Neler Yeni

Bana göre kötü yanları olan oyunlar(V1.0 BETA)

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
En kötü oyunlara en çok önerilen oyunlari koymuşsun çete savaşı geliyor aldım çekirdeğini kolamı izliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ama öyle cidden bunun gibi bir sürü mekanik scriptlenmiş arabanın camından ateş edemiyoruz ama cidden madem izliyemiyoruz bu p*rno lar dildolar neden satılıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hikaye açısından kelimesini okumadınız sanırım altındaki botw çok güzel bir oyun fakat hikaye anlatımı konusunda çok kötü
Hikaye anlatımının kötü olması onu kötü bir oyun yapmaz. Hikaye anlatımının iyi veya kötü olması da göreceli bir şeydir zaten.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Dying Light ve Breath of The Wild kısımlarına maalesef ki katılmıyorum.

Dying Light FPS Parkur dediğimiz türün en iyi oyunlarından.
Breath of The Wild ise Zelda dışında gayet güzel bir oyun.

Battlefront 2 ise ilk çıktığı zamanlar p2w oyunlardan biriydi fakat şuan P2w lik bir durum yok.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
En kötü yapılan listeler (Vol.1)
Alıntıyı görüntüle
Dying light
Genel olarak iyi bir oyun fakat onu batıran tek bir olay var hikaye anlatımı sunumu ve hikayesi. hikaye çok klişe klasik zombi istilası bir tek biz bir ajan gibi bir şeyiz başlarda hikayenin bu kadar kötü olmasının tek sebebi bölüm tasarımları hiçbir olayı yok ben dying lighti 3 kez bitirdim bir şeyi unuttummu diye bu kadar kötü olamaz diye ama oyunda resmen bulmaca bile yok oyunu zorlaştırmak için daha fazla zombi felan koyuyorlar. hikayenin hiçbir olayı yok yani sadece zombileri kes npcye ulaş sıkıcı diyolaglar geç ve görev bitti he bu arada hikaye çok olduda bittiye geliyor oynanış süresi 13 saat ama 30 dakka önce tanıştığınız biri 30 dakka sonra ölüyor genelde o açıdan çok olduda bittiye geldiğini söyliyebilirim.

Alıntıyı görüntüle
Mafia 3
Anlatmaya gerek varmı? sanmam tam bir yüz karası 2k czech gibi güzel bir firmanında kapatılmasına yol açmıştır take two bünyesindeki bir firmadan görülebilecek en kötü oyun. almayın aldırmayın

Alıntıyı görüntüle
Mafia 2 definitive edition
yanlış anlamayın mafia 2'yi çok severim fakat definitive edition o iğrenç bir şey nedeni ne biliyormusunuz hayır oyun hala çok güzel fakat bu remastered değil abi grafikler hala aynı felan sadece vitonun saçı ve 2 yüz modellemesi değiştirilmiş ve oyun 8gb dan 50 gb olmuş hayır mafia 2 ile definitive edition ı youtube dan yan yana açın farkı anlamanız imkansız

Alıntıyı görüntüle
Battlefront 2
Klasik p2w oyun işte bahsetmeye gerek yok metin 2 den felan tek farkı grafikleri denilebilir ana mantık hala aynı P2W

Alıntıyı görüntüle
Cyberpunk 2077
Oyun güzel 70 saate kadar oynadım fakat çoğu mekaniğin sadece görevler için scripted sahneler olması oyuna karşı sevgimi mahvediyor arabadan sarkıp ateş etme mesela yada bd izleme
marketten p*rno alabiliyoruz ama izliyemiyoruz kısacası eksikleri çok bugları zaten allah katı diyebiliriz

Alıntıyı görüntüle
watchdogs 2 hiç fena bir yapım değilken watchdogs legion hiçbir olayı yok gibi oynanış süresi uzatmak için silahları karakterlere vermişler böylece istediğiniz silahi almak için karakter alma yan görevlerinide yapmak zorundasınız felan tam bir angarya anca grafikler yüzünden teknoloji demosu olabilirmiş o kadar

Alıntıyı görüntüle
Shadow of the Tomb raider
Tomb raider oyunlarını cidden çok severim fakat yeter be kardeşim 3 oyundur aynı oynanış şunu biraz çeşitlendirin be tuttu diye sürekli sürekli aynı oynanış ui lar bile neredeyse ilk oyunla aynı

Alıntıyı görüntüle
Breath Of The Wild
benim en sevdiğim oyunlardan biridir amma şöyle bir durum varki bu bir zelda oyunu olmak için hikaye açısında çok basit sadece açık dünya var evet açık dünya gerçekten eğlenceli yapılacak çok şey var ama bu bir zelda hikaye oyunu değil zelda açık dünya oyunu olmuş resmen etraftan flash backler toplıyabiliyoruz ama sırasıyla izlemedinmi hiçbir şey ifade etmiyor son boss desen biraz fazla şey cafcaflı ama işlevi yok gibi saldırıları çok basit bir son bossa göre en fazla bir oyunun ilk bossu olabilir

Listeye daha çok ekleme yapmak için sizin isteklerinizi bekliyeceğim takipte kalın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Oyunun hikayesi zayıf diye en kötü oyunlar listesine koymak da iyiymiş o zaman. :)
zelda hep hikaye oyunu olarak ilerledi genel olarak bir anda bunu bozmaları beni "Hikaye açısından " kötü demeye zorluyor

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
marketten p*rno alabiliyoruz ama izliyemiyoruz kısacası eksikleri çok bugları zaten allah katı diyebiliriz
Sırf şundan dolayı oyunu oynama hevesim kaçtı, böyle bir eksik olabilir mi ya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Dying Light ve Breath of The Wild kısımlarına maalesef ki katılmıyorum.

Dying Light FPS Parkur dediğimiz türün en iyi oyunlarından.
Breath of The Wild ise Zelda dışında gayet güzel bir oyun.

Battlefront 2 ise ilk çıktığı zamanlar p2w oyunlardan biriydi fakat şuan P2w lik bir durum yok.
Dying light ve breath of the wild da 2 aynı cümleyi kurmuşum okudunmu doğukan "Hikaye açısından" ben bir oyuna o kadar para veriyorsam bana bazı duygular yaşatması gerek 2 side yok 2 oyunda

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kötü oyunlar değil en ufak eksiği olan bütün oyunlara kötü deme listesi olmuş bu.

Top Bottom