evet biraz kafamı karıştırdınız ama anladığım kadarıyla type-c uçluyu alıcam anakartım MSI PRO B650M-E type- alıp başka aparata gerek yok diyosunuz kasam 1 buçuk metre falan uzakta uzatma kablosu olarak ne alabilirim kulaklık kablosunu değiştirmeden
type c modelini mi almam lazım anlamadım jak modelini almayayım mı ve type c modelini alırsam dack mı almam lazım eğer öyleyse bende şundan var https://share.google/5roxGCWPsRqF2uUm4 bu tarz bir şey var jak modelini bununla kullansam olmaz mı ve type c modelli kutudan ne çıkıyor jak modelli...
microsoft copliota sordum bana kz edc pro yu önerdi illa da onu öneriyor edx veya edx pro vb bunları da merak ediyorum biri de sensei pro önermişti
1781265913
ve feel iemi ben kullanıyorum dedin oyunlarda nasıl özellikle valorant da
[H3 id='Kz+Edc+Pro+1dd+Iem+Kulak+i+Kulaklk+Mikrofonlu+Edc+Pro']Kz Edc Pro 1dd Iem Kulak İçi Kulaklık Mikrofonlu Edc Pro[/H3]
alınır mı n11 den alıcam 250 tl kupan şle 749 tl ye düşüyor
1k bütcem var üstüne çıkamam iem kulaklık önerebilicek var mı
( güncel olarak hyperx cloud 3 wrielles kullanıyorum iem i yaz geldiği için kafamın yapısını bozduğu ve kulaklarımı terlettiği için almak istiyorum type c uçlu olmasın birde onun için uzatma kablosu oluyorsa öneriniz var mı
merhabalar 2026 kpss ye çalışmam lazım daha önce 2024 de çıkmış sorulardan çalışmak istiyorum matematik hiç yok hangi derslerden neleri çalışabilirim yardımcı olabilicek var mı lise mezunuyum