bende var gaming trio 5070. on numara kart. 5000 serisi nvidia kartlarda en iyi tasarımları msi yaptı bence. tasarımı çok başarılı. kart da aşırı serin ve sessiz çalışıyor. asla fan sesi duyamazsın. zaten fanları yarı hızında bile çalıştırmasına gerek kalmıyor, hep 60-65 derecelerde kart. tuf'a...
yahu ben yazın en sıcak gününde sırf denemek için tüm kasa fanlarını kapatıp benchmark testi yaptım, 3 derece farketti sadece. kasanın hava akışının etkisi bu kadar
1780068273
ısıyı nasıl aktardığını sanıyorsun? içi boş mu sanıyorsun o boruların
kasayla alakalı bir problem olmaz arkadaşlar. kasada hiç fan olmasa hiç hava akışı olmasa bile böyle sıcaklıklara çıkmaz. aklıma gelen başka bir şey var; soğutucu üretim hatalı olabilir mi acaba? boruların içinde gaz mı yok acaba? ısı aktarımı yapmıyor olabilir mi ? veya şöyle bir montaj hatası...
pardon ters söylemişim. havayı içeri doğru alır kanka. yani fan çerçevelerini görmek istemiyorsan bu şekilde montelersen havayı içeri doğru alır. reverse fanın mantığı o zaten.
hocam şöyle bir ürün var, 1800 liraya 3 fan ve 6 pwm + 6 argb destekleyen fan çoklayıcı da yanında geliyor. fiyatına göre muazzam bence. fanları ayrı ayrı satsan da olur veya bu fiyata bu fanları almışken yedekte dursun derim ben. sen bilirsin yani. çoklayıcı zaten 700 lira, fanlar 1000 liraya...
instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar denediği en iyi ürün oluyor. geçen 16000hz klavye deniyor, farkı kesinlikle anladığını söylüyor videoda. 8000hz ile 16000hz arasındaki...
piyasada türkçe olup 75 profilli hemde tuşları alttan aydınlatma olan iki klavye var; biri rog azoth, biri gameraider K1 HE . sizin bütçeye K1 alabilirsin. W75 gibi modellerin tuşlarını gece göremezsin. ben K1 HE kullanıyorum . 1 ay kadar oldu alalı.. memnunum yani, 3000 liraya bundan daha iyisi...
bütün hava soğutmalar ekran kartına böyle yakın pozisyonda çalışır zaten. hepsinin ölçüleri standarttır. ama şu konuda haklısın; bazı anakartların pcie yuvası biraz daha aşağıda oluyor, o durumda hava soğutmayla arasında daha fazla boşluk kalıyor evet. ama senin durumda üreticilerin okey dediği...
bu markada bu kasa varken ne olduğu belli olmayan markaları almayın bence. https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-vector-v100r-argb-beyaz-usb-31-e-atx-mid-tower-kasa-p-57220
bende de f80 var. ürün 9 kg destekliyor. fakat monitörünüzün ağırlığı 9 kilodan az ise kesinlikle bu ürün monitörünüzü taşır diye bir şey yok. bneim monitör 7 kilo civarında, yani teknik olarak 9 kiloluk kolun benim monitörü kusursuz tutması lazım. ama öyle değil. monitörün kullanıcı kılavuzunda...