musaff isimli üyenin son içerikleri

1. M

Klassegear İem Alınır mı

boşverin type-c modelini alıp geçeyim kasayı yaqklaştırırım uzatma kablosunu sonra alırım şu an bütcem ile kulaklığı alabilirim
  2. M

Klassegear İem Alınır mı

evet biraz kafamı karıştırdınız ama anladığım kadarıyla type-c uçluyu alıcam anakartım MSI PRO B650M-E type- alıp başka aparata gerek yok diyosunuz kasam 1 buçuk metre falan uzakta uzatma kablosu olarak ne alabilirim kulaklık kablosunu değiştirmeden
  3. M

Klassegear İem Alınır mı

tamamdır hocam deneyip dönüş yapın aurıca merak ettiğim bişey var kablo orjinalden mi sarı yoksa sigara dan mı
  4. M

Klassegear İem Alınır mı

dediklerinizi okudum zaten sıkıntı yok sağolun
  5. M

Klassegear İem Alınır mı

attığım dac değil dediğiniz 3.5mm jak için aslında type-c modelinde uzatıcı varmıdır
  6. M

Klassegear İem Alınır mı

type c modelini mi almam lazım anlamadım jak modelini almayayım mı ve type c modelini alırsam dack mı almam lazım eğer öyleyse bende şundan var https://share.google/5roxGCWPsRqF2uUm4 bu tarz bir şey var jak modelini bununla kullansam olmaz mı ve type c modelli kutudan ne çıkıyor jak modelli...
  7. M

Klassegear İem Alınır mı

microsoft copliota sordum bana kz edc pro yu önerdi illa da onu öneriyor edx veya edx pro vb bunları da merak ediyorum biri de sensei pro önermişti 1781265913 ve feel iemi ben kullanıyorum dedin oyunlarda nasıl özellikle valorant da
  8. M

Klassegear İem Alınır mı

harici mikrofonum var zaten o önemli değil ama sence kz zst x nasıl
  9. M

Klassegear İem Alınır mı

klassegear dan feel iem almak istiyorum bütcem 1k genel olarak oynadığım oyun valorant sizce alınır mı alan var mı
  10. M

Iem Kulaklık Önerisi

kz edc pro n11 de indirimle 749 tl ye düşüyo o nasıl sence önerirmisin
  11. M

Kz Marka Kulaklık Önerisi

kassegear feel iem nasıl 1781217462 tangzuya bütcem yetmez en fazla 1k
  12. M

Kz Marka Kulaklık Önerisi

[H3 id='Kz+Edc+Pro+1dd+Iem+Kulak+i+Kulaklk+Mikrofonlu+Edc+Pro']Kz Edc Pro 1dd Iem Kulak İçi Kulaklık Mikrofonlu Edc Pro[/H3] alınır mı n11 den alıcam 250 tl kupan şle 749 tl ye düşüyor
  13. M

Iem Kulaklık Önerisi

1k bütcem var üstüne çıkamam iem kulaklık önerebilicek var mı ( güncel olarak hyperx cloud 3 wrielles kullanıyorum iem i yaz geldiği için kafamın yapısını bozduğu ve kulaklarımı terlettiği için almak istiyorum type c uçlu olmasın birde onun için uzatma kablosu oluyorsa öneriniz var mı
  14. M

2026 kpss sınav hazırlığı

merhabalar 2026 kpss ye çalışmam lazım daha önce 2024 de çıkmış sorulardan çalışmak istiyorum matematik hiç yok hangi derslerden neleri çalışabilirim yardımcı olabilicek var mı lise mezunuyum
  15. M

Valorant hangi skin alınır

sadece öneri almak istedim hocam aktif olarak ora bıçak kullanıyorum
Geri