M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      musaff, Klassegear İem Alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      boşverin type-c modelini alıp geçeyim kasayı yaqklaştırırım uzatma kablosunu sonra alırım şu an bütcem ile kulaklığı alabilirim
    • M
      evet biraz kafamı karıştırdınız ama anladığım kadarıyla type-c uçluyu alıcam anakartım MSI PRO B650M-E type- alıp başka aparata gerek yok diyosunuz kasam 1...
    • M
      tamamdır hocam deneyip dönüş yapın aurıca merak ettiğim bişey var kablo orjinalden mi sarı yoksa sigara dan mı
    • M
      dediklerinizi okudum zaten sıkıntı yok sağolun
    • M
      attığım dac değil dediğiniz 3.5mm jak için aslında type-c modelinde uzatıcı varmıdır
    • M
      type c modelini mi almam lazım anlamadım jak modelini almayayım mı ve type c modelini alırsam dack mı almam lazım eğer öyleyse bende şundan var...
    • M
      microsoft copliota sordum bana kz edc pro yu önerdi illa da onu öneriyor edx veya edx pro vb bunları da merak ediyorum biri de sensei pro önermişti...
    • M
      harici mikrofonum var zaten o önemli değil ama sence kz zst x nasıl
    • M
      musaff, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Klassegear İem Alınır mı başlıklı bir konu açtı.
      klassegear dan feel iem almak istiyorum bütcem 1k genel olarak oynadığım oyun valorant sizce alınır mı alan var mı
    • M
      musaff, Iem Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kz edc pro n11 de indirimle 749 tl ye düşüyo o nasıl sence önerirmisin
    • M
      musaff, Kz Marka Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kassegear feel iem nasıl 1781217462 tangzuya bütcem yetmez en fazla 1k
    • M
      musaff, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Kz Marka Kulaklık Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      [H3 id='Kz+Edc+Pro+1dd+Iem+Kulak+i+Kulaklk+Mikrofonlu+Edc+Pro']Kz Edc Pro 1dd Iem Kulak İçi Kulaklık Mikrofonlu Edc Pro[/H3] alınır mı n11 den alıcam...
    • M
      musaff, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Iem Kulaklık Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      1k bütcem var üstüne çıkamam iem kulaklık önerebilicek var mı ( güncel olarak hyperx cloud 3 wrielles kullanıyorum iem i yaz geldiği için kafamın yapısını...
    • M
      musaff, Eğitim kategorisinde 2026 kpss sınav hazırlığı başlıklı bir konu açtı.
      merhabalar 2026 kpss ye çalışmam lazım daha önce 2024 de çıkmış sorulardan çalışmak istiyorum matematik hiç yok hangi derslerden neleri çalışabilirim...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,966
Üyeler
198,222
Son üye
erenalyoruk
Geri