bol keseden verilen metacritic skorları beni ilgilendirmez bunlar benim fikirlerim beğenmiyebilirsin
Oyun dünyasında alttaki 2 skor iyi değil bu arada. Bi oyun 80 üstü değilse ortalama altındadır çok saçma puanlanıyor oyunlar.
açık dünya hikaye anlatımından ne beklediğini merak ettim gerçekten. gta5 hikaye anlatımından ne farkı var? ya da witcher 3 hikaye anlatımından? hikaye senin ilerlediğin kadar akıyor. açık dünya içinde gezmene, serbest kalmana izin veriyor. witcher 3 de öyle. git görev yap sana hikaye anlatıyımla geçiyor oyun.zelda hep hikaye oyunu olarak ilerledi genel olarak bir anda bunu bozmaları beni "Hikaye açısından " kötü demeye zorluyor
Bol keseden...bol keseden verilen metacritic skorları beni ilgilendirmez bunlar benim fikirlerim beğenmiyebilirsin
oyun hikayede ilerlemeden sana bir şey vermiyor yalnız bilgin olsunaçık dünya hikaye anlatımından ne beklediğini merak ettim gerçekten. gta5 hikaye anlatımından ne farkı var? ya da witcher 3 hikaye anlatımından? hikaye senin ilerlediğin kadar akıyor. açık dünya içinde gezmene, serbest kalmana izin veriyor. witcher 3 de öyle. git görev yap sana hikaye anlatıyımla geçiyor oyun.
5 dakka oldu yazalı anlıyan yokkitamam arkadaşlar sakin başardık .d
Alıntıyı görüntüle
Her konu açtiğinda kavga çıkmasinin sebebi sence nedirbenim kendi listem
ne versin istiyosun ki? hikaye kendi kendine mi ilerlesin?oyun hikayede ilerlemeden sana bir şey vermiyor yalnız bilgin olsun
lan madem bu oyun sadece oynanış için var neden hikayede ilerlemeden öbür mape geçemiyoruz o zaman neden hikayede ilerlemeden haritanın belirli kısımlarını açamıyor belirli silahları alamıyoruz o zaman mantıklı konuşne versin istiyosun ki? hikaye kendi kendine mi ilerlesin?
UmarimsAçtığın her konuda Caps açıp millete bağırıyorsun. Hep bi kavga içerisindesin. Sen bu forumdan banlandığın gün forumun kalitesi 100 kat artacak.
zaten beğenmedim. açıkçası senin fikirlerin de beni bağlamıyor. konunun ilk hali saçma ve yanlış olmuştu. şuanda da gereksiz bir konu olmuş. hadi arkadaşlar herkes beğenmedi oyun, konu, müziklerle ilgili konu açsın.bol keseden verilen metacritic skorları beni ilgilendirmez bunlar benim fikirlerim beğenmiyebilirsin
öncelikle ben senin asker arkadaşın değilim "LAN." ikincisi botw'da hiç hikaye yapmadan bütün haritayı açıp, öldürdüğün düşmanlardan daha güçlü silahlar bulman mümkün. nerenle oynadın oyunu?lan madem bu oyun sadece oynanış için var neden hikayede ilerlemeden öbür mape geçemiyoruz o zaman neden hikayede ilerlemeden haritanın belirli kısımlarını açamıyor belirli silahları alamıyoruz o zaman mantıklı konuş