Windows 10'dan 11'e Geçilir mi ?

Arkadaşlar hala windows 11'e geçmedim. 5080'li sisteme geçeceğim. Windows 10'daki performansın 11'de olmadığı söyleniliyor. Bu doğru mu ?
İ7 760, gt9800xt ile w11 geçeli 2 yıl oldu.
5080 den bahsediyorsun dostum.
W12 bile kurarsın yani yani…
W10 destek bitti, sistemin en guncel uyumlu olan w11.

bence consumer windows kullanma
windows 10 ltsc veya windows 11 ltsc kullan
güncelleştirme konusunda da windows 10 ltsc 2032ye kadar güncelleme alacak. destek bitti diyenlere kulak asma

Bence konuyu sona kadar oku. Adam Windowstan kurtulmak için öneri istemiş.
Cachy os kurmuş sonda.
Mesela Win 10 ile aldığı 25- 30 fps Linux ile 70-80 fps lere çıkmış dying light.

10 veya 11 demeden Cachy OS yapıştır. Microsoft kendi kazdığı mezara girdi.

Cachy os kurmuş sonda.
Mesela Win 10 ile aldığı 25- 30 fps Linux ile 70-80 fps lere çıkmış dying light.

konuya baktım adamın 8gb rami varmış bence 2026da 8 gb ramli herhangi bir bilgisayarın satılması illegal olmalı

Cachy os kurmuş sonda.

daha açıklayıcı bir konu yok mu ya 7 sayfa okudum 2 3 tane adam kavga ediyo resmen :D

Arkadaşlar hala windows 11'e geçmedim. 5080'li sisteme geçeceğim. Windows 10'daki performansın 11'de olmadığı söyleniliyor. Bu doğru mu ?
geçebilirsin windons11 stabil çalışıyor.

Bende üşengeçlikten w11 e geçmedim, format atmam lazım tekrar programları kur zor geliyor. Direk w11 e formatsız geçişte var nasıl olur acaba onunla geçsem? HDR Performansının daha iyi olduğu için geçmeyi düşünüyorum.

Sistem yeni ise yeterli rami varsa illa geçilecek bir şeyi ertelemeye gerek yok insan öyle böyle her sisteme alışıyor alışmasak hala 20 yıl öncesinde kalmıştık.W11 yorumları ilk başta beni de uzaklaştırmıştı ama yeni sistemi ona kurarım büyük ihtimal

Bazı oyunlar artık win 10 desteklemiyor. Bu sebepten son anda windows 10 ltsc yerine 11 ltsc kurdum sistem temiz ve çok hızlı oldu. Kuracaksan Windows 11 IOT LTSC kurmanı öneririm. Forumlarda kurulum konusu var tek sorun çıkaracak kısmı Microsoft mağazası xbox ve gamebar olur onu da 30dk da çözüyoruz

Çok direndim 10 kalmak için son zamanlarda sıkıntı çıkmaya başladı sebebi bulamadım 11 geçtiğimde hiç hoş anılarım olamamış ti özellikle boot ekranında takılma yapması ve hdd yüzde 100 çalıştır ma gibi sorunları vardı sonra tam tersi oldu 11 geçtim ve şuan stabil bunun sebebi yeni sistem olabilir ddr5 geçtim ve sıkıntı yasamadan kullanıyorum.

bende uzunca süre w10 dan devam ettim ama artık baktım belli başlı programlar sadece w11'e göre kendini güncelleştiriyor. artık harbiden w10 eski kalmaya başladı. örneğin arc raiders açılışta ara ara takılıyordu arayüzde kalıyordu w11e geçince düzeldi. ayrıca nvidia da w11'e göre driver güncellemesi yayınlıyor. son teknolojileri sorunsuz kullanmak için w11 şart oldu

Geri