Hocam ikinci el toplamalısın bu fiyatlarda alabileceğin en iyi parçaları yazıyorum. İşlemci soğutucu için link bırakıyorum. Birde bu dediğim parçaları...
Merhaba iyi forumlar 35 40 arası yüksek performans alabileceğim Ddr4 sistem kurmak istiyorum parçalar hakkında pek bilgim yok önerilere açığım iyi günler...
Tek tek toplamak daha ucuza gelmez genelde ama aynı fiyata ya da biraz üstüne ara sıra da daha ucuza daha iyi bileşenler kullanarak sistem yapabilirsin...
Hazır sistemlerde kullanılan bileşenler (istisnalar hariç) genelde kötü seçimlerden oluşuyor. Anakart, ram, psu ya da soğutma sistemleri vs. Eldeki stoğa...
Tek tek toplamak eğer indirimli bir dönemdeysen çok mantıklı 1 ay önce sistem topladım 84k ya, hazır sistem alsaydım 110k civarına çıkıyordu, özellikle...
Kanka indirim kovalayıp alırsan uygun oluyor yoksa hemen hemen aynı paraya veya daha pahalıya geliyor. Mesela gaming gecesi olur 2 parça 3 parça alırsın...
Selamlar hocam tek tek toplamak ikinci elden uyguna denk getirdiğin parçalarla çok uyguna gelebilir ama bilgi eksikse kesinlikle önermem. Almışken sıfır...