Hazir Sistemmi Toplamamı

Reaksiyon skoru
14
Merhaba ddr5 sistem istiyorum ama sistemi 2.el sıfır indirim kovalayarakmı toplayayım yoksa hazır mı sizce süreden yana sıkıntım yok 2 3 ay beklerim hangisi daha mantıklı

Bütçe ?

Hazır sistemler zaman zaman toplamadan daha fırsatlı olabiliyor eğer sistemi toplamaya yetecek zamanınız çok yok ise. Fakat sistem toplamanın verdiği o hissi de başka hiçbir şey vermiyor. Eğer bileşenlerde indirim kovalaycak ve 2. el bakacak kadar zamanınız varsa toplayın derim, daha avantajlı çıkabilirsiniz.

Merhaba ddr5 sistem istiyorum ama sistemi 2.el sıfır indirim kovalayarakmı toplayayım yoksa hazır mı sizce süreden yana sıkıntım yok 2 3 ay beklerim hangisi daha mantıklı
bütçe belirtmemişsiniz ama önerim tek tek toplamak hazır sistemlerde çoğu zaman giriş seviye anakart veya kötü bir psu oluyor değiştirmek istesende bütçeyi aşmış olursun

bütçe belirtmemişsiniz ama önerim tek tek toplamak hazır sistemlerde çoğu zaman giriş seviye anakart veya kötü bir psu oluyor değiştirmek istesende bütçeyi aşmış olursun
50 60k bütçe kasayı aldım bugün zoko venüs biraz işi yapabilir ama görunusten dayi aldim satarkende gorselden kazanmak icin

O zaman 5060ti 16gb çözüceksin sen, o bütçeye daha üstü olur mu sanmıyorum.

Tamamen indirimiyle alakalı. Ben toplama PC yapacaktım parçalarda indirim gelsin diye bekliyor araştırıyordum ki GamingGenTR'de o zaman bayram fırsatında hazır PC denk gelmeişti almıştım. İtopya'da da indirilim fırdatlar çok denk geliyor. Ama sen toplyacağım sistemi aşağı yukarı bi ayarlayıp fiyat araştırması yap daha sonra hazırlara bakarsın karşılaştırır uygun olanı alırsın bütçene göre.

7500f ve 16 gb 6000mhz cl30-36 ram ikinci elden . Sıfır 9060xt ve m2 ssd (nakit verebiliyorsan yine 2.el . B650 veya b850 . Psu rajintek cratos Bütçe kalıyorsa , kalmiyorsa green ged 600

7500f ve 16 gb 6000mhz cl30-36 ram ikinci elden . Sıfır 9060xt ve m2 ssd (nakit verebiliyorsan yine 2.el . B650 veya b850 . Psu rajintek cratos Bütçe kalıyorsa , kalmiyorsa green ged 600
Psu olarak bende onu buldum benim garanti kartta 1000tl bonus var onuda kullanıcam 4 kusurdan alicam bugün psu yu ramde öyle düşünüyorum m2ssd 2.el 2 3 kya anakartta b650 dusunuyorumekran kartida rx6900xt nasi

Anakart bulamadım ne alabilirim diye işlemci olarakda r7 7800x3d mı alsam r5 7600x mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu dediğim işlemcilerin arsasında 5k felan oynuyor
Daha çok online fps oynuyorsan x3d iyi gider anakart olarak en uygun bu işlmecileri kaldırabilecek güncel model b850 mk modeli

Hep fps mi oyunuyorsuj?

Geri