir üst modeli oluyor. backplate metal bunda, ama sanırsam soğutma bloğu aynı.
  8. Emin Escobar

MSI Geforce Rtx 5070 Ti 16 GB Shadow 3X OC GDRR7 Ekran Kartı 44999 TL

evet bu shadow serisi sıcak çalışıyor. otomatikmen sesli de çalışmış olacak. ve backplate de plastik. çat çut sesleri geldiği söyleniyor ısıdan kaynaklı. kötü ürün.
  9. Emin Escobar

Setupıma Ne Eklenebilir

sandalye alçaksa olur o zaman. çünkü ben monitörü tam 30 cm havaya kaldırarak kullanıyorum. monitörün en altıyla masa arasındaki mesafe bu
  10. Emin Escobar

Setupıma Ne Eklenebilir

monitörü böyle düşük seviyede kullanırken boynunu eğerek bakıyorsundur. bu şekilde boynun ağrımıyor mu? kesinlikle boyun fıtığına davetiye
  11. Emin Escobar

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

rampage ürünleri bile daha pahalıya satılıyor arkadaşlar, bu fiyata asus kaçmaz. ihtiyacı olan direk yapıştırsın.... https://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-lc-360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html
  12. Emin Escobar

Siyah renklerde gölgelenme sorunu

kontrast ayarı bozulmuş veya hdr açıksa böyle gözükebilir. nvidia ayarlarından tüm renk ayarlarını sıfırlamayı dene
  13. Emin Escobar

Logitech G PRO X Superlight dan Razer viper v3 pro geçilir mi?

aerox 3 wireless tavsiye ederim. steelseries gg' de bir ayar var, mouse hareketini imlece ileten bir ayarlama yapıyorsunuz kullanım deneyimini çok artırıyor. bu özelliği kapatınca sanki çöp bir mouse kullanıyormuşsun hissiyatı veriyor, özelliği açınca premium ürün kullanıyorsun hissiyatını...
  14. Emin Escobar

Öneri Ryzen 7 9700X için hava soğutucu önerisi

140mm olan 6 ısı borulu, 120mm olan 7 ısı borulu. 120 olanın boru sayısı fazla, ama 140mm olanın boru uzunluğu fazla ve radyatör kanalları daha büyük mantıken. 140 olan daha güçlü soğutma yapacaktır. yapay zekaya sordum o da böyle söylüyor
  15. Emin Escobar

Öneri Ryzen 7 9700X için hava soğutucu önerisi

140mm fanlı model kasaya sığıyorsa tabii ki o alınmalı. kafan tam anlamıyla rahat olur. isterse 200w çeksin sıkıntı olmaz.
  16. Emin Escobar

En iyi oyuncu koltuğu önerisi

ben xdrive toryum kullandım 3 sene. yan tarafları yüksekti o sebeple bacaklarıma yanlardan çok baskı yapıyordu, ağrı oluyordu. onu sattım piyasaya baktım yanları hiç yüksek olmayan zio gaming koltuklarını gördüm. nerdeyse dümdüz, hiç yanlarında çıkıntı yok. bağdaş kurup oturabiliyorum üstünde...
  17. Emin Escobar

2K Mini Led Monitörler Türkiyeye gelir mi?

doğru 3 yılda normal kullanıcı pikselleri yakacak kadar yoğun kullanmaz belki. fakat parlaklık ilk güne göre ciddi şekilde azalmış olacak 3 yıl sonra. paneldeki tüm koruma önlemleri yanığa karşı çalışıyor. parlaklığı koruma konusunda hiçbir şey yapılmıyor. oled panelin doğası gereği parlaklık...
  18. Emin Escobar

sistemim 4k için yetersiz hocam. 1080p de kullanamam yıllardır 2k kullanıyorum 1080p ye düşünce görüntü o kadar kötü geliyor ki gözüme. 2k tek seçeneğim
  19. Emin Escobar

hocam bu ürünün çok sıkıntısı var. İlk partilerde renklerde panelde zaten bolca sıkıntı var. usb girişi koymamışlar diye firmware güncellemesi yapılamıyor. ve oyuncu monitörlerinde olması gereken temel özellikleri de barındırmıyor. mavi ışık filtresi, flicker free gibi. xiaomi ilk ürününde...
Geri