Neler Yeni

Hayatımda Gördüğüm En Kötü Oyun

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Beceremediğin kadrondan belli. Şu kadroyla Div 5'te takılıyorsan ve WL'de 12 win alıyorsan bence oyuna hiç çamur atma.
İşte bahsettiğim şey bu. Pc serverlerinin yavaşlığı optimizasyonsuzluğu. Wlde 12 üstü win almam için oyundan zevk almayıp metaya göre eşek gibi oynamam lazım toxic olmam lazım ki 15 falan yapayım. Momentum faktörünü söylemiyorum bile. Ama sizin gibi enayiler bu oyunu eleştirmediği müddetçe bu oyun ne düzelir ne de kendini geliştirir.

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
İşte bahsettiğim şey bu. Pc serverlerinin yavaşlığı optimizasyonsuzluğu. Wlde 12 üstü win almam için oyundan zevk almayıp metaya göre eşek gibi oynamam lazım toxic olmam lazım ki 15 falan yapayım. Momentum faktörünü söylemiyorum bile. Ama sizin gibi enayiler bu oyunu eleştirmediği müddetçe bu oyun ne düzelir ne de kendini geliştirir.
Neyini eleştireyim oyunun? Sen kolsuzsan oyun ne yapsın? Her ne kadar oyun bile olsa iş bilekte bitiyor ki o da sende yok.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Neyini eleştireyim oyunun? Sen kolsuzsan oyun ne yapsın? Her ne kadar oyun bile olsa iş bilekte bitiyor ki o da sende yok.
Dostum senin sıkıntıların falan mı var? Bana hala kolsuz diyorsun seni vsye cağırıyorum fifa da müsaitsen gel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,424
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom