Emin Escobar isimli üyenin son içerikleri

1. Emin Escobar

Aula f75 sorun yaşıyorum

kendisi yazmış adam. bütçe 5 diye. mesajın en başında yazmış
  2. Emin Escobar

🔥İndirim ASUS ROG Strix B850-E Gaming Wifi Anakart 15.019 TL 🔥

yani günlük kullanıcı için chipset farketmez bence. faz sayısı, ssd sayısı desteği, wifi, ram desteği falan bunlar önemli. ben olsam rog alırdım. cpu lar zaten yeterince yüksek frakansta çalışıyor, overclock yapmaya gerek kalmıyor bence. o yüzden x serisi anakarta çok da gerek yok gibi
  3. Emin Escobar

🔥İndirim MSI Ventus 2x White 5070 12 GB 36.879 TL

36K ya 3 fanlısı var hocam. sakın almayın 2 fanlıyı. https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-5070-12g-ventus-3x-oc-gddr7-dlss-4-192-bit-ekran-karti_u28095?srsltid=AfmBOor3LGxbgss5tS_sAHrarzccat8wDHZk2hcMhQVt7l4Xf83jd3_Z
  4. Emin Escobar

Aula f75 sorun yaşıyorum

böyle merdiven altı ne olduğu belli belirsiz markaları alırsanız olacağı bu. bari ucuz olsalar diyecem ki ya adam ucuz diye almış, ucuz etin yahnisi de bu kadar olur zaten diyecem. ama 5k fiyatı var. bu paraya en premium markadan tutun orta halli markaların en premium ürünlerine kadar çok fazla...
  5. Emin Escobar

AMD Ryzen 7 7800X3D-B850 Cpu Güç Kablosu

nerden aldınız? hangi iş bilmez adamlarsa uzak duralım onlardan.
  6. Emin Escobar

Çözüldü✓ Kasayı yolculukta taşırken ekran kartının takılı olması sorun çıkarır mı?

5060 ti 16gb ise sıkıntı kanka. 8gb olsaydı çıkarma derdim de seninkini sökmen lazım
  7. Emin Escobar

🔴GALAX, Ekran Kartı Piyasasından Çekildiği İddiası 🔴Güncelleme !!!

gaminggen 2 yıl birebir değişim garantisi veriyordu. şimdi 2 sene sonra ürün garantilik olsa nası sıfırını verecekler? üretim durdu şimdiden.
  8. Emin Escobar

KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 M.2 NVMe GEN5 10000/7900MB alınır mı?

tamam bence de öyle zaten. sen bunu atmışsın diye gen5 almak istiyorsun sandım. zaten bana kalırsa gen5 ssd ler alınması en mantıksız pc bileşeni şu anda.
  9. Emin Escobar

KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 M.2 NVMe GEN5 10000/7900MB alınır mı?

paramgüvende tamamen alıcıyı koruyan bir sistem zaten. ürünü alın saatine bakın, kalan ömrüne bakın, stres testi yapın sıcaklık değerlerine bakın, kioxia ssd utility den de ürünün orijinalliğini kontrol edin. hiçbirinde problem çıkmazsa tamamdır bence, yani fiziksel bir parça değil sonuçta...
  10. Emin Escobar

Toplama pc yapıyorum sizce nedir bu okey mi?

msi sıvı soğutmalar pek tavsiye edilmiyor. zaten bütçeniz yüksek. daha kaliteli başka bir marka sıvı soğutma ekleyebilirsiniz
  11. Emin Escobar

❌İndirim Bitti! Team T-Force Siren DUO360 ARGB Beyaz Sıvı Soğutma 1.999₺🔥

böyle bir ürün bu fiyata satılabiliyorsa diğer ürünlerde ne kadar kazık yediğimizi varın siz düşünün. İnsanın aklı hayali almıyor.
  12. Emin Escobar

En Fazla 8000 TL Bütçeye En İyi Oyuncu Ve Müzik Kulaklığı Nedir ?

ben gecikmeden bahsediyorum. silah sıkıyorsun sesi geç geliyor mesela. bu şekilde oyun oynanmıyor
  13. Emin Escobar

En Fazla 8000 TL Bütçeye En İyi Oyuncu Ve Müzik Kulaklığı Nedir ?

normal kulaklıklar 2.4ghz dongle ile çalışmadığı için oyun oynanmıyor. hikaye oyunları da dahil oynanmaz. oyuncu kulaklığı almak zorundasın. bende nova 5 kullanıyorum ses kalitesi on numara. ve kablosuz bir kulaklığıa göre ses seviyesi hiç beklemediğim kadar yüksek. arctis prime vardı bende...
  14. Emin Escobar

14900k rtx 5080 sisteme monitör önerisi

tamam abi niye sert yapıyorsun
  15. Emin Escobar

14900k rtx 5080 sisteme monitör önerisi

kasanın altındaki fanlar yerleri mi serinletiyor? niye yönünü aşağı doğru taktınız?
Geri