Arama sonuçları: *

1. M

2026 kpss sınav hazırlığı

merhabalar 2026 kpss ye çalışmam lazım daha önce 2024 de çıkmış sorulardan çalışmak istiyorum matematik hiç yok hangi derslerden neleri çalışabilirim yardımcı olabilicek var mı lise mezunuyum
  2. M

Valorant hangi skin alınır

sadece öneri almak istedim hocam aktif olarak ora bıçak kullanıyorum
  3. M

Valorant hangi skin alınır

şu an da mağazama geçenlerde gelen anomali kelebek bıçak vsr yükseltme yapmadım kullanmadım dün msğazama ex.o kılıcı geldi sizce kelebeği iade edip kılıcı mı alayım yoksa birkaç gün daha bekleteyim de daha iyi bir şey gelir mi
  4. M

Oyuns.com dolandırıcılığı

yok kazanan ben oldum bu gün de bankadan harcama itirazı yapınca akşam 21:30 gibi iletişime geçip iade yaptılar param hesabıma yatana kadar şikayetlerimi çekmicem
  5. M

cimer ve tübis e şikayetlerimi yolladım bir sonuç çıkar mı
  6. M

4 gün önce oyuns.com dan 8900 vp aldım ama vp kodu kullanılmış çıktı sponsorları olan atazyy e de yazdım site de galiba tek bir desteğe bakan kişi var sürekli bana üst birimlere aktarıldı üst birimler sizinle iletişime geçicek diyolar üsst birimler kış uykusunda galiba cimer ve tübis e şikayet...
  7. M

Steam hesabım epic hesabım ve valo hesabım çalındı

destek talebi olmadan hesabımı geri alıp e posta ve şifremi değiştirdim
  8. M

5 saat oldu mesaj yok
  9. M

steam desteğe yazdım 2 saatden fazla oldu ama daha dönüş yapmadılar
  10. M

2 saat önce talep gönderdim ama daha bir şey yok
  11. M

başlıkta da belirttiğim gibi steam epic ve riot hesabım çalındı riot ve epic i geri aldım ama e posta yı değiştiremiyorum stem de ise şifremi ve e postamı değiştirmiş hiçbir şekilde giremiyorum stem desteğe talep gönderdim henüz bir şey yok yardım edebilicek var mı
  12. M

Kablosuz klavye önerisi

aktif olarak ajazz ak820 kullanıyorum biraz bozulmaya başladı zaten değiştirmeyi düşünüyordum aklımdakiler wrairh w75 v2 sealt black , darmoshark top 75 he, yunzii rt75 pro, yunzii rt80 ( ulugames howl 75 alıcaktım kablolu kullanılıyormuş) genel olarak bunlar var aklımda ama ekranlı uygun...
  13. M

mikrofon gürültü azaltma

mikrofonu algılayıp algılamamada sorun yok gk 60 pro yu kullanıyo zaten ama sorun başka
  14. M

mikrofon gürültü azaltma

iade edip gk 50 pro veya [H3 id='Maono+DGM20+alsam']Maono DGM20 alsam[/H3]
  15. M

mikrofon gürültü azaltma

nasıl yani anlamadım
  16. M

mikrofon gürültü azaltma

o hiçbir işe yaramadı 1768591792 bu da hiçbir işe yaramadı
  17. M

mikrofon gürültü azaltma

havit gk 60 pro aldım arkadaşım bazen cızırtı geliyo diyor kayıt aldığımda ise klavye mouse sesi geliyor kablolu kulaklığı mikrofona takıp dinliyim dedim dışarıdaki sesleri dahi alıyor çok cızırtı var ne kullanabilirim rtx voice yanıt vermiyor
  18. M

Havit veya xrades marka mikrofon alınır mı

veya gk63 pro
  19. M

Havit veya xrades marka mikrofon alınır mı

maono dgm 20 nasıl ama onda kol yok diye pek sıcak bakmıyorum
Geri