Neler Yeni

Bana göre kötü yanları olan oyunlar(V1.0 BETA)

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
1615982017052.png

1615982071358.png

1615982105372.png

bence sil bu konuyu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,626
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
zelda hep hikaye oyunu olarak ilerledi genel olarak bir anda bunu bozmaları beni "Hikaye açısından " kötü demeye zorluyor
açık dünya hikaye anlatımından ne beklediğini merak ettim gerçekten. gta5 hikaye anlatımından ne farkı var? ya da witcher 3 hikaye anlatımından? hikaye senin ilerlediğin kadar akıyor. açık dünya içinde gezmene, serbest kalmana izin veriyor. witcher 3 de öyle. git görev yap sana hikaye anlatıyımla geçiyor oyun.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,495
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
tamam arkadaşlar sakin başardık .d
Screenshot_31.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,626
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
açık dünya hikaye anlatımından ne beklediğini merak ettim gerçekten. gta5 hikaye anlatımından ne farkı var? ya da witcher 3 hikaye anlatımından? hikaye senin ilerlediğin kadar akıyor. açık dünya içinde gezmene, serbest kalmana izin veriyor. witcher 3 de öyle. git görev yap sana hikaye anlatıyımla geçiyor oyun.
oyun hikayede ilerlemeden sana bir şey vermiyor yalnız bilgin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam arkadaşlar sakin başardık .d
Alıntıyı görüntüle
5 dakka oldu yazalı anlıyan yokki

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,626
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
ne versin istiyosun ki? hikaye kendi kendine mi ilerlesin?
lan madem bu oyun sadece oynanış için var neden hikayede ilerlemeden öbür mape geçemiyoruz o zaman neden hikayede ilerlemeden haritanın belirli kısımlarını açamıyor belirli silahları alamıyoruz o zaman mantıklı konuş

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Açtığın her konuda Caps açıp millete bağırıyorsun. Hep bi kavga içerisindesin. Sen bu forumdan banlandığın gün forumun kalitesi 100 kat artacak.
Umarims

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
bol keseden verilen metacritic skorları beni ilgilendirmez bunlar benim fikirlerim beğenmiyebilirsin
zaten beğenmedim. açıkçası senin fikirlerin de beni bağlamıyor. konunun ilk hali saçma ve yanlış olmuştu. şuanda da gereksiz bir konu olmuş. hadi arkadaşlar herkes beğenmedi oyun, konu, müziklerle ilgili konu açsın.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
lan madem bu oyun sadece oynanış için var neden hikayede ilerlemeden öbür mape geçemiyoruz o zaman neden hikayede ilerlemeden haritanın belirli kısımlarını açamıyor belirli silahları alamıyoruz o zaman mantıklı konuş
öncelikle ben senin asker arkadaşın değilim "LAN." ikincisi botw'da hiç hikaye yapmadan bütün haritayı açıp, öldürdüğün düşmanlardan daha güçlü silahlar bulman mümkün. nerenle oynadın oyunu?

Top Bottom